Arkadaşlar Yarın , Anadolu yakası Göztepe civarından Avrupa Yakasına gececek ark.lar

szr

Arkadaşlar , bana yarın öğleden sonrası itibari ile Dayko marka kayış gerekiyor(Bws100 için). Yalnız bi sorunum var ; bu kayış Göztepe san.sitesinde MAS adlı bi firmada satılıyormuş ve ben o civarları pek bilmiyorum:pale: Diyeceğim , yarın işinizi aksatmayacak şekilde o taraftan Avrupa yakasına geçebilecek durumu olan arkadaşlar varsa benim adıma kayışı dediğim yerden alarak ; Avrupa yakasında herhangi bir noktada(yer önemli değil) buluşarak kayışı bana teslim edebilir mi:silent: veya Avrupa yakasında Dayko kayış satan bi yer bilen varsa adres ve teli ni verirse çok makbule geçer:cat:

Eğer durumu yarın müsait olan ark.lar varsa bana 0536 329 52 68 (sezer) den ulaşabilirsiniz

Saygılar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar , bana yarın öğleden sonrası itibari ile Dayko marka kayış gerekiyor(Bws100 için). Yalnız bi sorunum var ; bu kayış Göztepe san.sitesinde MAS adlı bi firmada satılıyormuş ve ben o civarları pek bilmiyorum:pale: Diyeceğim , yarın işinizi aksatmayacak şekilde o taraftan Avrupa yakasına geçebilecek durumu olan arkadaşlar varsa benim adıma kayışı dediğim yerden alarak ; Avrupa yakasında herhangi bir noktada(yer önemli değil) buluşarak kayışı bana teslim edebilir mi:silent: veya Avrupa yakasında Dayko kayış satan bi yer bilen varsa adres ve teli ni verirse çok makbule geçer:cat:

Eğer durumu yarın müsait olan ark.lar varsa bana 0536 329 52 68 (sezer) den ulaşabilirsiniz

Saygılar...

İşte yılın mesajı.....:cat::cat::cat::cat:

Sanırım ilk ve tek....:cat::cat::cat:
Tebrikler....:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alp_tunay neden oyle dedınkı? adam rıca edıyo sadece... yapabılcek olan warmı dıye... sezer kardeş ben göztepe sanayıye gıderdım burda olsan ama karsıya gecme ıhtımalım 100 de 1 bıle degıl yarın :(

szr

alp_tunay neden oyle dedınkı? adam rıca edıyo sadece... yapabılcek olan warmı dıye... sezer kardeş ben göztepe sanayıye gıderdım burda olsan ama karsıya gecme ıhtımalım 100 de 1 bıle degıl yarın :(

Thaii_vtec , düşünmen yeterli; teşekkür ederim ; alp abi nin ne demek istediğini anladım :) içinden gelenleri yazmış:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
önemli değil szr ne dmk ...

dediin yere 2gun once gittim bnde ogrendim dayko kayıslar var evet istersen sana cok basit bi şeklde yatif edebilirim bn buluşmaya gidicegm için pek musait olamam herhlde ogleden snr:cat:

szr

dediin yere 2gun once gittim bnde ogrendim dayko kayıslar var evet istersen sana cok basit bi şeklde yatif edebilirim bn buluşmaya gidicegm için pek musait olamam herhlde ogleden snr:cat:

Saol mhrrm ; firma yetkilisinin dediğine göre Topkapı Cevizlibağ dan İETT ye binip Kadıköy de inip ; oradan da Kadıköy Göztepe minibüs hattına binilerek Göztepe köprüsünde inerek sorula sorula bulunabilirmiş:); ama ben işten 13:00 da cıksam git gel akşam olur; bakalım bi şekilde kıvırcaz:cat:

taksimden 129t'ylede gelebilirsin e5de göztepe koprusunde indikten snr sanayiye dogru girip saga dogru bi 500mtre kadar yurumen lazım eger dukkanın ismini bilmezlerse karsısında ilkokul var onu sor eskiden halit berkti smd adı degsms ama hala halit berk die belir ordakiler:cat:

szr

taksimden 129t'ylede gelebilirsin e5de göztepe koprusunde indikten snr sanayiye dogru girip saga dogru bi 500mtre kadar yurumen lazım eger dukkanın ismini bilmezlerse karsısında ilkokul var onu sor eskiden halit berkti smd adı degsms ama hala halit berk die belir ordakiler:cat:

129t , evet bu daha kısa bi yol ; yardımın için sağol :cat:; bu tarafa gelen olmazsa gideceğim:p

Sezer dostum, kayisin numarasini biliyormusun?

aksaray yenikapı iett otobus durakları tam karşı sokağında var büyük bir V kayışı TRİGER kayışı satan toptancı mağaza,hatta tüm otomobil kamyon tır ne olursa olsun hepsinin computerde kayıtları var kayışın eskisini götürmeye gerek yok no bilmeniz yeterlidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar