Mırro nettin kanka...tikkatli ol tostum...
gecenin kahramanı emin_arıkoğlu...sarılmadığı kişi kalmamış...
gecenin rüküşü...GKN...sırf objektiflere çalışıyo valla...
gecenin bağırsak güzeli ...APTİ....
gecenin gözdesi...cıbır 125...başına üşüşmüşler ne varsa makinada...Emini ısıtmak için komple tezgah bunnar tabi...cıbır çetesinin işi...![]()
benim ne halis abi ile ne hakan abi ile resm,m var!!!!!!
ümmet abi ile daha evvelden avar alahtan..
of muarre bişi çekemedin yine
bağırsak varsa varım napim![]()
bizim pınar sen ben fotosu yalan oldu dimi...kimbilir noldu o resim...
bende kokoreci çok severim...ama hem pahalı hem az...gözü doymuyo insanın...ale:
sen bana nası rüküş dersin, annem ördü o kazağı:mrgreen::mrgreen:gecenin rüküşü...GKN...sırf objektiflere çalışıyo valla...![]()
bağırsak varsa varım napim![]()
sen bana nası rüküş dersin, annem ördü o kazağı:mrgreen::mrgreen:
şaka bi yana teşekkür ederim abi, bu sözlerin sayesinde hafta sonu mt buluşmasına gelirsem başıma bişi gelmez
mokumsu musun sen:queen:
evet o resimde gitti valla anlamadı benn:silent:
herşeyin yenisi olur ama..
kokoreç iyidir yaa bak ben ısmarlarım ,ısmarlarız yani:bounce::cat:
sen bana nası rüküş dersin, annem ördü o kazağı:mrgreen::mrgreen:
şaka bi yana teşekkür ederim abi, bu sözlerin sayesinde hafta sonu mt buluşmasına gelirsem başıma bişi gelmez
mokumsu musun sen:queen:
ule metondra, ne güzel kazasız belasız bi buluşmada yer almaya çalışcaktım bu hafta sonnu, şindi bakalım hangi duvara patlicaz:queen:
kazağımı annem ördü cidden, 2. giyişim boğazında b i tadilat yapmış test amaçlı giyddim, mt ye denk gelmişhee beyenmediysen al bana 3-5 kazakta giyyimm benim hiç kazaamm olmadı abii:mrgreen:
uyuz olma konusunda haklısın, farkındayım hemnde birebir:wiinkk: ama ben herkesi seviyoru kimseye garezim yok..
geçen bi mobiletin üstünde yazıyodu;
benim için ne düşünüyosan Allah sana 2 katını versin die
amin:queen:
valla kankacım ben açık net yazayım...Geçen MAGMA ilen ekürisi AYE arkadaşlar aralarında dedikodu ediyolardı...duydum...
diyolarki..."Bide bu dozer kepçesi gader kulaklar varken bide GKN denen şahısın yanında ortamda yalan oluruz...hep ilgi odağ oluyo...tüm gızlar peşinde...paranın satın alamadığı şeyler harbiden varmış.." didiler...
:queen:
tikat et adamım bu ikiliye...seni bi ara artcı yapıp TEM de 280 e çıkarıp altına ettirip fotoğraflama planları yapıyolar benden söylemesi gatekulliye gelme...:queen:
:queen::queen::queen:
tübe tübe, sen 7 mahalleyi birbirine düşürürsün hee
temde 280 den başka beni korkutacak bişi bulamadınmı sallicak, eski ss vciyiz biss:wiinkk:
öperim seni, kaçarım ben malum mesai:cat:
akının selamını aldın dimi sölemiş olmam lazım![]()
Harika bir buluşma olmuşş, fotoğraflara biraz daha baksam herhalde atlıcaktım arabama doğrucaa istanbull
Benden habersiz kokoreçler yenmişş, birde çınaraltında çay içseydiniz kokoreç üstüne tam olacakmış.r:
Yetişebilirsem cumartesi günü kağıthanede olucam inşallah.
Burası (Çorum ) o kadar soğuk ki (sabahları -20, öğlen -15 ) gibi aklım oralarda kalıyor, Aman dikkat arkadaşlar. :cat:
Buluşmaya katılan bütün arkadaşlar inşallah sağ salim evine ulaşmıştır.
aye resımlerde hangısı sensın ? bu arada resımler çok iyi ya :mrgreen:
valla kankacım ben açık net yazayım...Geçen MAGMA ilen ekürisi AYE arkadaşlar aralarında dedikodu ediyolardı...duydum...
diyolarki..."Bide bu dozer kepçesi gader kulaklar varken bide GKN denen şahısın yanında ortamda yalan oluruz...hep ilgi odağ oluyo...tüm gızlar peşinde...paranın satın alamadığı şeyler harbiden varmış.." didiler...
:queen:
tikat et adamım bu ikiliye...seni bi ara artcı yapıp TEM de 280 e çıkarıp altına ettirip fotoğraflama planları yapıyolar benden söylemesi gatekulliye gelme...:queen: