[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Palaka sorun diilde zil sesi yapanlardan 5 kontur düşüyorus:mrgreen:

Len ben giderken halen çekiomuydunus, gey misinisiz olm siz:queen:

evet dostlar gelmeyenlerin üzüleceği kadar güzel bir buluşmaydı.ben çok eğlendim,yeni arkadaşlarla tanışdım gelen herkeze teşekürler.ben foto koyamıyıcam makina canan da kaldı::utangac:
bu arada RoLa arkadaşımızı polis çevirmişti bizer bakmaya gelirken ama biz yanına gidince yırttık:cherry:

Ya MURat abı o ses ne ya ole Senın motorun sesı cıdden 10 numara ben ole bı ses duymadım ya:) NE Dıyelımkı allah kaza bela vermesın nazardan saklasın ...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.:silent:

Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik:queen:

Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.:silent:

Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik:queen:

evet abi yaa bnde dicektim ne die tasıosun bisturiyi die hani buyuk jilette diil herkes tasımaz onu adam saskına cvrdi kitledi bizi:p

eyyytttttt yavrum beeeeee geceye bak valla fena bigeceydi valla marv teşekkürler bugün motorsuzdum hasan abime(kaya34)abime beni eve getirdiği için teşekkürler tek kelimeyle on üstünden on

Sende gele gele Burağın buluşmasına geldin :p
Ondan kapı pervazı olur anca, organizatörlük ona göre deil :queen::queen::queen:

kızım sen paslandın artık yada iyice yaşlandın valla:queen:sen bi organizatörlük
yapta sana da gelelim uzatma arayı bukadar valla biz sonra kimden deneyim kazancaz sizin gibi yaşlı organizatörler olmazsa canım

Bi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmiş:pr:

Debyraj maneti kırıldı, motor kapağı ve arka kuyruk baya bi çızıldı.

Bir de şeyi keşfettim, polis görünce ben afallıyorum, polise kenetlenip kalıyorum.
Motorda baktığın yere gidio ya, resmen sol şerettin ayrılıp sağ şerite polisin arkasına gitmeye başladım.
Psikolojik tedavi görmem lasım, şampanya gibi patlıyodum son anda ayıldım:silent:

Buluşma da bildiğiniz buluşma işte:p

Hem apti kankam da bana kokoreç felan ısmarlamadı:p
ah be abime kıyamam neyse mart yaklaşıyo az kaldı bunlar sana kaderin bi oyunu 2008 al diye zaten sen bu motoru marta kadar park etme sırasında parçalıcan gibi :queen:2008 yakışır sanaaaaa sana ayran içme dedim gece gece çarpıyo seni:)yaşlandınmı ne ya:queen:

ah be bu arda gökhanım canım en sevdiğim kız kardeşim ya kıyamam ne oldu sana akşam akşam parçalandın bi ton valla çok üzüldüm kanki ama oh olsun sana bin defa dedim benden para kısma diye:)bak kısdın başka yerden çıktı neyse iç dert yapma ......et yap öpt canımmmmmmm:)

Son düzenleme:
Harika bir buluşma olmuşş, fotoğraflara biraz daha baksam herhalde atlıcaktım arabama doğrucaa istanbull:p

Benden habersiz kokoreçler yenmişş, birde çınaraltında çay içseydiniz kokoreç üstüne tam olacakmış. :pr:

Yetişebilirsem cumartesi günü kağıthanede olucam inşallah. :)
Burası (Çorum ) o kadar soğuk ki (sabahları -20, öğlen -15 ) gibi aklım oralarda kalıyor, Aman dikkat arkadaşlar. :cat:
Buluşmaya katılan bütün arkadaşlar inşallah sağ salim evine ulaşmıştır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tuğçe kokoreçi bukadar sevdiğini bilmiyorduk ordaki kokoreçlerden kalan oldu demi:p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aye resımlerde hangısı sensın ? bu arada resımler çok iyi ya :mrgreen:

Arkadaşlar bir kaç fotoda benden olsun....

Tesadüfe gitmek için dükkanı kapama aşamaları....

Tesadüf Cafeye varış....

Motorlar yavaş yavaş yerlerini almış...

Hepsi Maşallah çokda güzel duruyor,pekde güzel duruyor...

Ve işte sıcacık içerisi..

Ve eve dönüş zamanı....

tesadüfe geç geldim,erken kalktım.Maruz görün beni.İşgüç,yaşlılık.... işte.Oradaki genç arkadaşlara imrenmedim değil hani...

Saygılar.

Bi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmiş:pr:

Bir de şeyi keşfettim, polis görünce ben afallıyorum, polise kenetlenip kalıyorum.
Motorda baktığın yere gidio ya, resmen sol şerettin ayrılıp sağ şerite polisin arkasına gitmeye başladım.
Psikolojik tedavi görmem lasım, şampanya gibi patlıyodum son anda ayıldım:silent:

abi geçmiş olsun, dün gece gkn a üzülürken şimdi bide sen :pale: geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu dükkanı bi çıkartamadım ya

aye takma kafana olur öle şeyler dostum geçmiş olsun

emin baba cbr da yakışmış hani ((((:) güzel buluşma olmuş vallla ((:) gelemedim dostlar . kısmet bidahakine

aye çok geçmiş olsun alihsilik işte umarım çok birşey yoktur ... gkn a da geçmiş olsun ..korkmayın
korkmayın grip olmuş sadece ....ateşlemede sorun yok :mrgreen::mrgreen::queen:

GKN

grip olmuş haluk önemli bişey değil :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bende kaza falan yaptı sandım :cyclopsan :)

Geçmiş olsn gökhan abi :cat:

gripmi olmuşum:p
yok yok polisler ve çekiciler grip oolmuş, ilaç çay çorba paralarını benden istediler:cherry:

emin baba cbr da yakışmış hani ((((:) güzel buluşma olmuş vallla ((:) gelemedim dostlar . kısmet bidahakine

aye çok geçmiş olsun alihsilik işte umarım çok birşey yoktur ... gkn a da geçmiş olsun ..korkmayın
korkmayın grip olmuş sadece ....ateşlemede sorun yok :mrgreen::mrgreen::queen:

ateşleme full yavri merak etme sen::winkwink

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Buluşma da bildiğiniz buluşma işte:p

Hem apti kankam da bana kokoreç felan ısmarlamadı:p

gecmiş olsun allah beterinden saklsın en büyük kazan bu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar