Ozrace rölecan'ın jilet açıklamasınıa vakıfsın demi, ben rölecanın pratik zekasından tırsmaya başladım.:silent:
Bu kadarmı güzel bahane olur, bırak polisi biz bile duyunca jileti gerçekten niye taşıdığını sormayı akıl edemedik:queen:
Sende gele gele Burağın buluşmasına geldin
Ondan kapı pervazı olur anca, organizatörlük ona göre deil :queen::queen::queen:
ah be abime kıyamam neyse mart yaklaşıyo az kaldı bunlar sana kaderin bi oyunu 2008 al diye zaten sen bu motoru marta kadar park etme sırasında parçalıcan gibi :queen:2008 yakışır sanaaaaa sana ayran içme dedim gece gece çarpıyo seniBi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmişr:
Debyraj maneti kırıldı, motor kapağı ve arka kuyruk baya bi çızıldı.
Bir de şeyi keşfettim, polis görünce ben afallıyorum, polise kenetlenip kalıyorum.
Motorda baktığın yere gidio ya, resmen sol şerettin ayrılıp sağ şerite polisin arkasına gitmeye başladım.
Psikolojik tedavi görmem lasım, şampanya gibi patlıyodum son anda ayıldım:silent:
Buluşma da bildiğiniz buluşma işte![]()
Hem apti kankam da bana kokoreç felan ısmarlamadı![]()

Bi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmişr:
Bir de şeyi keşfettim, polis görünce ben afallıyorum, polise kenetlenip kalıyorum.
Motorda baktığın yere gidio ya, resmen sol şerettin ayrılıp sağ şerite polisin arkasına gitmeye başladım.
Psikolojik tedavi görmem lasım, şampanya gibi patlıyodum son anda ayıldım:silent:
abi geçmiş olsun, dün gece gkn a üzülürken şimdi bide senale: geçmiş olsun, Alah beterinden korusun..
grip olmuş haluk önemli bişey değil :mrgreen:
grip olmuş haluk önemli bişey değil :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bende kaza falan yaptı sandım :cyclopsan
Geçmiş olsn gökhan abi :cat:
emin baba cbr da yakışmış hani ((((güzel buluşma olmuş vallla ((
gelemedim dostlar . kısmet bidahakine
aye çok geçmiş olsun alihsilik işte umarım çok birşey yoktur ... gkn a da geçmiş olsun ..korkmayın
korkmayın grip olmuş sadece ....ateşlemede sorun yok :mrgreen::mrgreen::queen:
Bi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmişr:
Buluşma da bildiğiniz buluşma işte
Hem apti kankam da bana kokoreç felan ısmarlamadı![]()