sevgi yumağı oldum bu akşam
ama hiç güzel çıkmamışım
ama hiç güzel çıkmamışım
muharrm buluşma fenerbahçedeydi burası neresi ?![]()
gkn valla süper oldu senle fotoşarımız gelio millet yanlış annmayın:mrgreen:
aşkımızda yannış annaşılıcak ne vaki zuzuuu:queen::queen:
aşkımızda yannış annaşılıcak ne vaki zuzuuu:queen::queen:
kokoreçi yerken sormuyodun abi burası neresi die:queen::queen:
Bi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmişr:
Debyraj maneti kırıldı, motor kapağı ve arka kuyruk baya bi çızıldı.
Bir de şeyi keşfettim, polis görünce ben afallıyorum, polise kenetlenip kalıyorum.
Motorda baktığın yere gidio ya, resmen sol şerettin ayrılıp sağ şerite polisin arkasına gitmeye başladım.
Psikolojik tedavi görmem lasım, şampanya gibi patlıyodum son anda ayıldım:silent:
Buluşma da bildiğiniz buluşma işte
Hem apti kankam da bana kokoreç felan ısmarlamadı![]()
Bi gün yolda patlasam gam yemicem yine park yerinde motor düştü, binada tamirat var ayaklığa bişiler gelmiş açıldı sandım indim sesler geldi döndüm motor yerde üstünede devrilince çarptığı parmaklıklar inmişr:
Debyraj maneti kırıldı, motor kapağı ve arka kuyruk baya bi çızıldı.
Bir de şeyi keşfettim, polis görünce ben afallıyorum, polise kenetlenip kalıyorum.
Motorda baktığın yere gidio ya, resmen sol şerettin ayrılıp sağ şerite polisin arkasına gitmeye başladım.
Psikolojik tedavi görmem lasım, şampanya gibi patlıyodum son anda ayıldım:silent:
Hem apti kankam da bana kokoreç felan ısmarlamadı![]()
murat abi geçmiş olsun yaale:
......... geçmiş olsun halletceini biliorum canım...Buluşma da bildiğiniz buluşma işte
aptiyim falan ama gönlüm sengin helal olsun kokoreç kankacan sana ayıpsın :cat::rendeer:.............:cherry:
Saol abi, yamuk fotoğraflarım için dedün dimi![]()