[MT İstanbul] 16.01.2008 Çarşamba Mini Anadolu Ateşi Buluşması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa ben hala ayagım agrıo ama motorla gelsem kızarmısınız:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tmm ya gelmıcem :pale: yaya gelırım belkı :( bari sen gel al beni :p:p tmm tmm ıglesene kadar bınmıcem motora=)) söz

tencerem be aşşada nicki gördüm sende gel gözünü seveyim :)

yedpa tarafından gidicek varsa benide alsın :(

tencerem be aşşada nicki gördüm sende gel gözünü seveyim :)

İnan bende özledim muhabbeti ama bugün mümkün değil.. Yakında bi patlama yaparız merak etme.. :)

MT milletinin duyarlı insanları.. Yok mu YEDPA tarafından gidicek olan şu kardeşimizide atsın arkaya.. İnsanlık öldümü yani.. Yokmu bir cengaver..

4/leventen 10 numara bı artcı satılır :) Arkanıza bındıgı an sıze kucuk bı yer kalır ama hıc bır zmn ruzgar arkadaan sıze vurmas .. İstedıgınız zmn kolayca teker yapabılırsınız zatan arkanıza oturdummu ön teker otomatık kalkıo :)....

Yada nese bu bulusma uzakmıs bosverın artcı satılmıyor ıptal oldu alanda yük :p en ıyısı ben kagıthanye arabama atlar gelırım :)....

Son düzenleme:
4/leventen 10 numara bı artcı satılır :) Arkanıza bındıgı an sıze kucuk bı yer kalır ama hıc bır zmn ruzgar arkadaan sıze vurmas .. İstedıgınız zmn kolayca teker yapabılırsınız zatan arkanıza oturdummu ön teker otomatık kalkıo :)....

Yada nese bu bulusma uzakmıs bosverın artcı satılmıyor ıptal oldu alanda yük :p en ıyısı ben kagıthanye arabama atlar gelırım :)....

arabanın tam ortasına oturda agırlık dengelensın direksiyona gecınce sol ön tekerin havası inio :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
akşam bnde bulsmaya gelebılrsem gelcemm ayagım agrıo hala:( kacta bıtcek pekı?

arklar benım iş yerim kızıltoprakta yakın tesadüfe beklerım 8 bucuğa kadar burdayım :p kızlar harıiç tabi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar