aaa beni yazmadan olurmu yok cnm o kadarda değil tesadüf listesıne bensız olurmu aaa:mrgreen:
La olum çapkınlığa mı gidyosunuz yoksa yine birbirinze mi sarıcaksınız :cherry:yok sen cidden gelme snr GKN yalan olur zor ikna ettik adamı:queen:
Ayarlamazsan gözüme görünme :queen:Eyi o zmn ayarlamaya calışcam ablamBırsınden yurutmenın yolarını bakces artıkın
... ,hadi hayırlısı İNŞALLAH olur
....
Geleceğimi kesinleştiriyosun şuan farkındsın dimi.. Ben meraklı bi şahsiyetim gelmezsem meraktan gebermek yerine gelişimle seni gıcıq ederim :queen::queen:gel kardeşim, bekliyoruz:cat:
hee onun için şeyediyorum ben, gaza gelme sen hiç, otur evinde uslu olsu
lan olüm sus renk verme, bizbize bi çay iççez işte:queen:
Ayarlamazsan gözüme görünme :queen:
Geleceğimi kesinleştiriyosun şuan farkındsın dimi.. Ben meraklı bi şahsiyetim gelmezsem meraktan gebermek yerine gelişimle seni gıcıq ederim :queen::queen:
buluşma iptallll :queen::queen:
buluşma iptallll :queen::queen:
bnde cekiliorum:queen::queen:
Ana ibrahim (Gece__) abi bile gidiyor ...
Nooluyo yaa neler çeviriyosunuz yine siz
Tamam beni yazmayın ben gelmiycem, aniden baskın yapıcam bakalım napıyosunuz :queen:
olm bırakta gıdeyım len ayağımın dıbı her zaman gıttıgımzı yer :queen:
çay 2,5 ytl arklar haberıınız olanescafe salep 5 ytl :cherry: patates tava 5,5-6 ytl
yemeklerın fıyatları yuksek :queen: ortam guzeldır fakat calısanlar bıraz ayudur :mrgreen: alt kat kumarhane gıbıdır okey ıskambıl tavla takılırısn öle üst kat ıse sohbet oyun oynamak yok
![]()
Hatun kısmısı gitmiyo mu? Niye böyle yapıyo bunlar sen deyiver bakıyım:okey::
masada sans gtricek bi sevgilisi olmayan hatunları almıolar içeri:queen:
Höhhh sana muharremciğimmasada sans gtricek bi sevgilisi olmayan hatunları almıolar içeri:queen:
kumar dans takılıcaz biz:queen:
Ne iş yaa tam bi açıklayın banahatunmuya burda yazmak ıstemıyorum cnm ne gerek var :mrgreen: olmazmı hatun :bounce: şşşş:cherry:
Höhhh sana muharremciğim
Ne iş yaa tam bi açıklayın bana
Dediğiniz kumarhane gibi yerde çay 2,5 ytl olmaz bi keremi kandıramadınız beni:cherry:
şş, topicimizi mahfetmeyelim
çay çorba buluşma işte, yolu düşeni bekleriz:cherry:
ama tüm yorumlarım haala geçerlidir:queen:
Hee ne içiyosunuz..cay içen yok ondan ucuz o:queen:
Taam yolum düştü kaldırmadan geliyim o zaman bende :queen:şş, topicimizi mahfetmeyelim
çay çorba buluşma işte, yolu düşeni bekleriz:cherry:
ama tüm yorumlarım haala geçerlidir:queen:
Herkes uyudumu??? yazan yok)))