[İstanbul MT] 12.01.2008.CUMARTESİ. SAAT:18:00'deTOPHANEDE BULUŞUYORUZ..

GKN

sen paralamdıysan kimsecikler paralamaz kuzu:cherry:

bu arada kitleyin şu konuyu yaw, zorla konuşturuyola beni:queen:

Bişiy demez hoşuna gider onun :queen:

Yok bu kolleksiyondan çıkma hatunlar GKN ı paralayacak bu gidişle :cherry:

Benim gördüğün GKN sıyrılır koleksiyonun arasından değerli bir tanesinde takılır gibin ... :)

Gökhan' Alıntı:
GKN
sen paralamdıysan kimsecikler paralamaz kuzu

bu arada kitleyin şu konuyu yaw, zorla konuşturuyola beni

Zorlama yok Başına 45'lik dayamadık değilmi :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İkiside sonradan SS ci...çakma SS ci bunlar...:cherry::p

Ben birşey demiyorum, çakma motorcuyu resimler anlatır sana:cherry:

y09wu7.jpg

x09tx5.jpg

Evet evet o arkada gördüklerin buz.:cherry:

Murat abı orası neresı yoksa olta attın sasan mı arıosun :queen::queen::queen: heryer buzzz...............

Arkadaslar siteyi son zamanlarda fazla takıp edemıyorum ama mumkun oldugu surece bu guzel ortamda olmaya calısacagım.
Hos Pınarın dediği gibi Nargilem cafede bana fazla iş düşmedi ama :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar şu resimlerdeki kişilerin yanına bırde nıcklerını yazarsanız en azından kım kımmıs tanıyacaz :cat:

Ben birşey demiyorum, çakma motorcuyu resimler anlatır sana:cherry:

y09wu7.jpg

x09tx5.jpg

Evet evet o arkada gördüklerin buz.:cherry:

vayyy Murat abibmm...abijimmm...:pöpüm bi...:cherry:

akşam kafa kıyaktı niye sana kitledim anlamıyom...insan sevdiğini düdüklermiş apii...öyle didiler...:p

asıl çakma dediğin gibi Gürkoş...Hayatından gt 250 R dan başka makinası olmadı şebelebettinin...:queen:

mod diye tırsıyom bişey yazamıyom valla...aslında o bir admin...mod diye bize yutturuyorlar...yermiyim ben...ilk üyemiz Gürkandır bu ara benden söylemesi...site kurucusu o diyolar dedikodu var...tükkan onunmuş...gizlü..:p

Mırrocan bi fido koyda yutuba forum SS cisi olmadığın anlaışılsın...Performansını görelim bi...:p

Arkadaslar siteyi son zamanlarda fazla takıp edemıyorum ama mumkun oldugu surece bu guzel ortamda olmaya calısacagım.
Hos Pınarın dediği gibi Nargilem cafede bana fazla iş düşmedi ama :)
Yaa sen doldursaydın zevkle içerdim.. Sen doldurmayınca peşpeşe içtim bişiy anlamadığım için :queen:
arkadaşlar şu resimlerdeki kişilerin yanına bırde nıcklerını yazarsanız en azından kım kımmıs tanıyacaz :cat:

Buluşmalara gel de tanı kim kimmiş, yok öyle armut piş ağzıma düş :p

Olm bi karar ver, aklımda bi sürü hatun ismi depoladın.. Zeynep, emine, melek, gülçin, ece, kemal .. daha başka ne vardı bak unuttum işte :p

şaşkınlığınız normal şöyle bir örnek versek daha uygun olur sanırım.

Bİr erkeğin kalbi

Bir bayanın kalbi

not:bayanın kalbine sizinkinide uyarlamak gerekirse birde motosikleti ekliyebilirsiniz :p:p:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu nedenmıs kaardeşim :p işimiz gücümüz var ne yapalım gelemıyoruz barı buradan tanıyacaz yüksek müsadenizle :mrgreen:

Bİr erkeğin kalbi

Bir bayanın kalbi

not:bayanın kalbine sizinkinide uyarlamak gerekirse birde motosikleti ekliyebilirsiniz :p:p:queen::queen::queen:

süper :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:

Son düzenleme:
ahanda şimdi kavga çıkıyo ((((((:)

ilk saldıranlar kartoplarını hazırladı .. bkalım ilk atış kimden gelecek ??? bekliyoruz ,,,

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vayyy Murat abibmm...abijimmm...:pöpüm bi...:cherry:

akşam kafa kıyaktı niye sana kitledim anlamıyom...insan sevdiğini düdüklermiş apii...öyle didiler...:p

Mırrocan bi fido koyda yutuba forum SS cisi olmadığın anlaışılsın...Performansını görelim bi...:p

Üleyn bah adminli kısmını alıntı yapmadım niyeee, çünkülüm bende seni hunharca seviyorum.:cherry:

Videoyu da senlen çekeris metecim, sen pileysıteyşın iki oynarken ben sinirli sinirli almanca konuşarak bir anda odaya girerim, gerisi doğaçlama zaten, senaryolu video bize gitmes, ben videomda gökkuşağının tüm renklerini görmek isterim:cherry:

Üleyn bah adminli kısmını alıntı yapmadım niyeee, çünkülüm bende seni hunharca seviyorum.:cherry:

Videoyu da senlen çekeris metecim, sen pileysıteyşın iki oynarken ben sinirli sinirli almanca konuşarak bir anda odaya girerim, gerisi doğaçlama zaten, senaryolu video bize gitmes, ben videomda gökkuşağının tüm renklerini görmek isterim:cherry:

api ben Canon ddicital fido kemırası aldım...çekelimmi uzun metrajlı bişey...yada 35 mm sinema şekli yaparız...ikimiz başrolde...motosiklet teması olsun...mizahi bişey olsun ne dersin...

ahanda şimdi kavga çıkıyo ((((((:)

ilk saldıranlar kartoplarını hazırladı .. bkalım ilk atış kimden gelecek ??? bekliyoruz ,,,
Yaa nooldu resim kötü bi resim mi kızmalımıyım çabuk söyle.. Şirkette resimleri açılmıyo :pr::pr::pr:
yahu nedenmıs kaardeşim :p işimiz gücümüz var ne yapalım gelemıyoruz barı buradan tanıyacaz yüksek müsadenizle :mrgreen:

süper :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:
Olmaz burdan tanıyamazsın izin vermiyorum.. Gel buluşmaya efendi efendi tanış herkesle, beni zor kullanmaya mecbur bırakma :queen:

Bİr erkeğin kalbi

Bir bayanın kalbi

Yaa resim görünmüyo bende.. Dua et ki kötü bişiy olmasın..Eve gider gitmez açıp bakıcam neymiş ne deilmiş :silent:

Yaa resim görünmüyo bende.. Dua et ki kötü bişiy olmasın..Eve gider gitmez açıp bakıcam neymiş ne deilmiş :silent:

Ablam sana resımlerı anlatıyım üs resımde BIR erkeğin kalbi var... İcinde de yok yok hangı kızın ısmını arasan var ...

Alt kattada Bir Bayanın kalbı var İcnde de sadece buyuk bı kısmı alısverıs 2 cı buyuk kısmı kuafor 3 buyuk kısmı bakım 4 kısmı ıse kucucuk bır erkegyerı yanı resım sunu anlatmak ıstıo

Bır erkek onca kadına o kadar deger gosterıyor
Bır bayan ıse Kalbınde erkege onem gostermemesı :queen::queen::queen: doqru anlattım umarım :)))) :queen::queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
api ben Canon ddicital fido kemırası aldım...çekelimmi uzun metrajlı bişey...yada 35 mm sinema şekli yaparız...ikimiz başrolde...motosiklet teması olsun...mizahi bişey olsun ne dersin...

Sen varsan bende varım, figüranın oliym abi:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar