ya dur zati yapamıorum bunalımdayım:cherry:
ortaya çıkınca istanbula kadar geliosun![]()
Bişiy demez hoşuna gider onun :queen:
Yok bu kolleksiyondan çıkma hatunlar GKN ı paralayacak bu gidişle :cherry:
Gökhan' Alıntı:GKN
sen paralamdıysan kimsecikler paralamaz kuzu
bu arada kitleyin şu konuyu yaw, zorla konuşturuyola beni
herkese selamlar bende sonuna yeşiştim buluşmanın bir göreyim dedim arkadaşları.
İkiside sonradan SS ci...çakma SS ci bunlar...:cherry:![]()
Ben birşey demiyorum, çakma motorcuyu resimler anlatır sana:cherry:
![]()
![]()
Evet evet o arkada gördüklerin buz.:cherry:
Yaa sen doldursaydın zevkle içerdim.. Sen doldurmayınca peşpeşe içtim bişiy anlamadığım için :queen:Arkadaslar siteyi son zamanlarda fazla takıp edemıyorum ama mumkun oldugu surece bu guzel ortamda olmaya calısacagım.
Hos Pınarın dediği gibi Nargilem cafede bana fazla iş düşmedi ama![]()
arkadaşlar şu resimlerdeki kişilerin yanına bırde nıcklerını yazarsanız en azından kım kımmıs tanıyacaz :cat:
Olm bi karar ver, aklımda bi sürü hatun ismi depoladın.. Zeynep, emine, melek, gülçin, ece, kemal .. daha başka ne vardı bak unuttum işte![]()

vayyy Murat abibmm...abijimmm...öpüm bi...:cherry:
akşam kafa kıyaktı niye sana kitledim anlamıyom...insan sevdiğini düdüklermiş apii...öyle didiler...
Mırrocan bi fido koyda yutuba forum SS cisi olmadığın anlaışılsın...Performansını görelim bi...![]()
Üleyn bah adminli kısmını alıntı yapmadım niyeee, çünkülüm bende seni hunharca seviyorum.:cherry:
Videoyu da senlen çekeris metecim, sen pileysıteyşın iki oynarken ben sinirli sinirli almanca konuşarak bir anda odaya girerim, gerisi doğaçlama zaten, senaryolu video bize gitmes, ben videomda gökkuşağının tüm renklerini görmek isterim:cherry:
Yaa nooldu resim kötü bi resim mi kızmalımıyım çabuk söyle.. Şirkette resimleri açılmıyoahanda şimdi kavga çıkıyo ((((((
ilk saldıranlar kartoplarını hazırladı .. bkalım ilk atış kimden gelecek ??? bekliyoruz ,,,
Olmaz burdan tanıyamazsın izin vermiyorum.. Gel buluşmaya efendi efendi tanış herkesle, beni zor kullanmaya mecbur bırakma :queen:yahu nedenmıs kaardeşimişimiz gücümüz var ne yapalım gelemıyoruz barı buradan tanıyacaz yüksek müsadenizle :mrgreen:
süper :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:
Yaa resim görünmüyo bende.. Dua et ki kötü bişiy olmasın..Eve gider gitmez açıp bakıcam neymiş ne deilmiş :silent:
Yaa resim görünmüyo bende.. Dua et ki kötü bişiy olmasın..Eve gider gitmez açıp bakıcam neymiş ne deilmiş :silent:
api ben Canon ddicital fido kemırası aldım...çekelimmi uzun metrajlı bişey...yada 35 mm sinema şekli yaparız...ikimiz başrolde...motosiklet teması olsun...mizahi bişey olsun ne dersin...