reflektör sorunu

arkadaslar armode marka mont kullanıyorum fakat bır problemım var montumun reflektör çizgili bölgeleri özelligini kaybetmiş durumda ne yapabilirim? :silent:

nerde bu mıllet yaw????????????

Son düzenleme:
Ya aslında bu gayet basit.İşçi kıyafetleri satan yerlerde reflektörlü yelekler var onlardan edinebilirsiz...Yeşil renkli her bir tarafı rekfekte kaplı yelekler var...

onları bılıyorum fakat benım montun kendı reflektor ozellıgı vardı onları gerı kazanmanın yolu varmı montun ustune yelek gıymeyı sevmıyorum

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında net bir fikrim yok, ama bir şekilde fosforla boyamalısın diye aklımdan geçiyor.

Hoş fosfor nerden bulunur onuda bilmiyorum.

Ya aslında bu gayet basit.İşçi kıyafetleri satan yerlerde reflektörlü yelekler var onlardan edinebilirsiz...Yeşil renkli her bir tarafı rekfekte kaplı yelekler var...

Evet 5 ytl gibi çok ucuz.:cat:

onları bılıyorum fakat benım montun kendı reflektor ozellıgı vardı onları gerı kazanmanın yolu varmı montun ustune yelek gıymeyı sevmıyorum

En kotü ihtimalle bu yelekten alıp reflektörlerini kesip&söküp montunuza monte edersiniz olmazmı?

En kotü ihtimalle bu yelekten alıp reflektörlerini kesip&söküp montunuza monte edersiniz olmazmı?[/QUOTE]

bak bu ii fikir aklıma yattı :cat:ama cok sacma 1 konu var 190 ytl verdıgımız montun reflektorlerının gıtmesı:farao::farao:

önceki konularda yazılmıştı kumaş reflektörler var onlardan alıp montuna yapıştırabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende tam onu diyecektim... yapıştıralabilir reflektörler var...

Süper Moderatör (BBRR)
İçinde herhangi faydalı bir bilgi içermeyen başlıklar faydalı bilgiler bölümüne açılamaz

slm,birader topiklerden öğrendiğimiaktarayım,
işçkıyafetisatılan yerlerden reflektörüalıyorsun ve onu monta yapışası için araya konana elyaf gibimalzemeyide ediniyorsun,ütüylemontuna yapıştırıyorsun,dikişolmadığından su geçirmezlik bozulmuyor, eliniz yatkın değilse yapacak biriyoksa terziye yaptırn.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar