İranlı Artcılı Tektekerci&Mükemmel Hareketler..

İnanılmaz hareketler...izlemeniz gerekir...Videonun 04:47 saniyesinde pikap aracın birinde arkada 2 çarşaflı hatun var orası komik...kadıncağızları atmışlar kasaya...:queen:İranda kadının değeri yok derler doğru valla...

yok böle hareketler beyler..Tek Teker Arif abimize rakip bunlar...:p

video linki...

http://www.liveleak.com/view?i=b48_1200105797

Video müziğide güzel seçmişler...

yav bu artcı niye tırsmıyor...

Son düzenleme:
Müstakbel merhum... Belki de şu an merhumdur...

Abi nerden buluyorsun böyle videoları yahu? Şimdi bizim içimizden de çıkar böyle kasksız tarzanlar...

acıdım o kadınlara ya :pale: ama çok komik duruyo yaa mete abi :queen: adam manyak bi düşse işi bitti onun..

vay öküz vay:queen: nası yapıyo o bisikletle kask da yok:pr: bi düşse kesin tabutla yapar aynı hareketleri:)

Müstakbel merhum... Belki de şu an merhumdur...

Abi nerden buluyorsun böyle videoları yahu? Şimdi bizim içimizden de çıkar böyle kasksız tarzanlar...

heheh sen dua et bizim memlekete...Bak İranda bir motora kaç kişi biniyolar...

esas komik olaylar detaylarda...

ilk resimde kaç kişi var sizce...

:queen::queen::queen:

2.resimde 3 kişi belli zaten...:queen:

Bu videonun benzerini (Arap müziği eşliğinde) siteden biri ben kullanıyorum diye vermişti foyası çıkınca ortadan kaybolmuştu falan herneyse. Ama bu görüntüler daha kapsamlı...

Adamın yaptığı çok yanlış ve tehlikeli orada hem fikiriz fakat bence tekniği çok iyi motorun üstünde çok doğal, çok rahat gözüküyor. Deli mi ne? :)

abi bu bisikletle nası yapıyo o hareketleri yav adam acayip rahat bi düşse kassk yok koruma yok imamın kayıgında ön kaldıracak:):)

metehan usta yahu işin gücün yokmu be usta senin nerdende bulursun böyle ilginç videoları helal olsun usta. Zaten dikkat ederseniz hiç bir motor kullan kimsede kask yokki. Motorun cambazı olduğu belli zaten düşmese kalkmasa o hareketleri yapamaz. O arlanmaz utanmaz sınıfında anlaşılan bu merhum. Merhum diyorum çünki ömrü fazla uzun olmaz. Fakat bir şeye hayret ettim. Molla rejimi ile yönetilen iranda nasıl böyle bir olaya izin veriyorlar anlamadım.mollar intihara teşebbüsten iyi bir falaka cezası vermeleri gerekirdi.

Bu videonun benzerini (Arap müziği eşliğinde) siteden biri ben kullanıyorum diye vermişti foyası çıkınca ortadan kaybolmuştu falan herneyse. Ama bu görüntüler daha kapsamlı...

Adamın yaptığı çok yanlış ve tehlikeli orada hem fikiriz fakat bence tekniği çok iyi motorun üstünde çok doğal, çok rahat gözüküyor. Deli mi ne? :)

kimdi o merak ettim şimdi ya...:)

metehan usta yahu işin gücün yokmu be usta senin nerdende bulursun böyle ilginç videoları helal olsun usta. Zaten dikkat ederseniz hiç bir motor kullan kimsede kask yokki. Motorun cambazı olduğu belli zaten düşmese kalkmasa o hareketleri yapamaz. O arlanmaz utanmaz sınıfında anlaşılan bu merhum. Merhum diyorum çünki ömrü fazla uzun olmaz. Fakat bir şeye hayret ettim. Molla rejimi ile yönetilen iranda nasıl böyle bir olaya izin veriyorlar anlamadım.mollar intihara teşebbüsten iyi bir falaka cezası vermeleri gerekirdi.

yav bu site eski OGRİSH denen sitenin devamı...hep takip ederim...ne videolar vardı ya...cinayet adam öldürme psikopatlık vs...ölüler cesetler...şimdi yasklandı biraz adam oldu ...:p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Acik konusmak lazim, kask ve diger koruma ekipmanlarinin olmayisi gibi buyuk dusuncesizlik ve sorumsuzlugun ardindan bir konunun daha altini cizmek lazim. Yukarida bir arkadas deginmiz zaten, motosikleti kullanan gencin teknigi cok iyi, denge konusunda cok becerikli. Internette onlarca hatta belki yuzlerce akrobasi videosu izledim ama bu video cok enteresan. :mrgreen: Garip, cidden cok garip! :cherry:

Acik konusmak lazim, kask ve diger koruma ekipmanlarinin olmayisi gibi buyuk dusuncesizlik ve sorumsuzlugun ardindan bir konunun daha altini cizmek lazim. Yukarida bir arkadas deginmiz zaten, motosikleti kullanan gencin teknigi cok iyi, denge konusunda cok becerikli. Internette onlarca hatta belki yuzlerce akrobasi videosu izledim ama bu video cok enteresan. :mrgreen: Garip, cidden cok garip! :cherry:

hehe sizde taktınız kaska ekipmana ya...la İran bugün var yarın yok...bugün izlediniz yarın ABD bombalayacak İran die bişiy kalmayacak...ABD cruse füzelerindende korurmu acaba kask...:queen:

orada kask namına bişey yok...Ortadoğu ülkesinde ne şi var kaskın güvenliğin...cahal melmeket...

oo eleman aşmış kendini yok böyle özgüven be adam valla

sen ne zaman alıyon yavrım motör...:p

yok böle bişi yaaaa ömrümde bölesini görmedim adam dalga geçmiş resmen helal olsun tehlike diz boyu ama görüntü acayippp

abim çok cesur ya.ordan da zaten gider canlı bomba olur bu.tutamassın.:p

ölümle dans ediyor resmen ben cbr ıle on kaldırmaya çalıstım beceremedım bu adam bu motorla ne hareketler yapıyor ve gayetde rahat helal olsun diyesim gelıyor o motorla bu akrobasi süperrr arabistanda kask vb ekipman takan yok arkadaslar ben orda hıc yarıs motoru vb gormedım vitessiz mobiliyetler var genelde ama tehlıke cok arabaların kamyonların yanından gecerken hareketler yapıyor allah korusun bı dusse tekelerlerın altında kalır olumden korkusu olmadıgı kesin

Herif manyak tipinden belli :queen:
Korumalık kısmına girmiyom hiç.. :) Süper valla motoruyla özleşmiş artık doğaldır... :)

helal olsun .. nediim .. keşke kask taksalar ... o kadar motosiklet geçti birinde bile kask yok .. ama yollar kaymak gibi ((:) bayıldım,,,,, bu arkadaşı birde 1000 cc de görmek isterdim

Helal olsun salağa..İyi kullandığı için helal olsun

kendini ve başkalarını da tehlikeye attığı için salak. gerizekalı..

Ön dişliyi bilmemde arka dişli standart:cyclopsan. Adam aşmış helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar