- Konu Yazar
ben cbr 125 alcam...
parçalarınıda metahandroya deiştirtcem öğrenciyim diye, benide kırcak halin yok dimii:embe::::shake2::
al bakalım apti...ama yazdığın bana şunu hatırlattı...
Anaokulda ilkokulda çocuklara sorarlar ne olucan diye..
biri derki astronot olcam...biri derki atom mehendisi olcam...olamazsınn ulenn...:queen:
onun gibib işey...cbr alcam...iyi al...turşusunu koy evde izle dur...AYE abin öğretsin biraz ama düşme şansın yok...
ilk defa sevindim benim çinliyi aldıgıma. halbuki çok zor tuttum kendimi hatta bir tanesini neredeyse almıştım cbr125in. eve sokarken sinyalin camını çizmiştim canımı sıktı gittim servise orjinali 20ytl,alt sokaktaki motorcudan 5ytlye aldım sinyali![]()
en kral kendi motorun hoca...diycek laf yok aslında...ama yinede üzerine 3-5 ekleyip marka fasonda alabilirdin...
eşek olduktan sonra semeri vuran çok olurmuş o hesap...:farao:
aman kimse alınmasın haa...
çüşşş dehhh...oha kanka...
Meta abinin yazdığı fiyatlar doğru valla. 2 kere kaza yaptığımdan bu fiyatları bende almıştım. Bu arada;
sağ aynayı düz ve ters somunla sabitliyorsunuz. Bu ters somun pek bir yerde bulunmuyor. Bedeli ise 5 lira (tek somun ters diş)
Ayrıca egsozada sadece tüpe 305 lira istemişlerdi.
Ön far komple 150 lira... Gerçekten parçaları inanılmaz derecede pahalı. Parça parça motoru toplamak isteseniz 15 milyarı rahatlıkla bulursunuz.
abi ik defa beni çarpmadınız cıbırcılar olaraktan...Gerçekler acıdır acıtır felsefesinin bu yüzden yaşatanıyım...
Son düzenleme: