Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hoşgeldin.... :)

Çok uzun tuttular bence... Neyse burdasın yine :rendeer:

Önemli deil benim için üzücü bir olaydı ama geçti artık...Daha dur görkem gelsin İstanbul'da yapıcaz yahu...Bu arada ertekin senin şöle vaktinin çok olduğu bi güne denk getirelim de yol yapalım yahu.Havaların güzel olduğu bir güne denk getirebilirsek bir de tam süper olur...Misal dışarıda hava çok güzel şu anda...:)Ben daha yeni girdim içeri...

Önemli deil benim için üzücü bir olaydı ama geçti artık...Daha dur görkem gelsin İstanbul'da yapıcaz yahu...Bu arada ertekin senin şöle vaktinin çok olduğu bi güne denk getirelim de yol yapalım yahu.Havaların güzel olduğu bir güne denk getirebilirsek bir de tam süper olur...Misal dışarıda hava çok güzel şu anda...:)Ben daha yeni girdim içeri...

19'unda Görkem geliyor. sanırım 15 gün falan burda olacak... Mutlaka bir iki gün ayarlarız... :) Ayarlamazsak ayıp artık.... bi denk getiremedik...:pale:

19'unda Görkem geliyor. sanırım 15 gün falan burda olacak... Mutlaka bir iki gün ayarlarız... :) Ayarlamazsak ayıp artık.... bi denk getiremedik...:pale:

Ayarlarız ayarlarız inş :cherry: Senin işler sağolsun :p:p Bi hal çaresine bakarız olmadı işyerini basar kaçırırız seni :mrgreen:

topıc costuuuuuuuuuuu geneeeeeeeeeeeeeeeeee uzun suredır sızlerı buralarda goremeyınce ıcımı bır korku kaplamıstı gorkem le ozgur de gelse tam olcak :)

topıc costuuuuuuuuuuu geneeeeeeeeeeeeeeeeee uzun suredır sızlerı buralarda goremeyınce ıcımı bır korku kaplamıstı gorkem le ozgur de gelse tam olcak :)

MT'nin en kral topiği burası.... :) :queen:
Zaman zaman durgun olsada en çok yazılan çizilen topiği burası bence...

:cat:

hocam özgür burda ben muhtarım görkemde köyün delisi yada roller farklı da olabilir..:D
görkem gelcek benım motor bı elden geccek tabı jillian da
sorasında yollardayız bi gün izni alıp(hem işten hemde arzudan) inşallah:))

inan bu seferki iş cok yorucu
bide fınal haftam olunca hepsi birada oluyo..
bilgisayara bakamadım bile..bi ara baktım bısıler yazdım ama net gıtmıstı sora tekrar yazmadım :)))

inan bu seferki iş cok yorucu
bide fınal haftam olunca hepsi birada oluyo..
bilgisayara bakamadım bile..bi ara baktım bısıler yazdım ama net gıtmıstı sora tekrar yazmadım :)))

allah kolaylık versın sana aklıma geldı gecen gun cok guldum kendı kendıme ,T.dag 'a gelırken taktıgın sarı eldıvenler duruyomu:queen: bu arada fethıye ye tasındım ben bu yaz

yok:)))
kıslık eldıvenımı aldım cok sukur..(o gezıden sora)
fethiye ne iş ne ,zaman gelelim oraya:D

yok:)))
kıslık eldıvenımı aldım cok sukur..(o gezıden sora)
fethiye ne iş ne ,zaman gelelim oraya:D

hayırlısı olsun eldıvenlerın:p aılecek buraya tasındık walla herzaman beklerım burada kar kıs yok gunduz hırkayla gezıyoruz hala:queen::queen: gece desen kazak yetıyo:queen::queen: bende mayıs ayında alıcam motor oncekını kaza yapınca sattım

Ya abi Yuan-Kuba SJ 150-23 bu motor silindiri büyütülünce 170/180 kmh yapabılıomus yanı çüş dedim ama ısrarla yapabiliolar dediler eee o zmn honda cbr125 silindiriyle oynasak 200 yapar hatta 220 yapar dıcem katran max hız 200 :queen::queen::queen::queen: saka bi yana peki bu motorun silindiriyle oynasak düz yolda ıstedıgımız zmn 140-150 gorur diye düşünüom haksızmıyım o motor 170-180 goruosa buda ıstedıgımız zmn duz yolda 140-150 goorur doqrumu sızce ???....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar