Iridyum buji ...

walla buqün taktırdım iridium bujimi.. Farkedilir şekilde performans artışım oldu.. Önümüzdeki ilk yağmurdaki yada deredeki performansını da yazarım:p

abilerim bizim cbf 150 ye gereklimi..ne dersiniz....:)
abi ,uzerinde tasidigi yuk itibari ile senin motosiklet agir vasita geciyo,arastirmak lazim agir vasitalar icin kullanilmasi caiz mi ? :queen::queen::queen:
walla buqün taktırdım iridium bujimi.. Farkedilir şekilde performans artışım oldu.. Önümüzdeki ilk yağmurdaki yada deredeki performansını da yazarım:p

desene kobay Tequ oldu :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaslar iridyum bujiyi baya önce duymustum
kanuni hussara iridyum buji uygulayan varmı yada bilgisi olan beni aydınlatsın
:silent:

walla tiger için de ayrı bi başlık açtım ama d8ea diye bi buji söylüyor herkes. iridyum wersiyon takamıyormuyuz kaplancığımıza?

ne gibi sorunlar vardı mesela? benim de motorumda ufak sorunlar var da acaba buji den mi..

mesela 90kmle süratle giderken, vites küçültüp gaza yüklendiğimde sanki dizel motor gibi önce bi gazı alıyor (sanki debriyajtaymış elim gibi), sonra hızlanma yapıyor..

kusura bakmayın 50 defa sordum ama sonuç olarak NGK D8EA iridyum yani ha? paketinde iridium falan yazmıyor da o yüzden sordum.. sarı renkte bi kutusu var.. iridyum olanlarda gümüş renkli kutusu ve kocaman iridium yazıyor da

ne gibi sorunlar vardı mesela? benim de motorumda ufak sorunlar var da acaba buji den mi..

mesela 90kmle süratle giderken, vites küçültüp gaza yüklendiğimde sanki dizel motor gibi önce bi gazı alıyor (sanki debriyajtaymış elim gibi), sonra hızlanma yapıyor..

kusura bakmayın 50 defa sordum ama sonuç olarak NGK D8EA iridyum yani ha? paketinde iridium falan yazmıyor da o yüzden sordum.. sarı renkte bi kutusu var.. iridyum olanlarda gümüş renkli kutusu ve kocaman iridium yazıyor da

HAyır dostum d8ea iridyum değil yanlış anlaşılmasın. Bende ani gaza yüklenmelerde tepki gecikmesi vardı bu ortadan kalktı. Bugün işe de motorla geldim Boğaz köprisinde yağmura yakalandım sorunsuz geldim. yolda fazla basamadım 120 civarındayken mıknatıslı çantam yerinden fırladı zar zor tuttum. kaymaması için altın koyduğum pad üçtu maalesef.

Senin sorunun debriyaj balatasıyla ilgili olabilir. Şunu denemelisin 2. vitesten 3. vitese (devri geldiğinde) atıp gazı fazla açtığında motor bağırır fakat gitmezse sonra devri düşürüp devam ederse debriyaj balatan da sorunvar demektir. sErviste ayarlatırsan sorun ortadan kalkar. Şu an bende yaşamaktayım bu sorunu ama fırsatım olmadı baktırmaya.

Son düzenleme:
tamamdır.. özetliyorum.. kanuni tiger için normal buji

D8EA - sahibinden.com - 9 ytl
DR8EIX - sahibinden.com - 34 ytl

demek ki bujidenmiş aynı sorun bende de var.. TEŞEKKÜR arbetus

tamamdır.. özetliyorum.. kanuni tiger için normal buji

D8EA - sahibinden.com - 9 ytl
DR8EIX - sahibinden.com - 34 ytl

demek ki bujidenmiş aynı sorun bende de var.. TEŞEKKÜR arbetus

d8ea en fazla 7 ytl
dr8eıx ngk bayisinde 25 ytl.

öbür başlıkta bahsettiğin sorun debriyaj olabilir oraya yazıyorum. :p

bu iridyum buji deneyimlerimi yazıyorum tekrar..
Yağmurda suda falan sorun çıkartmadı.Gerçi öle derelere falan girmedim ama sağanak yağmurda sürdüm su birikintilerinden su sıçratarak geçtim:p
Performans üzerindeki olumlu etkisini söylemiştim zaten.
Yakıt tüketimi düştümü bilmiyorum ama farkedemedim :)
motor ve hava soğukken marş ve ateşleme çok iyi.
Tek bir eksiğini yakaladım. Motoru çalıştırdıktan sonra 1 dk falan beklemesseniz motor boğuluyor tekliyor ve susuyor. Sanırım boğuyor motoru
Ama 1 dk falan kendi kendine çalıştıktan sonra hiç bir problem kalmıyor.

scootera takan varmı? 150cc scootera iyi gelirmiki ? yukardaki mesajların birinde küçük cc motorlara zararlı olcağı yazılmışta. taksakmıki ?

ben caracal ıma dusunuyorum ama tepkı gecıkmesı yapıyormus 2.si 1 dakıka beklemek gerekıyormus her ıyı yanı olna seyın kotu yanları boyle oluyor ıste

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cr7hıx iridium buji hussara takacam sonucları iletirim

gkn var didin ben dudum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar