Çullas Grup Cheeta Scooter Hakkında Düşünceleriniz.

Evet Arkadaşlar Sevgili Abilerim Ablalarım :) motorumu bazı nedenlerden dolayı değiştirmek zorundayım 2.El Motor almak istemiyorum bikere yaptım o hatayı bu motor 150CC 2 Yıl Garantili 0 Fiyatı 1500 bunun diğer scooter modeli arkadaşımda var kullanmışlığımda var su işinde kullanmasına rağmen 8 aydır sadece balatalar yağ vs sıradan bakımları yapıldı bir sorun çıkmadı sizinde yorumlarınızı merak ediyorum şuan Mondial 151 RS kullanıcısıyım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. el bws al derim bundan daha hızlıdır :)

Fiyatını cok ıyımıs kalıtesını bılemem valla aynaları cabuk dusuyor soylıyım.Bıde grenajı cok dandık tutturulmus arkadasımda aynısının Zonhgsehn olanı vardı dokuldu resmen.Tabıı senın kullanımınada baglıdır.Ama fıyatı ıyı yanı.

Fiyatını cok ıyımıs kalıtesını bılemem valla aynaları cabuk dusuyor soylıyım.Bıde grenajı cok dandık tutturulmus arkadasımda aynısının Zonhgsehn olanı vardı dokuldu resmen.Tabıı senın kullanımınada baglıdır.Ama fıyatı ıyı yanı.

Ayna konusunu 2 kişiden daha duydum. Geçen Yetkili bayisinde motor a baktım fakat çok fazla incelemedim.. Eğer alırsam almadan önce baya incelemem gerekcek herhalde

kendı fıkrın tabıkı ama ben olsam bunu almak gıbı bı hata yapmam fulısh gıbı bws fln tavsıye ederım

2. el motor almak istemiyorum ya çok sorunlu oluyor.. bunlarda sen çarpıp sen düşmediğin sürece garanti vs var kullanan yokmu acaba forumdan :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demekki yokmuş :) Bws derim :mrgreen:

hani almıcaktın len başka motor ? :) seni seniii. almadın benim rokkoyu söldeim sana o kadar :)

ben cheeta 150t-2 kullanıcısıyım 2 el aldım motorumu benden onceki sahıbı onden kaza yapmıs tabı motor yapılmıs ben almadan once ılk basta bıkac sorun yasadım ama genel olarak ıyı bu kasa cheeta alacagına t-2 modelı daha ıyı ama fıyat oalarak guzel bı fıyat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar