Bavyera aslanı, işte gezi budur !!!

Süperdi ya kilitlendim bilgisayara :queen:

Şu BMW benim hayalim ya :cyclopsan ama seninkinden değil metin abi :queen:
Bi alt modeli ( 650 ) :p

Adventure'ye binebilmek için merdiven koymam lazım :p

yok be hoacam kızma aaaa cok tesekkur etmeyı unutmusum cok saol yınede sevıom sadece soledımkızma :))) no problem no gergınlık yes barıs :D

sanat eseri gibi bişey olmuş yalnız adam bikaç tane kalem eskitti. gibime geldi. sonucu mükemmel ama. :cat:

tek kelime ile süper.. belgesel bu yaa:mrgreen:

ayrıca görüntü sitede çok iyi.bir kaç videoya baktım hem görüntü hemde yükleme süresi açısından youtube' a 5 çeker

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Mükemmel ötesi bir video..Ben ilk defa izledim ve çok beğendim.
Çok teşekkürler video için :cat:

Yalnız motosiklet konulu videolar için lütfen videolar bölümüne açalım başlıklarımızı :cat:Başlığı ilgili bölüme taşıdım..

Mükemmel ötesi bir video..Ben ilk defa izledim ve çok beğendim.
Çok teşekkürler video için :cat:

Yalnız motosiklet konulu videolar için lütfen videolar bölümüne açalım başlıklarımızı :cat:Başlığı ilgili bölüme taşıdım..

zahmet oldu forrapçımm..:rendeer:

siteye videoyu yükleyen arkadaşın diğer videolarınada bakmanızı tavsiye ederim. çok iyiler. http://www.dailymotion.com/Filmschmied/video/x223nj_bmw-r1200rt-a-journey-through-norwa

paylaşım için tşk ederizz:rendeer:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Lütfen böyle basit şeylerden tartışma çıkarmayın.
Burada güzel bir video konulmuş,bizde izledik ve beğendik.Daha önceden de bir topicin içerisinde verildiğini belirten bir link atılmış.Bunda ne var ?Gayet doğal dialoglar..
Eğer bu kadarına tahammül edemiyorsanız lütfen konu açarken ve mesaj yazarken iki kere düşünün.

Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.Lütfen bu güzel videoyu böyle mesajlarla çirkinleştirmeyelim.

Bu topici kilitlemiyorum,daha önce bir topicte verilmiş(tamamen bu video adına bir topic yok) ve izlemeyen baya kişi var anlaşılan,bu yüzden topic böyle kalsın.Lütfen video hakkında yorumlar yapalım,başka şeyler değil..

mob165_1139371537.jpg

Biraz araştırdıktan sonra sadece böyle bir kapak bulabildim...Bi bilgisi olan var mı acaba bu bir belgesel filmin tanıtımı mı yoksa bir kitabın mı???

her ne kadar Biy em Viy reklamı gibi olsada, vallah dünyayı bir turaladım geldim:) Çok özeniyorum ama yapamıyorum:pale: Bunlar Everst'e çıkıp bayrak dikmez ise ben neyim:) Teşekkürler film için:cat:

çok harika süper video. tabi sponsor BMW olunca adam pusulaya göre basıp gidiyo. bazen de canı sıkılıyo yükleri indiriyo viraj yapıyo. teşekkürler metinkoca :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metin kardesim bir geldin Pir geldin. On numara bir video :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar