Hayabusa çok ideal bence :cherry:
al işte gelde muhalefet olma kaşınıyon resmen:cherry:
Hayabusa çok ideal bence :cherry:
cbr 125 en ıyı giriş seviyesi görünüyor ben 3 ay kullandım tavsıye ederım parcaları cok kalıteli 3 kere düştüm sinyal içine girdi elımle cıkarttım sinyalın camı kırıldı japonla yapıstırdım sınyal cok cektı benden 150 ytl olunca sinyal parcası pahalı dikkatlı olmak lazım yakıtı 100 ytl civarı ben cok hızlı kullandım vıtes degısımlerinde hep redline yaptım servıse goturdugumde titreme var dedım tecrube için bindiler motoru cok zorlamıssınız dediler devir saatini redline yapmadıgın surece problem olmaması gerekmezmı dedigimde sonucta yarıs motoru degil dedi iyi dedim ama genede bastım ikinci elini su an piyasa düşük 3500 ytl rahat alırsın ben benımkını 3400 verdım 120 den sonra can guvenlıgın yok alette birazda boy varsa yatamassın yatıncada boynun tutulur 1,60-1,70 boylu ideal onun ustu fazla bence bu motora
Arkadaşlar kötü örnek olmayalım lütfen,kaza yapmamış olmamız yapmayacağımız anlamına gelmezz kurban olurum size:rendeer:
Bizim bi "boy" umuz vardı bi aralar. Hep var gerçi de adam sıkıldı laf anlatmaktan, haklı..Yazmayayim bari..