Adana'da Hayabusa fabrikasımı var?

Uzun zamandan beri çok dikkatimi çeken bir durum var, bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten Adana'da çok fazla hayabusamı var? satılık ilanlarından ve o civardaki üye arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla sanki orada hayabusa bolluğu olduğu izlenimi oluştu bende, Adana'lı arkadaşlar özellikle sizden bu konuda yorum yapmanızı bekliyorum, saygılar sevgiler :rendeer:

Ciddi mi soruyorsun, yoksa dalga mı geçiyorsun ? :silent:

Abicim abartısız söylüyorumm adanada ne kadar scooter varsa bi o kadarda hayabusa vardır,hiçkimse bilmez ama iskenderunda 'ki motor kadar hiçbi yerde ss yoktur ama plakalar hep başka şehirlere ait olduğu için motor yoğunluğu sıralamasında ne yazıkki adana yok SAYGILAR

Abicim abartısız söylüyorumm adanada ne kadar scooter varsa bi o kadarda hayabusa vardır,hiçkimse bilmez ama iskenderunda 'ki motor kadar hiçbi yerde ss yoktur ama plakalar hep başka şehirlere ait olduğu için motor yoğunluğu sıralamasında ne yazıkki adana yok SAYGILAR

neden aceba plakalar hep baska sehre ait oluoo:p:p:p

Ciddi mi soruyorsun, yoksa dalga mı geçiyorsun ? :silent:

fabrikadan kastım espri tabiki ama gerçekten orada çok fazla hayabusa var gibi geliyor bana.

doğrudur çünkü benim akrabalarımın çoğu Kırıkkalede oranın araçlarınında çoğu Ankara plakalıdır.

merhaba

konu güzel olmuş..bende yeni katıldım buraya.ve adanadan yazıyorum..hayabusa adanada çok var heryerde bütün ilçelerinde.şehir merkezinde..büyük japon motorları,abartısız bunları tamir eden bakım yapan gençler orta yaşlı tamirciler....tabi gereksiz hava yapan kasıntı tiplerde var onlarda
şımarık kişiler..yani çok..motosiklet üzerine herşey bulabilirsiniz...:queen:

neden aceba plakalar hep baska sehre ait oluoo:p:p:p

çünkü adanalı motorcular sürekli motor değiştirdikleri için kimse devrini üstüne almıyo ben bile daha almadım önceki motorumun devrinide almamıştım

konu güzel olmuş..bende yeni katıldım buraya.ve adanadan yazıyorum..hayabusa adanada çok var heryerde bütün ilçelerinde.şehir merkezinde..büyük japon motorları,abartısız bunları tamir eden bakım yapan gençler orta yaşlı tamirciler....tabi gereksiz hava yapan kasıntı tiplerde var onlarda
şımarık kişiler..yani çok..motosiklet üzerine herşey bulabilirsiniz...:queen:

Ben seni tanıyorum sankii isminin baş harfi mustafa mı :p

Son düzenleme:
soruma tam manasıyla cvp alamadım yalnız, bu fabrika nerde arkadaşlar? fabrika satış mağazasından ucuza alıyorsunuz biniyorsunuz güle güle kullanında yerini bize de söyleyin bari :mrgreen: şaka bir yana tahminimde yanılmamışım anlaşılan:)

çünkü adanalı motorcular sürekli motor değiştirdikleri için kimse devrini üstüne almıyo ben bile daha almadım önceki motorumun devrinide almamıştım

yok bea ben aldiiimda 01 plakaydi 34 yaptim :queen::queen::queen:

yeni motorundan memnunmusun pekii??
alisabildinmi?

yav bu topiq benim ve benim gibiler yüzünden geyiğe sarılmasın diye çok uğraşıyomm lütfennn ateşlemiyiniz benii:p

yav bu topiq benim ve benim gibiler yüzünden geyiğe sarılmasın diye çok uğraşıyomm lütfennn ateşlemiyiniz benii:p
abi bu zippo oraya kadar sonmez isallah:p:p
zippo.jpg

rahat ol abi topağı açan senden beter :mrgreen: bu arada 600rr ı ne zaman sattın da hayabusa aldın daha yeni farkettim :silent:

abi yok satmadımm rr duruyoo ,ama oraya hayabusam var 15 milayrlık niyemi yazdım,öylesinee :pyoksa hayabusa bana göre çok güçlü

abi bu zippo oraya kadar sonmez isallah:p:p
zippo.jpg

müdür o çakmaz sönmez senide benide yakar vallaha,bu arada alıştım motora tekerde yapıyorum artıkım ufak ufakk :)

Benim Mobilete 4 silindir daha koyarsam üstüne granaj falanda koyarsam olur hayabusa..400 metrede bütün hayabusaları yerim ben..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar