Adana + çamur + takla + eğlence + filmli

ah keşke Ankara'da da olsa böyle yerler belki biz de crosslara merak sarardık:pr:

güzel gezi olmuş.insanın canı çekiyor:) bu arada takla videolarında koptum vallahi

Kadir gezi süper videolar harika size 10 kg deterjan lazım anca temizlenirsiniz.İlhana dikkat et sen soğan keserken onunda gözü soğanın cücüğünde hiç affetmez yer valla yenilerini bekleriz allah tekerinize zeval vermesin

adrenalini bol bir gezi olmus tam benlik :)) paylasım ıcın tsk emegınıze saglık

gerçekten çok güsel adana mt başarılar en kısa zamanda bis de yapacaz islersiniz:wiinkk: hatay mt

tebrikler..bu muhteşem kareler için teşekkürler..
o ön tekere ne oldu?...:silent:

guzel olmus.allah motorunuza zeval vermesin:)

allah razı olsun musti seni merak ettim kendinle ilgili bilgi verirsen sevinirim.

Kadir gezi süper videolar harika size 10 kg deterjan lazım anca temizlenirsiniz.İlhana dikkat et sen soğan keserken onunda gözü soğanın cücüğünde hiç affetmez yer valla yenilerini bekleriz allah tekerinize zeval vermesin

merak etme dostum doğal kirleri doğa temizliyor susuz sabunsuz.

adrenalini bol bir gezi olmus tam benlik :)) paylasım ıcın tsk emegınıze saglık

dostum katıl 1gün seni agırlarız mesafe uzak sayılmaz.

gerçekten çok güsel adana mt başarılar en kısa zamanda bis de yapacaz islersiniz:wiinkk: hatay mt

4gözle bekliyoruz iskenderundan katılan bazı arkadaşlar var belki tanırsın xt600 le yücel ve wr426 ile buğra tanıyorsan slm söyle.

tebrikler..bu muhteşem kareler için teşekkürler..
o ön tekere ne oldu?...:silent:

o ön tekerin sahibi benim indiğim yerden inmek istedi ve takla attı videosu elime geçince yayınlarım.

Son düzenleme:
Güzel olur bızım gezılerımız herkesı beklerız kadir abı bu arada eline sağlık motor gerçekten guzel olmuş bu haftasonu görüşürüz inşallah...herkesı faaliyetlerimize bekleriz..

Yaw Bende Istiyorum Böye Grup Gezsine çıkmak Tek Tabanca Gibi Dolaşmaktan Sıkıldım Bende Geliyorum Adanaya Inceldiği Yerden Kopsun :)

Güzel olur bızım gezılerımız herkesı beklerız kadir abı bu arada eline sağlık motor gerçekten guzel olmuş bu haftasonu görüşürüz inşallah...herkesı faaliyetlerimize bekleriz..

modifiyenin iyi sonuç verdiğine sevindim desene artık sana yetişemeyiz.

soner kardeşim çokçok geçmiş olsun senincantına neolduböyle

sonerin makinası intahar etti.

Yaw Bende Istiyorum Böye Grup Gezsine çıkmak Tek Tabanca Gibi Dolaşmaktan Sıkıldım Bende Geliyorum Adanaya Inceldiği Yerden Kopsun :)

dostum 1hafta sonu gel 1kaç taklada sana attırırız madem canın çekmiş canın sağolsun.

hepsini keyif alarak izledim
paylaştıgınız için teşekkürler... :)

sağol dostum biz bunu hep yapıyoruz öncekileride izlemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kadir hocam bu resimleri kaçırmışım elinize saglık tüm ekipteki arkadaşlara kadirliden selamlar.
bu cros virusu çok kötü sarıyor geçen pazar yusufun hondayla birkaç saat bizde dolaştık tam doga dostu bir spor.
görüşmek ümidiyle saglıcakla kalınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar