yolcu-sürücü ve diğer motorlarla iletişim..intercom vs....

artçı Ile Konuşurken Düşen Birçok Arkadaşım War,ben De Hatunla Konuşcam Die Zaman Zaman Zor Anlar Yaşıyorum.n-com(100-150 Eur) Ve Bilimum ıntercom Cihazları Veya Telsizler(aselsan-motorola) Pahalı(100-200 Ytl).bildiğiniz Iletişim Için Daha Ucuz Bir Yötem Var Mı??

Bende Scala Rider Bluetooth telsiz intercom var. Çok çok memnunum. Eşimle birlikte gezerken evde yapmadığımız kadar muhabbet ediyoruz. Ses kalitesi ve gücü olağanüstü. Şarjı çok uzun süre gidiyor. Telefonunuzla da eşleştirebilirsiniz. 10-15 metreye kadar çekiyor.

Bir de PMR telsizi (Motorola 5522, hani şu lisans filan gerektirmeyen ucuz telsizler) denedik ama olmadı. O da bisiklette işe yarıyor. Tabii kulaklığını bulabilirseniz. Ben ebay'den VOX'lu kulaklık bulabilmiştim.

biz küçükken bardaktan telsiz yapardık öğretiyim mi :queen:
abim şöyle bişey diyim sana telefonların bluetoothlarıyla konuşma imkanı var biraz geçikmeli oluyo ama...2 tane kulaklık alırsan tel de varsa ikinizde sorun çözülür ama tüm tellerde olmuyo
dipnot:http://rapidshare.com/files/1962259/Chat2U.jar.html
aha bu adreste boşuna 200 ytl zarara girme:wiinkk:

Son düzenleme:
way bee demek motosikletin üstünde , o dar vakitte muhabbet okadar sarıyor ki insanlar çözüm arama yolunda :silent:

motosiklet bir tutkudur die boşuna dememişler :cat:

çok Tşk Ederim Arkadaşlar,bunları Ben Daha önce Araştırdım.bnm Bahsettiğim Aynı Işi Başka şekilde Kasklar Arasındaki Bir Kablo üzerinden çok Daha Ucuza Mal Etmekti.bunun üzerinde çalışıyorum.başarırsam Bu Topic Altında Paylaşcam.

ben o işlemi nolan n-com ile çözdüm. oldukça başarılı. tavsiye ederim.

Küheylan Sana Ne Kadara Mal Oldu?

49 euro dan iki tane basic kit aldım. (biri sürücü diğeri yolcu için)
99 euro ya da intercom (içinden şarjlı pil ve intercom kablosu çıkıyor zaten)
197 euroya bitirmiş olduk.
oldukça başarılı performansı var. istersen 15 euroya da telefonuna uygun kabloyu alırsın. telefon geldiğinde de görüşebilir ya da telefonunun radyosunu veya mp3 ünü dinleyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar