İyi geceler izmir mt :rendeer:
ben geldim davutun zoruyla üye oldum siteye dermişimşaka şaka
ama benim doğum günüm![]()
Senin doğum günün yarın.... Bu günden kutlayamayız....:cherry::cherry:
35 DAKİKALIK BEBEK DAHA O alper abisi iyi yıllar pınar mutlu ol mutlu kal :rendeer:
zaten 6 0cak alper abi yaale:
ale:
Yeni yaşını kutlarım bende miss kumita45:rendeer:
umarım ikiniz beraber daha birçok doğum günü kutlarsınız
Bi çiçek bi pastayla kandırdı dimi seni..... :cherry: Ben olsam kanmam....:wiinkk:
ayıp ettin erenciğim koyduk ağırlığımızııı....:queen::queen::queen:helal olsun davut :queen::queen::queen:
Bu arada Long Way Round diye bi belgesel çektim netten 1150gslerin üstünde 20.000millik bi seyehat süper sahneler herkeze indirip seyretmesini tavsiye ederim ama malesef henüz alt yazısını bulamadım benizlemek isteyenler aşağıdaki linten indirebilir:cat:
He Burdan![]()
asker adamız abii....esasss duruşunu gösterrr askerrr....he hye heeeeTAŞFIRIN komita, helal olsun sana resimleri bekliyoruz DEDİĞİNİ YAPTIN +1000000ŞİMDİ HESAP VER BAKALIM NE DİYORLAR DİYE :queen:
ebru sanırım nick ini değiştirmen gerekiyor yoksa pınar ile burcu sana düşman olacaklarrrr.....:queen::queen::queen:yarın bi gün ebush da nikini değiştirip beraber örgütlenmeye fln kalkmaz demi kızlarımız iyimi olduki şimdi bu böyle:silent:
:queen::queen::queen:
ayrıntılardasın bakıyorum abii yineeee.......Perdeler kirliymiş..... Halı kırışmış.... Sehpa dada örtü yok...Çok dağınıksın çoook.....:queen:
bunların hepsiiii böleee ne aslan doymuyorlarrr albea neyine yetmiyorrrr kıssss....kanmadım zaten şimdilik bir telefonla idare ettik alper abi daha sona peugeot 307 alcak aşkım bana...:queen::queen::queen::queen: