[İzmir - MT]

helal olsun davut :queen::queen::queen:

Bu arada Long Way Round diye bi belgesel çektim netten 1150gslerin üstünde 20.000millik bi seyehat süper sahneler herkeze indirip seyretmesini tavsiye ederim ama malesef henüz alt yazısını bulamadım ben:( izlemek isteyenler aşağıdaki linten indirebilir:cat:

He Burdan :p

Son düzenleme:
TAŞFIRIN komita, helal olsun sana resimleri bekliyoruz DEDİĞİNİ YAPTIN +1000000 :p ŞİMDİ HESAP VER BAKALIM NE DİYORLAR DİYE :queen:

yarın bi gün ebush da nikini değiştirip beraber örgütlenmeye fln kalkmaz demi kızlarımız iyimi olduki şimdi bu böyle:silent:
:queen::queen::queen:

35 DAKİKALIK BEBEK DAHA O alper abisi iyi yıllar pınar mutlu ol mutlu kal :rendeer:

Yeni yaşını kutlarım bende miss kumita45:rendeer:
umarım ikiniz beraber daha birçok doğum günü kutlarsınız

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarın yol yapmak isteyen herkesi saat 12 de karabağlar Bp de bekliyoruz.... Rota gelince söylenecek.....:cat:

ahaaaa budaaa doğum günü çocuğuuuuu......:cat::cat::cat:

güzel aşkımmmmm......:rendeer::rendeer::rendeer:

abi aynı IP den bağlanıyoruz bizi atmayınn haaaa....:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Perdeler kirliymiş..... Halı kırışmış.... Sehpa dada örtü yok...Çok dağınıksın çoook.....:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bi çiçek bi pastayla kandırdı dimi seni..... :cherry: Ben olsam kanmam....:wiinkk:

aboo forrraaap gel yetiş sil bu sayfayı kople hazır burcu uyuyoken. duymasın görmesin bunları:p
valla onudan doğum günü yaklaşıyo bi sürü şey ister sonra o da görse
baksana pınarı telefon kesmemiş 307 istiyo :queen:

helal olsun davut :queen::queen::queen:

Bu arada Long Way Round diye bi belgesel çektim netten 1150gslerin üstünde 20.000millik bi seyehat süper sahneler herkeze indirip seyretmesini tavsiye ederim ama malesef henüz alt yazısını bulamadım ben:( izlemek isteyenler aşağıdaki linten indirebilir:cat:

He Burdan :p
ayıp ettin erenciğim koyduk ağırlığımızııı....:queen::queen::queen:
TAŞFIRIN komita, helal olsun sana resimleri bekliyoruz DEDİĞİNİ YAPTIN +1000000 :p ŞİMDİ HESAP VER BAKALIM NE DİYORLAR DİYE :queen:
asker adamız abii....esasss duruşunu gösterrr askerrr....he hye heeee
yarın bi gün ebush da nikini değiştirip beraber örgütlenmeye fln kalkmaz demi kızlarımız iyimi olduki şimdi bu böyle:silent:
ebru sanırım nick ini değiştirmen gerekiyor yoksa pınar ile burcu sana düşman olacaklarrrr.....:queen::queen::queen:
Perdeler kirliymiş..... Halı kırışmış.... Sehpa dada örtü yok...Çok dağınıksın çoook.....:queen:
ayrıntılardasın bakıyorum abii yineeee.......

artıkk evlenince pınar halledecxek bu eksikleriiii....demi aşkımmm....:joker::joker:
kanmadım zaten şimdilik bir telefonla idare ettik alper abi daha sona peugeot 307 alcak aşkım bana...:p:queen::queen::queen::queen:
bunların hepsiiii böleee ne aslan doymuyorlarrr albea neyine yetmiyorrrr kıssss....

bide aslan gibiii ER-5'im varrrr.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar