bu konuda global motor acıklama yaptı hyosungun bayılgı 2015 yılına kadar globalde mk etme kardes sen
alacaz zaten![]()
.......................
Arkadaşlar motorun 1 alay kısmını değiştirdim.ön amortisor yağları koyuldu, benzin otomatiği,debriyajla ilgili bir kablo elektrikli bişi o, marş motoru(sağlam bir markayla)karburator ayarları yani anlıcanız motor komple niyazi ustanın elinden geçti sağolsun adam etmiş motoru.Birtek zincir dişli takımı kaldı artık eşşek değilya ondan sonrada problem çıkartırsa direk motoru satıcam.....
Arkadaşlar sanırım motorları çektiniz garaja kimse binmiyor yaw nette girin bişiler yazın bari konu düştükce geriye düşüyor.Bu arada zeytinburnu askeri lojmanlarının önüne cektim girmek icin ruhsat filan verirken geri döndüm baktım aksam vakti motora şöle 10 m uzaktan dedim ohaa harbi cok güzel görünüyor)))
Faik beklemedeyiz bakalımarkadaslar su bırlesme ısı canımı cok sıktı yaa nolcak sımdı ben hala ıdrak edemedım...offff ınsallah bole bısı olmaz...r:
ya zaten sanırım S&T hyosungtan ayrılmıs ole bı yazıda okudum.suanda hyosungla S&T nın bı alakası olmayabılır...hyosungun temsılıcısı hala global motor...
ole olsun zaten ben baskasını ıstemem bılıorum cıkıcak resıllıklerı daha almadım motorumu ama ole bsı olursa sanırım bende almam...yada alırım kendım bı usta bulurum baska yapck bısı yok...hyosung askı bı baska sonradan asık oldum bende ılk once cbr 125 ıstıodum kullanıcı ısmımden anlasılacagı gıbı ama yasasın hyo