yeşilyurt motor kanuni etkinliklerİ carrefour da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
merhaba motor sever arkadaşlarımız.

BU HAFTASONU MALTEPE CARREFOURDA 24 VE 25 HAZİRANDA KANUNİ MOTORLAR 12 AY %0 FAİZLİ OLARAK TEŞHİRDE OLACAK,

CROSS MODELLER
SCOOTERLAR
RACING
CHOPPER
ATV

İLGİLENENLER İÇİN AYRICA

İTALYAN MONTLAR
İTALYAN ÇANTALAR
BOTLAR

kanuni reklam yapmaya gelince hızına kimse yetişemiyor önce kanuni kendi pisliklerini temizlesin ondan sonra motor satsın isterse bedava versin ardında ahını aldığı vatandaş bıraktıktan sonra gözümde değeri sıfırdır o firmanın....

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
NicemaN' Alıntı:
kanuni reklam yapmaya gelince hızına kimse yetişemiyor önce kanuni kendi pisliklerini temizlesin ondan sonra motor satsın isterse bedava versin ardında ahını aldığı vatandaş bıraktıktan sonra gözümde değeri sıfırdır o firmanın....

çok kızmışsın sen, hayırdır ne oldu böyle, sorun varsa ciddi yardımcı olayım bari

çok haklısın arkadaşım bir servisleri varki içler acısı anlayış ilgi bilgi sıfır. adamlar insan değil onarılacak parçayı onarmaya üşeniyorlar. yenisini takıyorlar işçilik sıfır. eskisini söküp yenisini takmak gerekiyorsa bunu bende yaparım. garanti tamamen yalan dolan hatayı senin üstüne yıkıyorlar herşeye bir kılıf uyduruyorlar. motorsikletin bir yerinden ses gelir fabrikasyon böyle. yok orası burası böyle diye şikayet ediyorsun fabrikasyon derler. bir bokta beceremiyorlar. bir servise gittim tam kazık üstüne birde adam gibi yapamıyorlar. eğer bir motor aldıysan veya motorun varsa motoruna 2. kez masraf yapmak istiyorsan adres TOPSELVİ YEŞİLYURT MOTOR şiddetle öneririm. İYİ KAZIK ÇAKIYORLAR. işçilikten anlamadıkları içinde kendi bozdukları parçayı yenisi ile değiştiriyorlar onunda faturası sana giriyor.

ben de katılıyorum arkadaslar .. bundan bitr ay once breton 125 motor almıstım.. dun bursadan kumlaya denize gitim motoru ortadan tutan civata yerinden cıktım cıkcak .. fark etmesem allah gostermesin yolda basıoz 100 110 ortadan 2 ye bolundugunu dusunemiyorum.. bole motor satıolar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar