06.01.2008 sefaköy hacıseyitte kahvaltı

Ben motorsuz motorcuyum ama beni de kabul eder misiniz?:):rendeer:

Eğer acil bir durum olmazsa bende gelmek isterim Ümmet abi özellikle seninle tanışmayı çok isterim:rendeer:

Saygılar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben motorsuz motorcuyum ama beni de kabul eder misiniz?:):rendeer:

Eğer acil bir durum olmazsa bende gelmek isterim Ümmet abi özellikle seninle tanışmayı çok isterim:rendeer:

Saygılar

beklerim kardeşim aramıza olman hoşumuza gider.

Ümmet abi yeni motosikletinin sevincini paylaşacak. Ama ben katılamayacağım, hepinize afiyet olsun, yağışa dikkat.

abi bilgileri güncellemişsin saol da benim 08:45 de sınavım başlıyo o yüzden benim için sorun olacak ben gelemiycem ama bi o kadar da üzülücem yeni motorunda hayırlı olsun abim benim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ummet abi Barboros'ta gelmek istiyor kabul edersen :)

Ümmet abiyi İstanbullu motosiklet binicileri yalnız bırakmaz :rendeer: sitenin geyiklerini bilemem tabi, çünkü site tam bir çöplüğe döndü

wow mesafe cok uzakmıs be size afiet olsun ben gelemıycem :(

Son düzenleme:
Adres yani yol haritası da hazır ...

adszdj5.jpg

kolay gelsin...

Motosikleti
Dl650vstorm
hepinize afiyet olsun ben gelemem ziraa motorumu bugün itibariyle sattmış bulunuyorum en kısa zamanda bi cruezer alıp aranızdayım inşallah.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet abiyi İstanbullu motosiklet binicileri yalnız bırakmaz :rendeer: sitenin geyiklerini bilemem tabi, çünkü site tam bir çöplüğe döndü:farao:

cümle kurarken lütfen biraz seçkin olalım ergene kardeşim.kimseyi rencide etme hakkına sahip değiliz, çünkü burayı birkaçkişi okumuyor.

Ümmet yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim,gelmek isterdim ama benim motor su koyverdi çalışmıyo bugün sabah çıktım akşamüstü eve geldim park ettim sonra çıkıp bastığımda çalışmadı bayağı uğraştım tık yok,sabah bir ihtimal çalışırsa gelirim yoksa birdahaki sefere inşallah.:rendeer:

Super Moderator
Şunu akşam yemeği yapsak:p
Yarın öğleden sonra havaalanında olacağım muhtemelen, ama sabahtan gelmem mümkün görünmüyor oralara...
Başka bir buluşada görüşmek üzere...:rendeer:

Şimdiden gideceklere afiyet olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar