[MT İZMİR] 28 Aralık inciraltı Tıkabasa Cafe Buluşması

Moderatör (forrap)
Teşekkürler Cengiz abim :rendeer:Gönlümün burada olmaması gibi bir şey zaten olamaz,gönlüm,kalbim her zaman sizlerle.Yaşadığım sürece de değişmez bu..

Bende sana nice mutlu yıllar diliyorum abi,umarım yeni yılın ve sonraki yılların hep sana istediklerini sunar:cat:
Zaten çok şey isteyen insanlar değiliz,umuyorum ki Allah er ya da geç istediklerimizi verecektir..

Herşeyi hakediyor benim grubum,Allah hepimizin gönlüne göre versin :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tuncerim ilk benden sana iyi yıllar, seneye nerede ne şekilde olursan ol gönlünü bizimle bırak :cat: 2008 in gönlündeki herşeyi sana getirmesini diliyorum

İyi..Bize bişey yok demi?...:pr::pr: Bizim yılımızı kutlamıyon demi?....

Teşekkürler Cengiz abim :rendeer:Gönlümün burada olmaması gibi bir şey zaten olamaz,gönlüm,kalbim her zaman sizlerle.Yaşadığım sürece de değişmez bu..

Bende sana nice mutlu yıllar diliyorum abi,umarım yeni yılın ve sonraki yılların hep sana istediklerini sunar:cat:
Zaten çok şey isteyen insanlar değiliz,umuyorum ki Allah er ya da geç istediklerimizi verecektir..

Herşeyi hakediyor benim grubum,Allah hepimizin gönlüne göre versin :rendeer:

Bunlar karşılıklı atışıyorlar.... Oh valla.....:pr::pr::wiinkk::bounce:

Saolasın yafsss.... :salut::salut::salut::salut:

sdfuu9.gif
:queen:

Ah İzmir, ne güzeldir. Keşke motorum olsa da bir kaçamka yapsam. Orada olsam ne güzel olurdu.

Moderatör (forrap)
Ben bi ara kırmızı boxerını gösterecen diye korktum :) Neyse ki öyle birşey olmadı..
Bu arada bizimkiler (evdekiler) yılbaşı yılbaşı bilgisayar tamirinden geliyorum dememi pek inandırıcı bulmadı :) Adımız çıkmış bir kere dokuza..İnanmıyorlar yılbaşını öyle geçireceğime.

O değilde şu yılbaşı muhabbetlerinden de biran önce kurtulmak lazım,televizyonlarda vs. de her yerde bir hafta sürer artık geyiği zaten..

Ben bi ara kırmızı boxerını gösterecen diye korktum :) Neyse ki öyle birşey olmadı..

:queen::queen::queen:Allah korusun:p

Bu arada bizimkiler (evdekiler) yılbaşı yılbaşı bilgisayar tamirinden geliyorum dememi pek inandırıcı bulmadı :) Adımız çıkmış bir kere dokuza..İnanmıyorlar yılbaşını öyle geçireceğime.

Tamam Tuncer bütün yıl boyunca pc tamiri yapacaksın :queen:

O değilde şu yılbaşı muhabbetlerinden de biran önce kurtulmak lazım,televizyonlarda vs. de her yerde bir hafta sürer artık geyiği zaten..

o zaman Tuncerim yıl başı geyiği yapmayızz bugun aynı anda aybaşı olduğundan aybaşı muhabbeti yapalım :queen: Emekçilerin gözü aydın :)

Moderatör (forrap)
Zigcim,yılbaşına geyik yaparak mı girdin ? :)Ne bu potansiyel geyiklerin efendisi edası ? :)
Bu arada aybaşı muhabbeti daha sakat,onun yerine yılbaşını tercih ederim :)
(Bu arada illa bişeyin başını mı konuşmamız gerekiyor :)).

Kimm geyikk benn ?? Yok ben satıcı değil yiyiciyimm :queen: Çenem düştü evet bende farkettim :cherry: Aman diyim ben fazla konuşmadan susayım neme lazım anladın sen onu :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen::queen::queen:Allah korusun:p

Tamam Tuncer bütün yıl boyunca pc tamiri yapacaksın :queen:

o zaman Tuncerim yıl başı geyiği yapmayızz bugun aynı anda aybaşı olduğundan aybaşı muhabbeti yapalım :queen: Emekçilerin gözü aydın :)

Küçük zig cim...... 2008 senin altın yılın olacak geyiklikte anlaşılan....:queen::queen: Maaşallah noel amcayla birebir görüşmüş gibisin....:queen::queen: Kendisi çok sever geyikleri:queen::queen::queen:

Bu arada illa bir baş konuşmak gerekmiyor... Başlangıç konuşsak?....:cat:
Bende sevmem aybaşını......:queen::queen::queen:

Sen bilmiyon geyikleri uçuştan önce besledim :queen:

Yaw birlik beraberlik sağlık olduktan sonra başınıda ortasınıda sonunuda kutlarız senenin ya :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen bilmiyon geyikleri uçuştan önce besledim :queen:

Yaw birlik beraberlik sağlık olduktan sonra başınıda ortasınıda sonunuda kutlarız senenin ya :rendeer:
iddialı ama bir o kadarda güzel laf......:cat::cat:

Şaşırtıyorsun beni zigcim.......:wiinkk::bounce:

NAİL baba giderken geyikleri burada unutmuş galiba :mrgreen:nedir bu kadar geyik MANGALADA saklayın biraz hep beraber yiyelim :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Keşke bu gün mangal yapsaydık..... Havada güzeldi..Mis gibi yağmur yağıyordu...Sonra da kuşadası yapardık....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar