125 liğin resimlerini gördüm...İnanamadım.Mükemmel olmuş.Tabi cbr ile yarıştıracağız ama ben naçizane fikrimi söyliyeyim.yzf 125 8milyarın altına çıkmaz...:farao:
8 milyar cok iyi bile
125 liğin resimlerini gördüm...İnanamadım.Mükemmel olmuş.Tabi cbr ile yarıştıracağız ama ben naçizane fikrimi söyliyeyim.yzf 125 8milyarın altına çıkmaz...:farao:
büyüyünce r1 alacam. Hadi hayırlısı.
bana ortası açık uzun yola dayanıklı arıza ypmıcak az yakıcak performası çok olacak bi motor lazım bende yamaha var ama çok yakıyo arkadaşlarda honda var az yakıyo bence yamaha hızı benzinden honda motordan alıyo bidaha motor alırsam honda cbr repsol alırım veyada ortası açık bişe
YAMAHA bir numarasın fazla söze gerek yok...
Sen de mi fazer düşünüyorsun dostumBen de düşünüyorum ama daha zamanı var.
ybr niye hayal kırıklığı yaratıyor arkadaşım. bence çok başarılı bir motosiklet , bu kişiden kişiye değişir , ne ararsan var ybr de tabii limitlerine göre...
Madem daha AVrupa versıyonu uretılmedıde bu beldeyama nıye sıtesıne koydu modeller arasına her turlu teknık ozellık vs de yazıyor.
Buna 8000 - 10.000 vercek olan varmıdır. Şaşarım....YZF R 125 forewer demek istiyorum türkiyeye gelsin bi ah bi gelsin bee gell bee
Bencede; Çok haklısın....GT 250 R ı görüntüsü 650 liğe benziyor diye alan zihniyetler bayılacak bu 125 liğe.