Çılgın ve Genç Motorcu ...İnanılmaz Hareketler...

Bakın şuna hele daha yaşı kaç başı kaç ama ne hareketler var vay vay vay :queen::queen:İddia ediyorum kimse yapamaz böyle hareketleri :queen::queen:Yada YAPMAZ mı deseydim ki :mrgreen::mrgreen:İzleyin karar verin :mrgreen::mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=gQKuwqpnpgc&NR=1

Son dakika videosu buldum onuda ekliyeyim.Arkadaş benim anladım kadarıyla tekere kalkmak istiyor ama o nasıl kalkış....

http://www.youtube.com/watch?v=Ngnh12DK2iI&NR=1

Ve bir tane daha....Bu çocukta gerçekten iş var....

http://www.youtube.com/watch?v=qwsnk1pdnts&feature=related

Son düzenleme:
1. vidyodaki çocuk geri zekalı. Sinir oldum çıkardığı seslere. Zaten son dakikalarda motorun deposuna bişey yapıyor sanki :queen:
2. vidyoya acıdım. Adam motorun üstüne atlıyıp önü kalkık devam edcekti ama olmadı olan herif ve motorun kıçına oldu...

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3. videodaki çocuk değil cüce sanırım, vücut hareketleri o yaşta bir çocuk için aşırı gibi geldi bana, ha birde kask çok büyük yani kafası büyük, cücelerde de genelde kafa büyük olur.

3. videodaki çocuk değil cüce sanırım, vücut hareketleri o yaşta bir çocuk için aşırı gibi geldi bana, ha birde kask çok büyük yani kafası büyük, cücelerde de genelde kafa büyük olur.

Hocam sen benim videoları inceleyip bişey buluyosun bende seninkileri:cherry:Dikkat etmemiştim bak o detaya tekrar bakayım...:cat:

2. videoya koptum :p
3.deki iftiralar ise asılsız bakmayın ona siz bildiin çocuk sadece kıskanıyor :p

1.video cocuk cok hayalperest
2.video tam bir essek:queen::queen:
3.video buyuyunce oda ruzgar olcak :queen::queen::queen::queen:

ewt murat abi o yştaki cocugum öyle kendını bi sağ bi sola atmaya gücü yetmez daha kas gelişimi olmamıstır onda
ama cüceyede benzetemedım :silent:
belki cocuk body building yapmıstır ondan kendını sag sola rahat atıodur:)

ewt murat abi o yştaki cocugum öyle kendını bi sağ bi sola atmaya gücü yetmez daha kas gelişimi olmamıstır onda
ama cüceyede benzetemedım :silent:
belki cocuk body building yapmıstır ondan kendını sag sola rahat atıodur:)

COCugu kendınle karıstırma body fılan kendın yapıon dıe herkezı yapıo gorme :queen::queen::queen::queen: :D

yok arkadaşlar ufacık çocuk yapar ne olcakki ufak motor onuki sonuçta ,geçen sene cnr deki fuarda bi çocuk getirdiler türk daha 12-13 yaşında enduro motorla bi hareketler yaptı millet ayar oldu yanimdaki bi adam :cherry: ulan velete bak biz düz yolda yürüyemiyoz cocuk neler yapiyo demişti gülmekten ölmüştüm dorudur bece yapana helal olsun arkadaş:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar