yamaha tdm 850 mi bmw f 650 mi almalıyım

Topic i açan arkadaş neyaptı ne aldı bilemiyorum keşke bi uğrayıp ne yaptığını ne aldığını bi söylese

Çünkü şu günlerde ben de aynı çıkmazdayım TDM850 ye aşık oldum F650gs den vazgeçemiyorum kafayı yemek üzereyim martdaki fuar başlamadan ve şu ölü sezonda muhakkak motor almalıyım ki yazın bol bol gezebileyim

neolur yardım pls:pr::pr::pr:

F650GS varken TDM alınmaz. TDM aslında iyi motordur ama enduro gibi her yola gelmez. Bir de neden Türkiye'de pek tutulmadı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
F650GS varken TDM alınmaz. TDM aslında iyi motordur ama enduro gibi her yola gelmez. Bir de neden Türkiye'de pek tutulmadı.

peki pegaso 650?
sanırım f650 ile yakın motorlar ve bmw den daha uygun fiyatlı
sanırım 200 bmw yerine 2003 2002 apr. bulunabilir?
fikriniz nedir?

Pegaso fiyatı ve işlevi göz önüne alındığında güzel motordur. F650GS ile aynı motora sahiptir (rotax). Bir dönem ben de düşünüyordum almayı, tercih edilebilinir tabi ki.

Aslına bakarsan F650 BMW nin efsane modellerinden biri markanın verdiği güven bir yana modelin artıları ve piyasasının tr de iyi oluşu seni haklı çıkarıyor benimde ilk tercihim bu yonde idi ama şeklii ve performansı nedeni ile tdm beni kararsızlığa sürükledi

En kötü kararın bile kararsızlıktan iyi olduğunu biliyorum bu nedenle biran önce bu işi bitirmek istiyorum

Ayrıca alacağım motora uzun süre binmek niyetindeyim. ( Birazdaha yardım )

Pegaso fiyatı ve işlevi göz önüne alındığında güzel motordur. F650GS ile aynı motora sahiptir (rotax). Bir dönem ben de düşünüyordum almayı, tercih edilebilinir tabi ki.

herhangi bir dezavantajı yok yani
teşekkürler

herhangi bir dezavantajı yok yani
teşekkürler

Plastik aksamda bir kırılma falan olur da değiştirmek istersen sorun yaşarsın. Ferco Motor tam anlamıyla başlamadı distribütörlüğe. Ancak plastik tamir edilebilinen bir parçadır. Motoru zaten aynı F650 ile en kötü ihtimal Borusan'dan alırsın :)

Plastik aksamda bir kırılma falan olur da değiştirmek istersen sorun yaşarsın. Ferco Motor tam anlamıyla başlamadı distribütörlüğe. Ancak plastik tamir edilebilinen bir parçadır. Motoru zaten aynı F650 ile en kötü ihtimal Borusan'dan alırsın :)

peki scooter'dan sonra alınsa olur mu?
büyük mü gelir
boy sorunu yaşıyorum çünkü
250 lik motorlar çok ufak
denge daha zor oluyor
dizler falan fazla kırılıp 2 büklüm olunca...
bunlara daha rahat hakim olurum sanki...

Boyun ve kilon yerindeyse sorun olmaz. Çok agresif bir makina değil. Tek silindir 50hp'nin zararı olmaz diye düşünüyorum. Bir süre vitesli motorla çalış ama.

Ne pegasoso arkadaşlar yaa biz nediyoruz siz neden bahsediyorsunuz

Saoln çok yardımcı oldunuz walla

Boyun ve kilon yerindeyse sorun olmaz. Çok agresif bir makina değil. Tek silindir 50hp'nin zararı olmaz diye düşünüyorum. Bir süre vitesli motorla çalış ama.

191 cm 87 kiloyum.
ben donald duck'ın kitapçığını uygulamayı düşünüyorum:)

Ne pegasoso arkadaşlar yaa biz nediyoruz siz neden bahsediyorsunuz

Saoln çok yardımcı oldunuz walla

aprilia pegaso 650, bmw f650 nin neredeyse aynısı dostum
sana da faydalı:) merak etme:bounce:

Motosikletle ilgili eğitsel ne varsa bak :) Korktuğun kadar sorun olmayacak merak etme.

sağol:cat:
Mr. Duck'ın tüm yazılarını okudum, youtube daki tüm "how to ride a bike"'ları izledim.
Zihinsel olarak hazırım ancak pratik :pr:
mart 2008 başlangıç olur inş.:)

Son düzenleme:
aprilia pegaso 650, bmw f650 nin neredeyse aynısı dostum
sana da faydalı:) merak etme:bounce:

Bu zaten başka topice konuşuldu o konuda yeterince bilgim var ama biliyorsun ki tr şartlarında bir markanın iyi olması yeterli değil piyasada tutulmamışsa yeterli ilgiyi bulamamışsa o ürünü almamak gerek nedeni cok önemli değil

Bu zaten başka topice konuşuldu o konuda yeterince bilgim var ama biliyorsun ki tr şartlarında bir markanın iyi olması yeterli değil piyasada tutulmamışsa yeterli ilgiyi bulamamışsa o ürünü almamak gerek nedeni cok önemli değil

bu tartışıldı mı? onu görmedim pardon....

bu arada
2001 volvo s40 ile peugeot 206 aynı fiyat
volvo peugeot kadar tutulmuyor
hangisini alırsın?

tercih meselesi bence
sen kullanacağım diyorsan uygun fiyata iyi markayı alırsın
satacağım diyorsan piyasası çok olanını
bence tabi...

gel biz senle şubat sonu beraber f650 almaya gidelim...

Son düzenleme:
tdm850 azdaha cıkabılıryorsan 900 al..ya ztn enduro almak yanı 650 lık enduro alamak bence bıraz garıp..nıye dersen ne kadar arazıye cıkacaksın kı..gırebılecegın arazıye de ztn tdm ıle rahatlıkla gır..ayrıca cıkdın mı yola gazı cevır cevıre bıldıgın kadar ne vıbrasyon var ne ruzgar

Uygun ve temizini bulursak tdm850 kesin karar.
650cc lik endurolar konusunda kısmen haklısın..ancak bu makinalar zaten ağır arazi koşulları için tercih edilmiyor..asfalt,şose,bozuk yol kullanımı optimize edilmiş aletler..tam ülkemiz yolları için düşünülmüş sanki..oyüzden birincisi olmazsa f650 ile devam ederim yoluma.

Ağır arazi şartları için 120 kg yi aşmayan tam spesyal veya cros modeller alınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar