[MT İZMİR] 28 Aralık inciraltı Tıkabasa Cafe Buluşması

bu iş bizim yeni hastalığımız olmazsa ne olayım başımıza dert aldık sanıyorum :p
en yakın zamanda alp_tunayı birebir duelloya davet ediyorum :queen:kollarının ağsısı geçmeden olursa bence daha iyi olacak :wiinkk:

bidahaki sefere mt huzur evi karışacak gibi bayabi rekabet olcak gibi haftayı iple çekiyorum.:bounce:

3 teker boşa gitcekti desene :)

firen koymayı unutmuşlar adamlar suç benimi bidahaki sefere herkes arkamdan gelsin okadar yoksa karışmam :queen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Videoyu seyrettim şimdi.... Tarkanın eline sağlık...Zahmet edip çekmiş..... Seyretseniz olayın iç yüzünü anlarsınız....

Gerçekten çok güzel bir toplantı oldu biraz geç geldik ama yinede tadını aldım şahsen:) Cengiz abi sana katılıyorum bu bizim yeni hobimiz olacak kesin.
Başta Tarık abi olmak üzere herkese sonsuz teşekür:rendeer:

Videoyu seyrettim şimdi.... Tarkanın eline sağlık...Zahmet edip çekmiş..... Seyretseniz olayın iç yüzünü anlarsınız....

Hani nerde video ya:silent: Çok merak ettim bak şimdi:)

Cengiz abi olayı gördüyseniz ben havalanıp Gurmeye gircektim o derece yaa:queen::queen:

tüm olayı baştan sona gördük ve kaza raporu düzenliyoruz :mrgreen:cesurun kaskosu senin tüm masraflarını karşılayacak :cat:tek sorun var kaza raporunda kaza sonrası arkadan vurduğu için dönme yada dönme eğilimi varmı diye bir sağlık raporu istiyorlar :queen:alkol olmadığı tesbit edildi :) o yüzden kendi isteği dahilinde olabilir düşüncesindeler MÜK teki komserler :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tüm olayı baştan sona gördük ve kaza raporu düzenliyoruz :mrgreen:cesurun kaskosu senin tüm masraflarını karşılayacak :cat:tek sorun var kaza raporunda kaza sonrası arkadan vurduğu için dönme yada dönme eğilimi varmı diye bir sağlık raporu istiyorlar :queen:alkol olmadığı tesbit edildi :) o yüzden kendi isteği dahilinde olabilir düşüncesindeler MÜK teki komserler :queen:

Len kavgada söylenmez bu yaaa.....:queen::queen::queen::queen:

Videoyu atamadınmı you tube ye:silent::silent:

abi şaka biyana el fireni varmı o araçlarda ben güremedim :silent:abi suç benim deyil adam lar el fireni koymayı unutmuşlar dava aşçam:pr:

Son düzenleme:
Len kavgada söylenmez bu yaaa.....:queen::queen::queen::queen:

Videoyu atamadınmı you tube ye:silent::silent:

ben kötü bir şey demedim :pçarpma açısı ve hızının tesbiti için bu gerekliymiş :mrgreen:yani sert vurunca dönermiş :cat:birde köpek dava açıyormuş mekana tecavüzden hanımı evdeymiş çocuklarla araba üstümüze frensiz geldi diye maddi ve manevi tazminat talep edecekmiş :queen:

Gerçekten güzel bir akşamdı inanılmaz keyif aldım. Ev sahipliğimize eşlik eden ceyz benim söylemimle "CeYZDa" ablamada tulumba tatlısı ve diğer aksesuarlar icin ayriyeten teşekkür ediyorum kesesine bereket.

ben kötü bir şey demedim :pçarpma açısı ve hızının tesbiti için bu gerekliymiş :mrgreen:yani sert vurunca dönermiş :cat:birde köpek dava açıyormuş mekana tecavüzden hanımı evdeymiş çocuklarla araba üstümüze frensiz geldi diye maddi ve manevi tazminat talep edecekmiş :queen:

abı deme yav o kadar kotumu durum vah vahhhhhh:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Etiketler: alp_tunay, cay, izmir

Konunun etiketine bakın?... İyice sanal alemde meşhur olduk .....:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar