Herkese Mrb...

Iıımmm şimdi şöyle oluyor güzel kardeşim, çok feci dikkatliyimdir ve bi okuduğum mesajı bir daha asla unutmam.. :p

Anlayamadım 22 yaşında hayabusa aldın öyle mi ¿ Meslek neydi ¿ :cherry:

Haa bi de hoşgeldin.. :p Ayrıca kilo ver :p 95 çok :mrgreen:

Bi de geçmiş doğum günün ve bayramın kutlu olsun.. :queen:

Bi de neden üye adın da 06 var ¿ Ankaralı mısın ¿ :queen:

Bi tanışma topiğine hiç bu kadar çok şey yazmamıştım.. Hööhh :queen::queen::queen:

hayir 22 de deilde 21 yasimda aldim hayabusayi ailem bilmiyor.
meslegimiz turkiye genelinde tasimacilik ve akaryakit istasyonlari isletmeciligi yapmak ailecek...
Baba parasiylada almadim dunyadaki tek varligim:p:p:p:p Akbank saolsun:queen::queen::queen::queen:
ondan kapimin onune koyamiorum motoru...
haaa hosbulduk.:p ben kilomu seviorum:p
seninde gecmis gelecek bayram ve dogum gunlerini simdiden kutlarimmm:p
ankarali deil ben urfaliyim plakayi 34LTF63 alcaktim yoktu LTF06 aldim ondan yaaane.:cat:
sen yaz bise olmaz ablacim ben okumayi cok severimmm:queen::queen::queen::queen:

hoşgeldin latif kardeş,bir gün gezilere iştirak edersin ama 80 ini geçmek yok tamammı:p
80:silent::silent::silent::silent: hangi 80:queen::queen::queen:

hic bir grupla geziye katilmadim katilmamamin nedeninide soyleyeyim millet yola cikio gidilecek yere ss ler vario kucukler 1 saat sora gelio ve millet kendi show'unu
yapiooo.daha cok kendi tanidigimiz kisilerle gezerdik biz...ama insallah katilmak isterimmm...

Son düzenleme:
1.hosgeldın
2. hayabuysayla baslamısın guzel masallah :queen: sımdı onla basladıysan ılerde ne zevk alırsın bılmıyorum 5000rr motorlarda yok bılıosun :D

Bak benım profıle yakında cıkcamıs ole dıo :D as kaldı sabret 2222 yılında cıkcak o zmn tabı asfalta gıdılmıcek havada :D sınırsız yol bas basabılıdıgın kadar :D

Valla öncelikle hoşgeldin :mrgreen:Garip bi girişim oldu ama hoşgeldin işte abicim...Hayabusa'lara hep uzaktan hasta olmuşumdur(gücüne) ama tipini hiç sevemedim(kişisel algılama):mrgreen:Gsx1000r sanki daha ii olurdu gibi ama herkesin kendi tercihi...95 kiloda fazla değil abi,sen bakma tubis'e...Neden fazla değil hemen onuda sölim,öle bi motoru idare edebilmek için biraz kalıplı olmak gerek...Valla ben pek Hayabusa'ya yanaşmayı düşünmüyorum zaten(ki o kadar param yok):mrgreen:Ama olsada yanaşmam üstünde ya kaybolurum yada uçarım...
NOT:tubis,sana tubis dedim ama yaşını bilmedimden tubis dedim hani benden büyüksen(19) özür dilerim...:rendeer:

Valla öncelikle hoşgeldin :mrgreen:Garip bi girişim oldu ama hoşgeldin işte abicim...Hayabusa'lara hep uzaktan hasta olmuşumdur(gücüne) ama tipini hiç sevemedim(kişisel algılama):mrgreen:Gsx1000r sanki daha ii olurdu gibi ama herkesin kendi tercihi...95 kiloda fazla değil abi,sen bakma tubis'e...Neden fazla değil hemen onuda sölim,öle bi motoru idare edebilmek için biraz kalıplı olmak gerek...Valla ben pek Hayabusa'ya yanaşmayı düşünmüyorum zaten(ki o kadar param yok):mrgreen:Ama olsada yanaşmam üstünde ya kaybolurum yada uçarım...
NOT:tubis,sana tubis dedim ama yaşını bilmedimden tubis dedim hani benden büyüksen(19) özür dilerim...:rendeer:

nedense oyle diolar ama 1000 ss lar hayabusadan daha atik sadece bildigim kadariyla toplamdaki surat hayabusadaki fazla...hayabusadaki gibi gazladigimda 1000lik tekere gelio...

NOT: tubis yazmisin o senin teyzen yavrucugum:queen::queen::queen::queen::queen:

nedense oyle diolar ama 1000 ss lar hayabusadan daha atik sadece bildigim kadariyla toplamdaki surat hayabusadaki fazla...hayabusadaki gibi gazladigimda 1000lik tekere gelio...

NOT: tubis yazmisin o senin teyzen yavrucugum:queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

valla ben bir kaç kez artçı bindim hayabusaya , üstünde durmak bile zorken sen sürüyosun demek bravo , umarım kaza felan yapmazsın hoşgeldin bu arada...

latif abi aramıza hoş geldin :cat::cat:

abi acemiyim demişsin 280 yapmışsın acemilik bitince Allah yardımcın olsun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar