Herkese Mrb...

SLMLAR BENDE KENDIMI TANITAYIM ARTIK...
ADIM LATIF 16.12.1985 DOGUMLUYUM...
95 kg VE 1.82 cm BOYUNDAYIM
ADANA'DA YASIORUM...
GENELLIKLE RACING TIP MOTOR SEVERIM...
2006 MODEL BIR HAYABUSAM VAR...
1 YILDIR KULLANIORUM...
ILK HAYABUSAYLA BASLADIM...
AKLINIZDAN GECIRDIYSENIZ BU ACEMIDIR DIYE EVET ACEMIYIM TECRUBEM YOK DIREK 1300cc ILE BASLADIM...:queen:

HERKESE KAZASIZ BELASIZ YOLLAR...:cat::cat::cat:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayabusa çok yakar , dodge tomahawk'la başlasaydın teşke:queen:

Biraz ciddileşirsek,

Büyük cc ile başlayıp başlamamak tercih meselesi tabi, ama bunu burda yazmak pek uygun sayılmaz.

Sizi kendisine örnek alan birinin böyle bir hata yapmasına ve hayatına mağlolabilirsiniz.

derdim, sizde bana dalardınız, o yüzden ciddileşmenin lüzümu yok.:p

Bu alet kaç yapıyo abi:p anaaa o paraya araba alırdın be:queen:

Aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Hoşgeldin

madem 1300 cc ile başladın bari eğitim al eksikliklerini görürsün.Eğitim almadan hakkını veremessin

AKLINDAN GECIRDIYSENIZ BU ACEMIDIR DIYE EVET ACEMIYIM TECRUBEM YOK DIREK 1300cc ILE BASLADIM...

:silent: :silent: :silent: :silent:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım :silent: :)
Kazasız belasız sürüşler :rendeer:

aramıza hos geldın.
benımde ilk baslangıc motorum boeing 747 :) biraz kucuk ama ıdare edıoz ıste:queen:

Hayabusa çok yakar , dodge tomahawk'la başlasaydın teşke:queen:

Biraz ciddileşirsek,

Büyük cc ile başlayıp başlamamak tercih meselesi tabi, ama bunu burda yazmak pek uygun sayılmaz.

Sizi kendisine örnek alan birinin böyle bir hata yapmasına ve hayatına mağlolabilirsiniz.

derdim, sizde bana dalardınız, o yüzden ciddileşmenin lüzümu yok.:p

Bu alet kaç yapıyo abi:p anaaa o paraya araba alırdın be:queen:

Aramıza hoşgeldin.:rendeer:

ZATEN TERCIH MESELESI TAVSIYE ETMIYORUM KIMSEYE:p KADRANDA 350 GOSTERIO AMA BEN EN SON 280 YAPTIM...

Hoşgeldin

madem 1300 cc ile başladın bari eğitim al eksikliklerini görürsün.Eğitim almadan hakkını veremessin

HAKKINI VERMEK GIBI BIR NIYETIM YOK ABICIM OLMEYELIM O BANA YETER:cat::cat::cat:

:silent: :silent: :silent: :silent:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım :silent: :)
Kazasız belasız sürüşler :rendeer:

HOSSS BULDUK ARKADASIM :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

aramıza hos geldın.
benımde ilk baslangıc motorum boeing 747 :) biraz kucuk ama ıdare edıoz ıste:queen:

INSALLAH DAHA BUYUGUNU ALIRSIN:p:p:p:p:queen::queen::queen::queen::queen:

Beterin beteri varmış demek ki :)

Ben de 125cc'yle henüz başlayamadım :mrgreen:
Hoşgeldiniz:rendeer:
INSALLAH ALIRSIN NIYET COK ONEMLI SEN ALMAK ISTEDIKTEN SONRA ONUNDE HIC BIR ENGEL YOK...VARSADA SEN ENGEL TANIMA:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
INSALLAH ALIRSIN NIYET COK ONEMLI SEN ALMAK ISTEDIKTEN SONRA ONUNDE HIC BIR ENGEL YOK...VARSADA SEN ENGEL TANIMA:cat::cat::cat:

Çok değerli hayatımın anlamı sayın şahsiyet doğum günüm gelmeden doğum günü hediyesi olarak aldı zaten :)
Kursum başlamadı henüz onu bekliyorum.
Bir aydır aşağıda yatıyo, çok binesim geliyodu o yüzden soğumuştum motordan, şimdi hava çok soğuk hiç binesim gelmiyo tekrar ısındım motoruma :p:p:p

Çok değerli hayatımın anlamı sayın şahsiyet doğum günüm gelmeden doğum günü hediyesi olarak aldı zaten :)
Kursum başlamadı henüz onu bekliyorum.
Bir aydır aşağıda yatıyo, çok binesim geliyodu o yüzden soğumuştum motordan, şimdi hava çok soğuk hiç binesim gelmiyo tekrar ısındım motoruma :p:p:p

BEN YAKLASIK BI 4 AYDIR YURT DISINDAIM SUBAT AYINDA DONECEGIM TR YE HAVA SOGUKTA OLSA GIT MOTORUN USTUNDE OTUR...O KADAR OZLEDIM MOTORUMU HIC SORMA YANIIII:queen::queen::queen::queen::queen:

Letifciğim bu arada yazılarını küçük harflarla yaz paşam..:cat:
Büyük harfla yazmak bu sitede bağırmak anlamına geliyo..:silent:

latif abi bana kötü örnek oldu

bende gidip hayabusa alcam:mrgreen:

sen alirsin baban cok zengin bi cuval para verir genede alirsin:queen::queen::queen:

valla ben alirken bogulacaksan en derin denizde bogul dedim kendime gittim onu aldim amaaa 1000lik ve 600luk makinalarada baktim ozaman tadinda akillica bindiginde cooook rahat bir motor...:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
16.12.1985 DOGUMLUYUM...

1 yildir motorum var birkere evimin onune koyupta soooooyle bi bakamadim doya doya

Iıımmm şimdi şöyle oluyor güzel kardeşim, çok feci dikkatliyimdir ve bi okuduğum mesajı bir daha asla unutmam.. :p

Anlayamadım 22 yaşında hayabusa aldın öyle mi ¿ Meslek neydi ¿ :cherry:

Haa bi de hoşgeldin.. :p Ayrıca kilo ver :p 95 çok :mrgreen:

Bi de geçmiş doğum günün ve bayramın kutlu olsun.. :queen:

Bi de neden üye adın da 06 var ¿ Ankaralı mısın ¿ :queen:

Bi tanışma topiğine hiç bu kadar çok şey yazmamıştım.. Hööhh :queen::queen::queen:

hoşgeldin latif kardeş,bir gün gezilere iştirak edersin ama 80 ini geçmek yok tamammı:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar