MT 2006 - Orta sınıf favoriniz hangisi?

MT 2006 - Orta sınıf favoriniz hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    921
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN
300'e çıkmadığım gün öldüğüm gündür
N_O_S 300 e çıktığında kaç canlının hayatını riske attığını düşündün mü,bak en ufaktan başlayalım,kafana bi kedi,tavuk,kuş atlasa 300 le gttiğin için herhangi bir yere çarparsan ölürsün,önüne bi adam çıksa sen ölürsün adam da ölür,ki adamın çocukları varsa sana ölene kadar beddua ederler.Bunları kaldırabilecek kadar cesaretliysen(cesaret demek onu yapabileceğin anlamına gelmez,tüm sonuçlarına katlanabileceğin anlamına gelir) 300 e gönül rahatlığıyla çıkabilirsin:cat:
amaçsız olmayın hislerinizi kontrol edin,vücudunuzun size söylediğini inkar edin,işte o zaman gerçekten yaşadığınızı anlayacaksınız...:cat:

Suzuki DL-650 V-Strom ...Motoru bir kere yakından inceleme şansım oldu ve bir kez de kullanma şansım.Daha sonra motora bayıldım.Eğer racing tutkum olmasaydı hiç düşünmeden alacağım ilk motor olurdu...Oldum olası Suzuki'lere ve seslerine hasta olmuşumdur :queen::queen:

N_O_S 300 e çıktığında kaç canlının hayatını riske attığını düşündün mü,bak en ufaktan başlayalım,kafana bi kedi,tavuk,kuş atlasa 300 le gttiğin için herhangi bir yere çarparsan ölürsün,önüne bi adam çıksa sen ölürsün adam da ölür,ki adamın çocukları varsa sana ölene kadar beddua ederler.Bunları kaldırabilecek kadar cesaretliysen(cesaret demek onu yapabileceğin anlamına gelmez,tüm sonuçlarına katlanabileceğin anlamına gelir) 300 e gönül rahatlığıyla çıkabilirsin:cat:
amaçsız olmayın hislerinizi kontrol edin,vücudunuzun size söylediğini inkar edin,işte o zaman gerçekten yaşadığınızı anlayacaksınız...:cat:

:cat::cat::cat::cat:
Arkadaşlar Herkes Etrafta Motorcular Serseri Değildir,Motorcular Kötü Değildir Diye Bağırırken Bizim,Böyle Bir Sitenin İçinden Bu Şekil Düşünceleri Olan ve O Düşünceleri Hiç Düşünmeden Buraya Aktaran Kişilerin Olması Sizcede Üzücü Değil Mi?Kusura bakma N_O_S Ama Bence Çoğunlukta Benim Gibi Düşünüyordur:farao:Lütfen Biraz Daha Dikkatli ve Düşünceli Olalım

Son düzenleme:

GKN

bu topic paslandı cvp yazana kadar
2007 sini yada 2008 ini yapıda tazelensin

Benim tercihim Ducati Monster 695 !!!

monster695xh2.jpg

bu ne tatlı şey bööle yaws :bounce:

bende golwıng derim. biraz kück oldu herhalde acaba boss hoss mu desm acaba:):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar