Yamaha Ybr125 mi, Kanuni Caracal200 mü..

Güvenlilik Dayanıklılık İçin Yamaha ybr 125 tabi Taşş gibi Motor
Yani Al Motoru Dağ taşa vur :p :)

ybr tabi ki de....ama 140 yapan ybr de görmedim yapabilir bende de var ama nasıl yapar onu şu an bilmiyorum....:)

kanuni kullanıcısıyım kanuninin diğermodelleri için konuşmuyorum fakat bu iki modelden biri alınacaksa kesinlikle ybr diyorum ...

Konuyu açan arkadaş bi düşün bakalım hangisi daha kaliteli sence????Bi yanda bi kaç yıl önce çıkan mondial dier yanda yılların yamahası....

szr

Konuyu açan arkadaş bi düşün bakalım hangisi daha kaliteli sence????Bi yanda bi kaç yıl önce çıkan mondial dier yanda yılların yamahası....

Caracal Mondial değil arkadaş , her 2 modelinde + sı ve - si varsa onları bulma taraftarıyız , dar açıdan değil enine boyuna bakın...

yamaha daha iyidir rahat seri az yakıyor ve sağlam birçok arkadasın dediği gibi bencede yamaha

kanuni nin servis sorunlarını bi araştır:cat:
adamlar bırak tamiri işkence ediyolar sana:farao:
kesinlikle yamaha

ybr tartısılmaz derecede caracala göre ıyı olabılır AMA
ben hıc dusunmeden yıne caracal alırdım,cunku makınemden memnunum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikisinide tavsiye ederim ...ortada kalmayalım:cherry:...birazda tarzına bağlı bir olay bu insanın selamlar...

arkadas ne aldi bilmiyorum ama kiyaslama enteresan. elma ile armut.. kalite kiyasi ise, tabii ki yamaha.

1 Yıl önce açılmış bir topik bu yaw adam almıştır artık motorunu eskitmiştir bile:)

Yeni alacaklar varsa Ybr derim bende:cat:

szr

Topiği kuzenim için açmıştım ; kuzenim şimdi Caracal kullanıyor ; ben de Ybr aldım ve onu kullanıyorum ; Allah'a şükür ikimizde memnunuz ; ikisinide tavsiye edebilirim:)

zaten ikisi ayrı tarzlar . biriside gezi için caracal hız için ybr demiş . ben daha şikesiz 120 nin üzerine çıkan ybr gormedım neyse

caracal kullanıcılarıdemişsin http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/31109-kanuni-caracal-200cc-85.html buyur

kalite olarak yamaha her zaman iyidir ama kanuninin müşteri hizmetleri olarak servisi olarak benim gözümde on numara

uzun sormuşsunuz eskişehir - bursa - mudanya - balıkesir - erdek - balıkesir - edremit - akçay - ve aynı yolu geri gel , sana 2 gün içinde 1150 km diyorum

Topiği kuzenim için açmıştım ; kuzenim şimdi Caracal kullanıyor ; ben de Ybr aldım ve onu kullanıyorum ; Allah'a şükür ikimizde memnunuz ; ikisinide tavsiye edebilirim:)

24 kişi ybr demiş 2 kişi caracal demiş :) sen de kararını vermişsin ne güzel işte :)

zaten ikisi ayrı tarzlar . biriside gezi için caracal hız için ybr demiş . ben daha şikesiz 120 nin üzerine çıkan ybr gormedım neyse

caracal kullanıcılarıdemişsin http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/31109-kanuni-caracal-200cc-85.html buyur

kalite olarak yamaha her zaman iyidir ama kanuninin müşteri hizmetleri olarak servisi olarak benim gözümde on numara

uzun sormuşsunuz eskişehir - bursa - mudanya - balıkesir - erdek - balıkesir - edremit - akçay - ve aynı yolu geri gel , sana 2 gün içinde 1150 km diyorum

ben şahitim ama motor şuan serviste 4 gündür :queen::queen::queen: arada mterayes26'la kalkış yapıyoruz ama ne olsa aradaki 75 cc bana epey bi fark atıyor :) ama ben 2.el aldığım için de benden önceki İLK sahibi motoru biraz uyuz kullanmış:) ben zaman içinde bakımlarını yaptırdığım için gözüm kapalı uzun yola gidebilirim :) hem az yakar hem zevkini çıkarırım :)

enjoy YBR diyorum sana szr kardeşim :cat::cat::cat: hem chopper ne tekere kalkar ne viraja girer :p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar