Motosikletimi sattım...

hayırlı olsun iki tarafada....Özer yeni motorun ne olucak kararını verdin mi???:silent:

iki tarafada hayırlı olsun özer bu rada dediğin gibi FAZER600 YAKIŞIR TOPRAMA

özer hayırlı olsun, çabuk motor degiştiriyorsun bakıyorum da, sıradaklı alacagın motorun şimdiden hayırlı olsun,sıra bende bakalım bende cbf den sonra bi dl almayı düşüyorum ama cbf bende kalıcak gene,motoruları aldıktan sonra seninle şöyle bir uzun yol yaparız artık .

Sağolasın Cihan.Büyütelim makineleri şöyle güzel bir gezi planı yaparız kısmet olursa. Eğer yeni alacğım makineden memnun kalırsam uzun bir süre değiştirmem artık. Bu nedenle iyi karar vermeye çalışıyorum.Şuan kafamda Fazer var, değişeceğinide sanmyorum.Hayırlısı artık...

yakışır sana fazer...fazer aslında herkese yakışır ya...:p

Kanunide Hyodanda kurtuldun...seninkine son dakke golü denir hee...:mrgreen:

5000km den sonra artık ınasnlar 600r doqru kosuyo sonra onda 5000km den sonra mıllet 1000rr kosuo ondan sonrada bısey kalmadıgı ıcın cok yaktıgı ıcın 600r gerı donuo ve ole 2000rr cıkmasını beklıo :D haha bıras sallama gıbı oldu ama ole :D

kesınlıkle katılıyorum... alan ve satan arkadaslarada hayırlısı olsun

Alan memnun satan memnun, bunu böyle bir topic açıpta yaygaraya ne gerek var anlamıyorum alana da satana da hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela göstermesin.

iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.bu arada alan arkadaşın aksesuarlarda biraz eksiği var gibi.en kısa zamanda tamamlaması dileğiyle:mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada :)

Fazer güzel hoş motor görünüş açısından GSRden ilerde denebilir ama milliyetçilik yapıyım gel sen GSR al :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar