Hyosung GTR250 almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a arkadaşlar;

yaza Rabbim kısmet ederse Hyosung GTR250 almayı düşünüyorum.Forumumuzda ve diğer forumlardan takib ettiğim kadarıyla bir çok tatmin edici bilgiye ulaştım.

Soruma a gelince Hyosung GTR250 gibi yani Türkiyede başka 250 cc lik racing motoru varmı ? Kısacası birde Hyosung GTR250 alternatiflere bakıyorum?

abi benim bi önceki motorumdu yaklaşık 10000 km yaptımm hiç tık demedii , onunla aynı kalıpta görüntüde vede güçte hiç bir alternatifi yokkk, bi an bile düşünmeden al derimmm,sakınn cbr,yada başka bi makina alma yanlışını yapma pişman olursunnn:rendeer:

gerçektenmi ? ya garip bi istek olcak ama bana motoru anlatırmısın :) yani motorcuyuz işte motorumuzu iyi tanırız değilmi :) yani seni tatmin etmediği için mi sattın ? sanrım cbr 600 almışsın :) hayalim :)..

sizce (sence) hysng gtr250 1 . el mi almalıyım yoksa cbr600 2.ellere bakmalımıyım?

ama düşünsene 600cc motor satan adam canını çıkarmadan satmaz o motoru :) varmıdır 600 cc lik mmotorla schooter seyrinde süren :)

gerçektenmi ? ya garip bi istek olcak ama bana motoru anlatırmısın :) yani motorcuyuz işte motorumuzu iyi tanırız değilmi :) yani seni tatmin etmediği için mi sattın ? sanrım cbr 600 almışsın :) hayalim :)..

sizce (sence) hysng gtr250 1 . el mi almalıyım yoksa cbr600 2.ellere bakmalımıyım?

ama düşünsene 600cc motor satan adam canını çıkarmadan satmaz o motoru :) varmıdır 600 cc lik mmotorla schooter seyrinde süren :)

600luk makinayla motora baslanmaz, once 250cc alıcaksın bu bi kural gibi bişey yani, hani başlarsın ama her işinde bi adabı ver, hyosungu inciine kadar cozunce ve sınırlarında kullanma kadar tekniin gelişince satar 600luk alırsın, bende hyosung dusunuyodum ama bu konuyu bi oku bence;
http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/39223-kuralkandan-iki-dev-hamle-5.html
Hyosung distirbutoru artık Kuralkan gibi duruyor ve kuralkan da NAMI deger Kanuni :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar