Geri Dönüşün Mutluluğu

Dostlarım,kankilerim arkadaşlarım öncelikle hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Artık tekrar aranızdayım,mutluluğumu kelimelerle yazmak yetersiz kalır,hepinizi çok özledim...bundan sonram kesintisiz yayındayım tabi işden geldikten sonra,hepinizi çoook seviyorum.Benden sonra katılan tüm MT NET çilere hoşgeldin der sağlık mutlulluklar dilerim.:rendeer:

Dostlarım,kankilerim arkadaşlarım öncelikle hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Artık tekrar aranızdayım,mutluluğumu kelimelerle yazmak yetersiz kalır,hepinizi çok özledim...bundan sonram kesintisiz yayındayım tabi işden geldikten sonra,hepinizi çoook seviyorum.Benden sonra katılan tüm MT NET çilere hoşgeldin der sağlık mutlulluklar dilerim.:rendeer:

birader benden izin aldınmı nörüyo..:pburaların horozu benim...:p

e niye yoktun biraderim...bi anlat iş gücmü...:)

ojgeldin beyav...:rendeer:

hojbulduk kankam,iş güç değil de biraz kemer sıkma politikası malum yeni evlenince yeni yeni borçlar ediniyorsun kendine.Çok şükür tepeyi aştık şimdi sosyal aktivitelere biraz zaman ayıracağız hatunumla.Bu arada bayramın kutlu olsun ufaklığın gıdışından öptük yengenle beraber.:rendeer:

eleykümm selemm...biz hep burdaydık paşam...:cat:bir zırto abimiz var...kılıçmı mı tonbalığımı nedir...o şahıs acil buralara dönsün...çek kulağını getir...

saygı sevgi bizden olsun paşam...

Harbiden birader niye gittin ? Nerdeydin ? Niye geldin ?

:rendeer:Hoşgeldin

Oooo arkadaşım düğünün tekraradan hayırlı uğurlu olsun.Eski dostları tekrardan görmek güzel.

harbitürk kadeşim,öyle kimseye kırılmadım,küsmedim sadece ekonomik nedenlerden dolayı interneti kestirdim.Geçen sene temmuzda kestirdim şimdi geri bağlattım bazen olmayınca 1 ytl bile olmuyor dostum.
Gürzan dostum sanada merhaba iyi bayramlar kardeşim

Kestirdiğn internet olsun bişey olmaz da

allah sağlıksız ve de motorsuz bırakmasın gerisi kolay

Başlıklara bakarken bu mesajların sahipleri nerede ki diyor insan bazen...
Tekrar burda olman güzel avatar yeni demekki motorda yeni..
Düğün motor vs.. herşey için hayırlı olsun Allah başka sıkıntı vermesin...
Selamlar...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
amanınnnnnnnnn motör abim gelmiş,hoşgelmiş:rendeer:

baba hoşgelmişsin:rendeer:.Allah başka dert vermesin geçer bunlar.
bu arada gergerli baba senin paşam lafını çalanlar var haberin olsun.kaptırma abi:mrgreen::cherry:

hoş geldin abi, özlemiştik vallahi :) bekliyoruz gezilerini sabırsızlıkla :cat:

hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.Onurcuğum CAPANORD yapmışsın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,tüm MT camiasına tabi artık yollar dağlar tepeler vadiler bizim.Yolunuz ve farınız açık olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar