- Konu Yazar
burak bende ayarlaya bılırsem gelmeye calıscam orada daha ıyı tanısırız
gel abi bekleriz:cat:yer belli yol belli
burak bende ayarlaya bılırsem gelmeye calıscam orada daha ıyı tanısırız
Yok olm onun gözü var benim yerimde :queen::queen:
heyyyyyyyyyyyt:queen:
ben geldim
mt varsa ben yokum:cherry:
benim ikisinin yerinde gözüm va
beni alıp bırakıolar gezdiriolar, ama benim motorum yok kendimi alıp götüremiorum:cherry::cherry:
saat kaçta buluşuluyor arkadaşlar
herkesin KURBAN BAYRAMINI kutluyorum burak hemen eklemişsin kanka hava yağarsa ben gelemeyebilirim biliyorsun benim motor kirlenir:queen:r en geç 10:30 da olmaya çalışacam bakalım havaya bağlı he birde hasan derken benden mi bahsediliyor yoksa başka hasanlardamı var
ülen GKN...her hakkı saklı ve mahfuz olan bir espiriki kullanman hiç hoş değil...piricik aşkımın kız kardeşimin akrabası olmasan toynağına sıkardım...cenderee cenderee cenderree cenn...
kalbini ve bilumum kıkırdak dokulu hassas bölgelerini son kez uyarıyorum...
copirayt Mete Handro El Salato Del Piero Costa Curta De Hıyarto![]()
mete handro conta yanta senseyi, ben şindi bi esprik çaldım die tükkanımı mı mühürleticeniz, türk patent enstütüsüne başvurur tescilletirim mete handro yu kullanamassın bi daham hiç bi yerde, hem püşrayıda göstermem:queen:
sürüm sürüm sürüdürürüüüüüüüüümmm:queen:![]()
saat kaçta buluşuluyor arkadaşlar
herkezin bayramı mubarek olsun... Mete Handro nasılsın demicem formundasın :cat: ey maşşallah :cat:
abim bayramın mübarek ola.. kaç kilo çekersin :queen:
arkadaşlar kusura bakmayın ama Metehan varsa ben yokum :bounce:
vay dost iyidir paşam...iç güveysinden hallice...121 çeker bizim diri vicıd yiğenim...besiliyimdir...:bounce:
abi evde paşa paşa oturmak varkene gürültü çekilirmi yaa...:cherry:
iyigeceler olsun...ybr 125 varsa ben yokum...![]()
aslında kıllıtarkan felan şu okey olayını çözüp akşam tophane yapsak sen selçuğa yol arkadaşlığı yapsan sona ben taksim yapsam hazır yakınken uzun zaman oldugerçi benim düşüncem hani konuya faydamız olsun biliyonmu yer babından gerçi sen bizi ezen ama olsun
bak otobüslerde indirimli çayda bedava
![]()
benim ikisinin yerinde gözüm va
beni alıp bırakıolar gezdiriolar, ama benim motorum yok kendimi alıp götüremiorum:cherry::cherry:
abicim aslında ben 90 lardan beri İstiklal cadde ara sokaklarda(mis sokak mesela) kankilerle okey çevirmeyi sanat haline getirmiş bir Beyoğlu çocuğuyum..baryamdan sonra yapalım bi İstiklal be abi...:cat:[/QUOTE
Bana uyar emce :cat:![]()
Burdayım bende sen şu listeyi güncellede gelenleri görelim bi:rendeer:abi millet kayboldu yaaaa pınar tuğçe ihsanhakan aye delimavi kaya34 vebirçok kişi nerelerdesiniz yahu bi sen varsın gece abi