abi constantinepolililer aaaaaaa hatırladım 1453 te onları kurban etmiştik dimi :queen:şindi istanbulllll oldu hatırlamadınmı:cat:
öyleydi sanırım
abi constantinepolililer aaaaaaa hatırladım 1453 te onları kurban etmiştik dimi :queen:şindi istanbulllll oldu hatırlamadınmı:cat:
Olm sen şu alıntı yapmay bi türlü öğrenemedin gitti.. İşimiz iş valla senletamam kanka:cherry:
Kankan tek komuş seni İstanbullarda duyduğuma göre :cherry: Ben uğraşamam onla size emanet ediyorum gözünüz gibi sakınırsanız adisiniz dediydi :queen:istburak, benide ekleyin efem
bir mani çıkmadıkça ordayım inşallah
Saol kardeşim, seninde bayramın kutlu mutlu olsun.. Öptük gözlerinden :wiinkk:Arkadaşlar Cuma günü istanbul dışına çıkıcam ne zaman dönerim bilmiyorum :cyclopsan
Cumartesi gecesi veya Pazar günü dönücem heralde :silent:
Eğer erken dönersem mutlaka ordayım, gelemessem şimdiden Bayramınız Mübarek Olsun :rendeer:
Olm nickime bak ne yazıyo? RR yazıyo.. İtenle ittirenle işim olmaz benim, seveme binerim gözlerimi kaparım :queen::queen:
Aslan parçasısın sen :rendeer:gelicem tabiki yakın korumalık vazifemiz
![]()
Taktı bana bu pandavalla evde oturmak en güzeli...sigara içilmeyen bir ortam bulun garahtersizim gelicem..oda zor tabi..demekki gelemicem yine...
aslında mevzu kapalı ortamda sigara beni bozuyor..normalde bende içiyom...ama üstüme sinerse valla boğuluyorum...ale:
sizi izlemekde güzel...
Pin RR ve Aye ve ekürisi Magma varsa ben yokum...tuçi varsa olabilirdim ama PınaRR beni sinir ediyor..bak sen tek olsan olurdu...ama işte eyle...
![]()
Ben neysem Tuğçe de öyle biline hürmette kusur edilmeye :queen:iyi ozman çayları sen ısmarlarsın iyi oldu kafenin kökünü aldın galiba oranın eskisi pınar bikere sen nerden çıktın onu anlamadım:queen:
Abi ben öpülme hakkımı aYe ye devrediyorum.. Yazık sevinsin yavrucak :queen:arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlar küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim gelemezsem hepinizi mete öpsün yerime![]()
Yolumuz düşerse çayını içeriz, şimdilik beklemede kalınızzz:queen:alla alla insan bizide düşünür biraz yakında toplanırlar bune boyle bi çamlıca bi tophane , buyukcekmece avcılar tarafına yakınlasın bıraz![]()
Fişlendin olm sen.. Karını getir mutlaka taam mı unutmaabi sen bana bi 600cc motor ayarla bide 1 saat ver taksimden alim gelim sen yeterki iste:queen:
İyi bayramlar efendim:wiinkk:İYİ BAYRAMLAR constantinepolisliler, bayrama KURBAN olmayın aman dikkat :cat:
Saol kardeşim, sanada hayırlı bayramlar.. Öptük gözlerinden.. :wiinkk:orda olmasamda yureyım sızlerle abılerım ablalarım hayırlı bayramlar
bööle bi alıntı şekli yok hee, dağattı topic i
ama sen sıkılmıcan hiç pazar günü, burakla beraber ayarladık san arkadaş getirces
oturursunuz kardeş kardeş:queen::queen:
ama sen sıkılmıcan hiç pazar günü, burakla beraber ayarladık san arkadaş getirces
Bu adama sahip çıksanıza kardeşim..İlginizi alakanızı esirgemeyin...Taaa bizim topiğe saldırdı geyik yapayımmı diye.....:queen::queen::queen:
Bidaha olmasın haaaaa....:queen::queen::queen::queen:
Bu adama sahip çıksanıza kardeşim..İlginizi alakanızı esirgemeyin...Taaa bizim topiğe saldırdı geyik yapayımmı diye.....:queen::queen::queen:
Bidaha olmasın haaaaa....:queen::queen::queen::queen:
Taam abi ben kulaklarından tavana asıcam şimdi onu, cezalandıralımda akıllansın :queen::queen::queen:
abi onlar kafalarını yormasın ortaya karışık yaparız mazallah :queen:
Anlaşılan eşin nette pek takılamıyo.. Neyse laptopla gelir hepisini okuturum ben, sen canını sıkma :queen::queen:abi onlar kafalarını yormasın ortaya karışık yaparız mazallah :queen:
Senin fişini çekicem kaçarın yok :queen::queen:sendemi bürütüüüüüssssssssss:queen:
abi beni bunna muhattap etme bari, bana cezayı başkası versin
en azından türk hekimlerine emanet et..
yada hemşielerine:queen:
sendemi bürütüüüüüssssssssss:queen:
abi beni bunna muhattap etme bari, bana cezayı başkası versin
en azından türk hekimlerine emanet et..
yada hemşielerine:queen:
yavrum benim bee, hızır gibi yetiştin
baksana üstüme üstüme geliyolar:queen:
Aslan parçasısın sen :rendeer:
şşşş yalakalık yapma
:queen:
Yine alıntı yapamadı... Biri şuna öğretsin :queen::queen::queen:
Seni türk hemşir lerine emanet edelim biz..... Artık erkek hemşireler moda oldu biliyorsun....:cat::queen::queen::queen:
delimavili koşşş koşşş, sana hemşire çıktıııı:queen::queen:
delimavili koşşş koşşş, sana hemşire çıktıııı:queen::queen:
Senin fişini çekicem kaçarın yok :queen::queen:
Anlaşılan eşin nette pek takılamıyo.. Neyse laptopla gelir hepisini okuturum ben, sen canını sıkma :queen::queen:
Senin fişini çekicem kaçarın yok :queen::queen:
he işte tam benim kılasmanım bu iğneciler :queen:
Yok aga..Bu adama sahip çıkın gözü dönmüş bunun.....:queen::queen::queen:
Yok aga..Bu adama sahip çıkın gözü dönmüş bunun.....:queen::queen::queen:
Abi bana nie atoyosun topu, baksana adam bi üstte itiraf etmiş:queen: