..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

burak benide yaz be artık toplantı falan kaçırmamak lazım :) bende orda olmak istiyorum.
doğum günüm pazara denk gelmediki şöle vur patlasın çal oynasın yapsaydıkkk....

dediğini yapmıyosun burak.kahve içicektik senle bizim tarafta bi gittin gelmedin bi daha:p

GKN

burak taam sefkilim gelio, dünden niyetliymiş zaten:cherry:
dier kısları getirimmi sen taksimden alırmısın:queen:

alla alla insan bizide düşünür biraz yakında toplanırlar bune boyle bi çamlıca bi tophane , buyukcekmece avcılar tarafına yakınlasın bıraz :)

dediğini yapmıyosun burak.kahve içicektik senle bizim tarafta bi gittin gelmedin bi daha:p

kanka ya haklısın valla:rendeer: ya kahve yalan oldu söz ama gelcem sen gel buraya teklifmi bekliyosun numaram yazıyo görüşelim öpüyorum:cat:

herkeze hayırlı bayramlar arkadaşlar!!

bak senin mesajını sadece ben görüp cevap yazdım...bundan sora hep beni sev onlara gıcık kap taammı...:p

burak taam sefkilim gelio, dünden niyetliymiş zaten:cherry:
dier kısları getirimmi sen taksimden alırmısın:queen:

GKN varsa ben yokum...:p

dostum prensesimiz nasıl...yahu selam etsene...msnde yazışsak aşkım aşkıma canımın bademiyle nolur acaba...ben laptopun kralını alırım ona...yeterki istemesin benden...:queen:

bak şikayet gelirse hakkında üzerim seni taammı...o benim kardeşim artık...halbukim senin sadece uzaktan akraban...:p

İYİ BAYRAMLAR constantinepolisliler, bayrama KURBAN olmayın aman dikkat :cat:

GKN

GKN varsa ben yokum...:p

dostum prensesimiz nasıl...yahu selam etsene...msnde yazışsak aşkım aşkıma canımın bademiyle nolur acaba...ben laptopun kralını alırım ona...yeterki istemesin benden...:queen:

bak şikayet gelirse hakkında üzerim seni taammı...o benim kardeşim artık...halbukim senin sadece uzaktan akraban...:p

ben varsam büşra var olüm ona göre:)
fena diil abisi bayramı hastanede geçiricek ama olsun, bunada şükür:cat:

abi sen bana bi 600cc motor ayarla bide 1 saat ver taksimden alim gelim sen yeterki iste:queen:

taam kızları başbaşa bırakırız, senle bi kaçıp geliris,
2 sarışın 3 esmer 1 kumral ortaya karışık:queen::queen:

orda olmasamda yureyım sızlerle abılerım ablalarım hayırlı bayramlar

ben varsam büşra var olüm ona göre:)
fena diil abisi bayramı hastanede geçiricek ama olsun, bunada şükür:cat:

taam kızları başbaşa bırakırız, senle bi kaçıp geliris,
2 sarışın 3 esmer 1 kumral ortaya karışık:queen::queen:

ula bende Mete Han isem...yiğenciğimi bayram süresince ziyarete gidemezsem Allah beni sabaha çıkarmasın..kıyamam pambık prensesime ben...sende deyiver mete handro el tırto hıyarto apin gelcek de sevinsin garip...:pheman pm den ad soyad hastane no yazıyosun bana yavrım...ben onu üj bej dakkelikde olsa güzel bir hedayeyle mutlu etmesini bilirim...:cat:yatıyom yavrım ben...

yada yarın seni arayayım ben oda olur...gözlerimden uyku akıyor...:pale:

ha dersenki ziyaret saati bilmem ne cart curt...ben girerim anam...:bounce:eek:nun hijyen mevzusu hariç bir Allah kulu beni durduramaz...gerekirse rüşvetle yine girerim...:cherry:hani almazlar falan durumu için deyyom...o nereye ben oraya artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar