Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Söylüyorum ya T.C. kimlik no olmadan kısaca Vatandaşlık numarası olmadan Türkiyede satış alamassın.... Noter işlem yapamaz....:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bi motor almak için evlenecekmisin?... Bu ne aşktır böyle....:p

Azeri, 15 ocak 2008 e kadar motosiklet ehliyeti için başvurabilirsin..
bizim kurs'a da yakınsın daha önemlisi aynı semtte oturuyoruz
hazır motosiklet sezonu açılmadan ve stajyer ehliyet uygulaması başlamadan ehliyetini almanı tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelişim hocam yabancı vatandaşlara ehliyet veriyomusunuz?

Azeri, 15 ocak 2008 e kadar motosiklet ehliyeti için başvurabilirsin..
bizim kurs'a da yakınsın daha önemlisi aynı semtte oturuyoruz
hazır motosiklet sezonu açılmadan ve stajyer ehliyet uygulaması başlamadan ehliyetini almanı tavsiye ederim.

Ibrahim abi, yapmaa ben Recep. Gecen geldim kayd oldum ya. sticker da verdin bana. :p
ayni semtte oturuyorsak, arada sirada gordugum su kirmizi cbf600 sen misin yoksa ? :queen: :queen:

Vaay..
Demek çıkartma veriyo ha..
Ule ben ehliyeti oradan aldım da lafını bile etmedi.. sormazmıyım ben şimdi..

ehliyet olmadan motosiklet alinabiliyor mu ?

Yeterki sen paradan haber ver... :wiinkk: :cherry:

Ö.Z.€.R;894132' Alıntı:
ehliyet olmadan motosiklet alinabiliyor mu ?

Yeterki sen paradan haber ver... :wiinkk: :cherry:

para sorun değil de, TC kimlik olmadan vermiyorlarmış. nerden bulabilirim ? :queen: :queen:

tabiki alınıyor örnegin ben gibi 100cc cup aldım. adam yani motorun satıcısı çocuk oldugumuda biliyor(yaşım 16)motoru almadan öncede gidip konuşuyordum motor hakkkında. ehyete bakan yok yani. motor satıcısına ne benim ehliyelimin olup olmamamsı

Türkiye de her konuda olduğu gibi motosiklet konusunda da alım satım da ehliyetinin olup olmadığı sorulmuyor azeri :)

:farao:abı arac almakla ehlıyetın ne alakası varya.satın alıyosun sonucta ya sofor tutcaksan satmıcaklarmı arabayı sana...HER SEEEEEY PARAAA::puro::

:farao:abı arac almakla ehlıyetın ne alakası varya.satın alıyosun sonucta ya sofor tutcaksan satmıcaklarmı arabayı sana...HER SEEEEEY PARAAA::puro::

soyle bir alaka cikarilabilir, eger araci almak isteyen kisinin ehliyeti yoksa, o zaman bu sahis araci duzgun kullanmayip kaza yapabilir bu yuzden de araci satin alamaz.
ama tabiki boyle olmadigini sagolasun diger arkadaslar da soylediler. icim rahat artik.
fakat her kes ilk soruya yogunlasiyor. ikinci soruma alp_tunay disinda pek kimse bir sey yazmadi. yani yabancilar turkiyede TC kimlik olmadan nasil arac aliyorlar.
saygilar sevgiler.... :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar