..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

HADİ İSTANBUL MT 23.12.07 saat19.30 TOPHANE NARGİLEM KAFE BULUŞMASI BAYRAMDADA Bİ ARADA OLMAYA NEDERSİNİZ :rendeer: HEM BU 2007 NİN SON BULUŞMASI OLSUN HEMDE BAYRAMLAŞALIM YER BELLİ TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİ VE İSTANBUL (MT) MOTORCU AİLESİ BEKLENİYOR !!!

not:gelen arkadaşlar isim yazdırsın! yer ve adres için bana ulaşabilirsiniz [email protected] 0535 580 46 42 :cat:

23.12.2007 Bayramın 4.günü; Yurtta yağış beklenmiyor.Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Marmara ile iç ve doğu bölgelerimiz sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

GELENLER:
1:MHRRMKPNR
2:gkn
3:pınar
4:tuğçetuğçe
5:marv
6:-BB-
7:emin arıkoğlu
8:mysugar
9:azeri
10:delimavi
11:magma
12:hasan p.
13:gece
14:erdinçpolat
15:ihsanhakan
16:bekoserkan
17:vreon
18:shadowofspirint
19:blackpanther
20:ümmetperitkan
21:rola

Son düzenleme:

GKN

taam geliom geliom:)
sen evli barklı adamsın, bende sefkilimle gelsem olur dimi:cherry:

hayırlı işler..

dostum aksilik çıkmazsa gelcem ... ama sen beni şimdilik yazma duruma göre... eyi günleeerr :queen:

Son düzenleme:
Allah nasıp ederse bende gelmeye calısçam(Abilerimin ve Ablalarımın bayramını kutlamak benimde hakkım) :D:D:D.. Herkeze iyi geceler

GKN

pinarda gelcekse birden fazla kızla geliim
arkadaşlık ederler:queen:

EVET ABİ YA OLMADI TAKSİM MEYDANDAN AYARLARIM Bİ KAÇ KİŞİ SIKILMAZ CANLARI:queen:

GKN

sen bu cümleleri yazarken parmaandaki yüzüğü riske atmıomusun:queen:
sen bana bakma, bekara hatun boşamak kolayy:cherry:

GKN

tmm tmm sustum:p
benim yılbaşına kadar vaktim var nede olsa, izin aldım birilerinden:queen:

2007 DİNİN olmaz olm o.. Sen ilkokula gitmedinmi :queen:

Yazın bakalım gelicez tabiiki Tophane benim mekan ne de olsa :)
Tuğçe yide yaz ekürimsiz aslaaaa :queen:
GKN yidim olm seni :queen:

kez kız keserim o dlini gıcık şey tabiki yazcam demene gerek var sanki :)seviyoruz sizi ekürünle

kez kız keserim o dlini gıcık şey tabiki yazcam demene gerek var sanki :)seviyoruz sizi ekürünle

Yok yaa vazcaydım ben..
2007 DİNİN ne demek abi?
İki bin yedi 'nin....
Bak gördün mü sadece NİN ayrı olmak durumunda..
Yaniiiii...... 2007'nin..:queen::queen::queen:
Düzeltip özür dilemezsen gelmiycaaazzz :queen::queen:
Ne gelmemesi yaa orası benim mekan zaten.. Düzelt yoksa buluşma sahibi olarak seni içeri almayız :queen::queen::queen:

ayyy tamam pınar ömrümü yedin 10 yaş yaşlandırdın ya elden ayaktan düştüm yaaa :)

kızım işin gücün yokmu ya uyu çabuk gıcık gecenin bi vakti imla hatalarınımı kontrol ediyosun :queen:

Son düzenleme:
ayyy tamam pınar ömrümü yedin 10 yaş yaşlandırdın ya elden ayaktan düştüm yaaa :)

Yok olm on yaş yaşlansanda sen benim gözümde..
-Buraaakk olm koş mahalle maçı yapcaz..
-Hadi yaa.. Dur olm annemi kandırıp geliyorum..

Diyecek bi mahalle veletisin :queen:
Evli olman bile enteresan, ortaokul çocuu seni :cherry:

kızım işin gücün yokmu ya uyu çabuk gıcık gecenin bi vakti imla hatalarınımı kontrol ediyosun :queen:
TDK işte abi naaparsın.. Bağımlısı olmuşum bi kere.. :cherry:
Türkçemize sahip çıkalım!! İşte slogan budur :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ALLAH YARABBİ NE ENERJİ GECENİN Bİ VAKTİ YAAA TAMAM BENİM YAŞIMI SORUN DEĞİLDE SENİN YAŞIN ÇIKIYO ORTAYA SONRA NEKADAR YAŞLI OLDUĞUN ÇIKCAK AMA BENDE DİYCEMKİ NE DOKTOLAR MÜHENDİSLER İSTEDİDE VERMEDİK DİYCEM :queen:

ALLAH YARABBİ NE ENERJİ GECENİN Bİ VAKTİ YAAA TAMAM BENİM YAŞIMI SORUN DEĞİLDE SENİN YAŞIN ÇIKIYO ORTAYA SONRA NEKADAR YAŞLI OLDUĞUN ÇIKCAK AMA BENDE DİYCEMKİ NE DOKTOLAR MÜHENDİSLER İSTEDİDE VERMEDİK DİYCEM :queen:

Seni birazdan banlıycaklar şikayet ettim.. Tamamı büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırı.. Sen git biraz oku istersen şu kuralları :queen::queen::queen:
Neyse ben senin yerine bakar buluşmayı organize ederim.. Sen içerdeyken ben...:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar