kıyıköy yazın çok güzeldir..hele tepede bir kafesi vardır denize,plaja ve limana bakan..yediğin,içtiğin olduğundan daha lezzetli gibi gelir
çok güzel de kanka aynalara niye eldiven taktın:queen::queen::queen:
elerine ayaklarına saglık ben tatlı su motorcusyum ama bir an ozendim sana![]()
çok güzel resimler. limanköy mü buralar hocam? oraya çok benzettim.
Çok güzel bir gezi olmuş ellerine sağlık abicim.
Güzel dilekler için teşekkürler.Tebrik ederim seni abi. çok güzel olmuş Emeğine&motoruna sağlık:cat:
kıyıköy yazın çok güzeldir..hele tepede bir kafesi vardır denize,plaja ve limana bakan..yediğin,içtiğin olduğundan daha lezzetli gibi gelir
Resimlere bakarken insanı rahatlatan bi hava sezinledim hoş bi gezi olmuş, Trakya ya karın yağmasını iyi fırsat bilmişsin, bende Çatalca ve civar köylerinde çok dolaşırım ilk ağaçlık tepelik resimleri ,oralara benzettim , birde hala Alaiye şehitliğini bulamadım ; Kestanelikte sordum Dağyenice de dediler , Dağyenice ye gittim bulamadımale: baktım hava kararıyor geri döndüm
Ellerine sağlık:cat:
limanköy, demirköy'den sonradır hocam; yolların sonu![]()
güzel yerler gezmişsin de burası neresi yaaa:silent:
güzergah yazılı yukarıda.
Paylaştığın için teşekkürler. Fotograflar harika gerçekten. Bazıları kartpostal olabilecek nitelikte.
ne diyelim güzel resimler ellerine sağlık
Güzel yerler. Gezip yaşandıkça daha çok anlam kazanmış oluyor. Hersey için teşekkürler. Sanki Tekirdağ / Kıyıköy olacak.
güzel gezi paylaşım için tşk.ler gidilecek kısa mesafeli güzel yerlerin başında gelio benim için:cat:
bravo valla, Gezmek görmek paylaşmak hepsi güzel şeyler.
Aya Nikola fotolarını çok beğendim, kaydediyorum(sanat tarihçisiyim de)
eline sağlık a_vagrant
güzel bir gezi olmuş,
şu yazı olayına da da üşendim o kadar fotoğrafa yazmaya desene
:mrgreen:
Birşey değil arkadaş.Ben de teşekkür ederim.Ellerine sağlık,paylaşım için teşekkürler.