Manuel mi? Yarıotomatik mi?

Arkadaşlar merhaba;
3 aylık ehliyet alma süresinden sonra şükürler olsun kışın ortasında motosiklet almaya karar verdim,verdimde marka kesin ama model hangisi? İşte bu kısımda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şimdi ben problemleri ve seçenekleri sıralayayım;

1-Hayatımda vitesli motosiklet kullanmışlığım yok.
2-Aldığım motosikleti hergün apartmanın girişine sokmam gerekiyor,bunu yaparken iki basamaklı bir merdiven var bu yüzden motosikletin çok ağır olması (-) bir özellikmiş gibi duruyor.
3-Alacağım motosikletle en fazla şu anlık günlük en fazla 5-10 km lik yol yaparım herhalde.

Gelelim motosiklete ===> marka Kymco;
Cup:
http://www.kymco.com.tr/html/activ125.html
Vitesli:
http://www.kymco.com.tr/html/pulsar125.html

bence yerine göre kullanılırsa sürücüler için fevkalade rahatlık olacaktır

yarı otomatik vitesin sürücülere dahada artı getireceğine inanıyorum

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
pulsar alırdım ben olsam:cat:
hatta büyük ihtimalle pulsar alıcam:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla bu konuda karar vermek bize düşmez gibi geldi ama ben senin yerinde olsaydım küçük ve hafif olanını seçerdim, eğer ikisi de aynı güç ve torkta motorlarsa... Küçük ve hafif olanlar daha kullanışlı ve daha pratik oluyorlar kanımca!

Vites olayına gelince, sonuçta ikisi de viteslidir. Yarıotomatik olanında sadece debriyaj yoktur ki bu bile bir avantaj sayılabilir. Yarı otomatikte önemli olan uygun hızlarda vites düşürmendir; kısa sürede alışırsın!

benimde gönlüm pulsardan yana tabi ama dediğim gibi daha önce vitesli kullanmadığım için biraz tedirginlik var, zaten aldığım bayiden eve kadar götürebilirsem motoru sorun yok :p
Bir de motosiklete neden benzin göstergesi koymazlarki,anlamadım.

Sonuçta yarı otomatik ve düz vitesli motosikletler arasında fazla fark yok. Almışken düz vitesli olanı alırsan motosiklet kullanımında daha fazla mesafe katetmiş olursun. Yinede kendi düşüncerin ön sırada olamalı. Hayırlısı.

Manueli aL ; sürekli kuLLanırsın yarın bi gün de rahat edersin :) yani Kırmızı motor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar