Pınarr Yunus olursa ; biz " Yusuf Yusuf " gezeriz artık...
:queen:
Kuş uçurtmam şerefsizim :queen::queen::queen:
Son düzenleme:
Pınarr Yunus olursa ; biz " Yusuf Yusuf " gezeriz artık...
:queen:
Kuç uçurtmam şerefsizim :queen::queen::queen:
Kuş o kuşşş![]()
ona da söyledim cevap yokbu konuda gelsım surucu kursu detaylı bılgı vercektır cunku ılk konuyu acanda onlardı
başka bi konu açtım emin misiniz bi resmi kanıt gönderin diye konuyu promethrus kitleyip eminiz yazmış
1 Nisan 2008 tarihinde uygulanmaya başlayacak yeni trafik yasasına göre; ilk defa sürücü belgesi alanlara 2 yıllık stajyerlik uygulamasının getirilecek. Motosiklet sürücüleri için de geçerli elbette bu uygulama.Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkan Yardımcısı Nevzat ÖNDER, "Bu yasa ile otomobil ehliyeti alacak olanlar 2 yıl stajyer sayılacak, bunun yanı sıra motosiklet ehliyeti alacaklarda 2 yıl boyunca 125cc üzerinde motosiklet kullanamayacaklardır." dedi.
Yaaa polislerinde motosiklet ehliyet sahibi olması zorunlu dimi?
Bu durumda motorize ekibe girmek isteyen bi vatandaşın senelerce beklemesi gerekicek 600 cc üstü makine kullanıcak bi yunus olmak için..
Eee bu durumda bizim A2 ler değerlenir 600cc üstü motor kullanan yunusların maaşı artar :cherry:
Ben gidip bi yunus olup geliyorum bekleyin :queen:
arkadaşlar iki yıllık stajyerlik uygulaması avrupada uygulanan ve çok güzel bir mantığı olan yasadır. şu an CBR 125'le ehliyet almaya çalışan kızım daha şimdiden benim 650'lik Banditime göz dikmiş durumda. Biz hayır deyince bir hafta soğuk rüzğarlar esiyor. yüksek hacimli motosikletlerde o kadar genç arkadaşımızı kaybettik ki. Bu acıyı çekenler bilir. Her şey bizlerin can ve mal güvenliğini biraz daha artırabilmek için. Çıkarılmada gecikilmiş bir yasa olarak değerlendiriyorum. Ayrıca ülkemizde üretilecek motosikletin SYM gibi kalitesi yüksek bir mamul olması da isabetli olmuş. fiyatları da biraz aşağı çekecek olurlarsa üretilen motorlar daha ülke içinde biter. herşey gönlünüzce olsun. nerede durabileceğinizi öğrenmeden, motorun kaç yaptığını öğrenenlerden olmayalım.