Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

kıltek abi nerden buluyon bunnarı ya...sen makinanı satıyomu napıyon reis...pc dedin ya dün akşam...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete 500e crysis zor iş. komple kasa toplayacaksak şöyle 750 ye anca adamakıllı birşey olur. ekran kartı da çok afili bişey olur :wiinkk:
tamam dersen yazarım parçaları.

yoo...

o zaman ben kıçı açık yattım galiba...sankim ekran kartı alacakmışın gibi geldide bana...:p

mete 500e crysis zor iş. komple kasa toplayacaksak şöyle 750 ye anca adamakıllı birşey olur. ekran kartı da çok afili bişey olur :wiinkk:
tamam dersen yazarım parçaları.

abi 750 gayme olsun hadi...senbi şekil yap...hadi canım ciğerim...:cherry:ama düşürmeye çalış maliyeti la...hani geçen CASPER için 500 tuttu diyodun...:pale:

Motosikleti
abi 750 gayme olsun hadi...senbi şekil yap...hadi canım ciğerim...:cherry:ama düşürmeye çalış maliyeti la...hani geçen CASPER için 500 tuttu diyodun...:pale:
la sefil o ne bu ne. sana crysis pc si topluyoruz burda. paranın çoğu ekran kartına gidecek. 750 ile bile çok zor ama yapacaz sana bi güzellik :cherry:
aaaazzz soooraaaa :queen:

la sefil o ne bu ne. sana crysis pc si topluyoruz burda. paranın çoğu ekran kartına gidecek. 750 ile bile çok zor ama yapacaz sana bi güzellik :cherry:
aaaazzz soooraaaa :queen:

kanka valla forum donanım sitesinde millete yalvarıyom...sistemide reca edeyim şu anki sisteme modifiyede...

hadi yiğdim hadi aslanım...küçük taygırın emrindeyim....:queen::p

baksana donanım haberdeki yalvarışlara...

http://forum.donanimhaber.com/m_19705458/tm.htm

Değerli Arkadaşlar..fikirlerinize engin tecrübelerinize ihtiyacım var..Cevap yazanlara teşekkür ederim...

bendeki düldül mart 2006 da alınma...

şu anki sistemim...

Intel P4 2.66 505 775 533 mhz 1MB Box
ECS PM800 M7
VM 512MV 400MHZ DDR *2 ..1024
SEAGATE 120 gb 7200 rpm HDD
SAPHIRE ATI 9250 RADION 256 MB 128 BIT VGA
CASECOM 750D çift fan kasa...
beko 17 lcd siyah

bu sistemde AGP ekran kartı mevcut...zamanında bilmedik düşünemedik PCI ekran kartı almadık...

CRYSIS için 10 x lazım olduğunu biliyorum...hd pro 2600 hd AGP almak istedim ama forumlardan öğrendiğim kadarıyla anakartla uyumsuzluk yaşayabilirmişim...ben AGP den kurtulmak istiyorum
..

bu nedenle...sistemime Vatan Bilgisayardan

ASUS P5VD2-VM CORE2DUO LGA775 VGA ANAKART

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26514

66 dolar +kdv...

birde ekran kartı olarakda....

ASUS EN8500GT SILENT/HTD/256 DX10 PCIEX EKRAN KARTI

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28004

100 dolar + kdv...

taktırmayı düşünüyorum...

şimdi ben 250 ytl harcayarak bu iki modifiye ile CRYSIS ve COD 4ü rahat rahat oynayabilirmiyim...

bu kadar kolay olurmu...

bunlar değişirse başka bişeyin değişmesi gerekiyormu...

veya varsa bir öneriniz nedir...

başka bir derdim yoktur...

birde keysmartın bu güç kaynağı var...idare eder herhalde...

önereceğiniz kişi veya dükkanlara kasamı götürebilirim...İstanbulda olsun başka bişey istemem...sıfır veya 2.el olması önemli değil...işyerim Maçkadadır...

[email protected]

537 335 22 33

bi yardımcı olun Allah rızası için...saygılarımla...

Motosikleti
ula ayu burda biz varken gittin başkalarına yalvardın ha, yok sana sistem mistem
sadece bana yalvarmalısın :queen:

Motosikleti
mete sen o sistemi elden çıkar sadece anakart değişmeyle olacak iş değil. ram değişecek, psu değişecek, yeni ekran kartı alacan enaz 400 lira masraf var yine adam edemeyecen, elinde kala kala yine dandik bir işlemci kalacak.
elindeki kasayı 300-350 bakma sat, yeni sistem alalım sana.
bak çok güzel sistem hazırladım ama sen böyle yaparsan hiç zahmet edip yazmayacam :p

mete sen o sistemi elden çıkar sadece anakart değişmeyle olacak iş değil. ram değişecek, psu değişecek, yeni ekran kartı alacan enaz 400 lira masraf var yine adam edemeyecen, elinde kala kala yine dandik bir işlemci kalacak.
elindeki kasayı 300-350 bakma sat, yeni sistem alalım sana.
bak çok güzel sistem hazırladım ama sen böyle yaparsan hiç zahmet edip yazmayacam :p

taam abi dediğin gibide olur valla...

abi yada benim sisteme...ekran kartı...anakart...birde e2140 bağlasak nası olur...

Motosikleti
hah şöyle dediğime gel
sistem şu:

nforce 6100 soket 940 amd anakart.............. 85 ytl
amd x2 4000 soket 940 işlemci..................120 ytl
2 adet 1gb ddr2 ram ........................... 90 ytl
160gb sata2 harddisk........................... 90 ytl
powercolor hd3850 ekran kartı..................290 ytl
boş kasa (power supply olmayacak içinde) ..... 40 ytl
350w fsp marka power supply (bu çok önemli).... 65 ytl
toplam:........................................780 ytl

adamakıllı bir sistem olsun dersen bu parayı bayılacan meteciğim
dvd-rw yazmadım, 50 lira da onun maliyeti tutuyor eskisiyle idare et artık
burda ekran kartını afili birşey yazdım, maliyetten tek kısabileceğin bu, yerine 140ytl ye hd2600pro alırsan fiyat 640 liraya geriler. hd2600pro ile crysis dahil şuanki tüm oyunları açarsın fakat çok ileri seviyede oynatmaz kısık detaylarda açman icap eder, ilerde sağlam bir oyun daha yapılırsa çakılırsın, değişmekle uğraşırsın. öte yandan hd3850 alırsan gayet iyi bir şekilde şimdiki ve gelecek birçok oyunu oynatacak bir kartın olur uzun süre (2 yıl boyunca)
kasayı power supply (psu) siz alacaksın, piyasadaki kasaların çoğunun psu su yetersiz ve kalitesiz, bu kasaya 350w fsp marka psu takılacak, böyle bir sistem dandik bir psu ya emanet edilmez, zaten kaldırmaz da, yakarsın güzelim pc yi. bilgisayarcıya bu hususta kesinlikle taviz verme, şu olur bu olur lafları boştur.
ayrıca eklemeliyim ki crysis i full ayarlarda 1000 liralık ekran kartları da dahil hakkıyla oynatabilen bir ekran kartı yok şuan.

hah şöyle dediğime gel
sistem şu:

nforce 6100 soket 940 amd anakart.............. 85 ytl
amd x2 4000 soket 940 işlemci..................120 ytl
2 adet 1gb ddr2 ram ........................... 90 ytl
160gb sata2 harddisk........................... 90 ytl
powercolor hd3850 ekran kartı..................290 ytl
boş kasa (power supply olmayacak içinde) ..... 40 ytl
350w fsp marka power supply (bu çok önemli).... 65 ytl
toplam:........................................780 ytl

adamakıllı bir sistem olsun dersen bu parayı bayılacan meteciğim
dvd-rw yazmadım, 50 lira da onun maliyeti tutuyor eskisiyle idare et artık
burda ekran kartını afili birşey yazdım, maliyetten tek kısabileceğin bu, yerine 140ytl ye hd2600pro alırsan fiyat 640 liraya geriler. hd2600pro ile crysis dahil şuanki tüm oyunları açarsın fakat çok ileri seviyede oynatmaz kısık detaylarda açman icap eder, ilerde sağlam bir oyun daha yapılırsa çakılırsın, değişmekle uğraşırsın. öte yandan hd3850 alırsan gayet iyi bir şekilde şimdiki ve gelecek birçok oyunu oynatacak bir kartın olur uzun süre (2 yıl boyunca)
kasayı power supply (psu) siz alacaksın, piyasadaki kasaların çoğunun psu su yetersiz ve kalitesiz, bu kasaya 350w fsp marka psu takılacak, böyle bir sistem dandik bir psu ya emanet edilmez, zaten kaldırmaz da, yakarsın güzelim pc yi. bilgisayarcıya bu hususta kesinlikle taviz verme, şu olur bu olur lafları boştur.
ayrıca eklemeliyim ki crysis i full ayarlarda 1000 liralık ekran kartları da dahil hakkıyla oynatabilen bir ekran kartı yok şuan.

vayy ayuu vayy...o ne la...780...benim aslan sistemimi satıcam bide 400-500 gaymemi eklicem buna...ulan iki kıçıkırık oyun içinmi bunnar...yok abi dertsiz başıma dertmi açıcam ben ya...olm yakıcanmı beni...borcmu yaptırcan...düşmanımmısın birader yoğsa kabusmu...de hade git işine...:queen::p

sağol kanka...:phemen araştırıyom bunları...bu bizim Türk elemanlar ne oyuın yapmışlar abi ya...mübarek sistem yok melmekette bunu oynatacak...:p

abi yada benim sisteme...ekran kartı...anakart...birde e2140 bağlasak nası olur...

kanka bak bi...

ekran kartı PALIT 8600 GT...

anakart 60 dolar...ne dersin...bide e2140:)az maliyetle düşük ayarda oynarmıyım...

Son düzenleme:
Motosikleti
ula ayuuuu
anakart değişecek işlemci değişecek mecburen ram değişecek iyi bir ekran kartı alınacak yetmedi bir de adam gibi power supply alınacak bunları 600-700 liradan aşağı yapabileceğini mi sanıyorsun. hiç uğraşmadan diyorum yeni sorunsuz temiz bir sistem al ama kime anlatıyorsun

ula ayuuuu
anakart değişecek işlemci değişecek mecburen ram değişecek iyi bir ekran kartı alınacak yetmedi bir de adam gibi power supply alınacak bunları 600-700 liradan aşağı yapabileceğini mi sanıyorsun. hiç uğraşmadan diyorum yeni sorunsuz temiz bir sistem al ama kime anlatıyorsun

ya abi gideyim cafede oynayım bari ya...kıçımıza bişey girmesin bayram öncesi...paşa paşa iyiydim ben böle ya...olm zorlamı lan almıyom işte...:queen:

abi çok para ya...Senin Mazda 323 e neden RX7 Rotary motor takamıyozki...:queen:

hadi kanka...bide şu sistemime modifiye dene...hadi len işte ...son bi şans ...hadi yiğidim...hadi bozkır gülüm...kırçiçeem...beleş danışmanım...:p

Motosikleti
aopen 300w kasa
nforce 6100 anakart
x2 4000 işlemci
1gb ddr2 ram
gecube hd2600pro ekran kartı
hepsi 450 ytl
eski parçaları da (kasa, anakart, işlemci, ram, ekran kartı) aldığın bilgisayarcıya verirsin 250 ye filan gelir sana, artık orası senin pazarlık gücüne bakar. başka da birşey isteme sabrım taşıyor

aopen 300w kasa
nforce 6100 anakart
x2 4000 işlemci
1gb ddr2 ram
gecube hd2600pro ekran kartı
hepsi 450 ytl
eski parçaları da (kasa, anakart, işlemci, ram, ekran kartı) aldığın bilgisayarcıya verirsin 250 ye filan gelir sana, artık orası senin pazarlık gücüne bakar. başka da birşey isteme sabrım taşıyor

taam aşkım aşkım...sağolasın...hemen araştırıyom...:rendeer:

bora kardeşim bu adamı ilk fırsatta bir kafa darbesiyle 2,80 uzatmanı talep ediyorum :p

Zamanı gelince alacam ifadesini nette atıp tutuyo vurdumu kırar deviririm diye pandayı sağa sola fırlatacam yıpratcam onu

bir dizi vardı karadenizde gecen şişe dibi gözlük takardı ve istanbuldan gelen oğlana seni yıpratırım derdi bizimkide o hesap :queen:

Zamanı gelince alacam ifadesini nette atıp tutuyo vurdumu kırar deviririm diye pandayı sağa sola fırlatacam yıpratcam onu

bir dizi vardı karadenizde gecen şişe dibi gözlük takardı ve istanbuldan gelen oğlana seni yıpratırım derdi bizimkide o hesap :queen:

arkadaşım geyik yapma ciddi bir mevzu var burda...:p

Motosikleti
arkadaşım geyik yapma ciddi bir mevzu var burda...:p

ula mete bizi bu kadar uğraştırdıktan sonra hala dediğimiz şeyleri yapmazsan sana dayak atması konusunda bora ya yardımcı olacam. çamlıca tepesinden boğaza yuvarlayacaz seni :p.

ula mete bizi bu kadar uğraştırdıktan sonra hala dediğimiz şeyleri yapmazsan sana dayak atması konusunda bora ya yardımcı olacam. çamlıca tepesinden boğaza yuvarlayacaz seni :p.

geçen yılda digital foto makinası alıyodum...daha halen alıcam...olm işin ne öğreniyoz işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar