:queen::queen::queen::queen::queen:bu formule bi kaç x,bi kaç y ilave edersen belki de vatandaşlık numaranızı bile bulursunuz
Ama en zor bulacağınız numaralar platonik aşkınızın cep ve ICQ numaralarıdır![]()
Olm tekerlemeyi yanlış vermişsin; kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar olucaktı :queen::queen:Oturup formülle uğraştım. Tam somutlaşıyordu ki... :mrgreen: Kankam çıkarmış bile olayı.. :mrgreen:
Lem işiniz gücünüz geyik...
O zaman size bir soru ; kaltalkalkardalsalkarkartalsarkardalkarkar. Bu tekerlemedeki ana düşünce nedir? :queen::queen:
Abi süper bi yorum tebrik ederim :queen::queen::queen:Valla abicim inan uykum gelmişti malum görevden gelmiştim..Sitede metenin geyiğine yem verip dururken esneme sendromları aldı beni uzaklara giderken bi an aklıma sıcak yatağım geldi..
Geyikler kaçmış tabi.Bizede o zaman ağır abi ayarında siteye bi demet papatya falı bırakıp çıkmak,Sabahleyindde açıp kısmette ne görünecekse okuyup sonrada yorum yapmak düşerdi ki;Sen dedin ya ANA DÜŞÜNCE diye.. Tabiki düşse önce yürek sızlar sonrada kaldırıp başımın üstüne yerleştiririm..Analar kutsaldır....Önce senin sonrada diğer arkadaşların yanaklarından ,ANA'larında ellerimden öperim..Kırkküpkırkınındakulpu mu kolumuydu yoksa kırıkküp..Bi bakın hele neresi kırık..Hadi...Dalsalkar. Benkaçar.![]()
Dohhtoor bu neee..Olm tekerlemeyi yanlış vermişsin; kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar olucaktı :queen::queen:
Abi süper bi yorum tebrik ederim :queen::queen::queen:
Kırkküpkırkınındakulpukırıkküp
Albutakatukalarıtakatukacıyatakatukalattırdagetirtakatukacıtakatukalarıtakatukalamamdersetakatukalarıtakatukacıdantakalattırmadanalgetirsonradelimaviliyesöyleotakatukacıyıtakatukalartakatukaniyetinebizegetirir :queen::queen::queen::queen:
Dohhtoor bu neee..
MALİ' seni rakip olarak istiyo..Konuşma alanında onun üstüne tanımazdım.Bi yaşına da koydun beni.Hadi hayırlısı..![]()
Dohhtoor bu neee..
MALİ' seni rakip olarak istiyo..Konuşma alanında onun üstüne tanımazdım.Bi yaşına da koydun beni.Hadi hayırlısı..![]()
Dohhtoorrr korkkkuuyyyoommmm..:queen:hastasıyım yorumların :cat: :cat::mrgreen:
pınarr'la takatuka dalsarkar muhabbetiniz içinde arnold schwarzerrinegeliler geçen bi karikatür vardı onu hatırlattı
Radyo dedinde aklıma bi program geldi.Şu Cem Cemirayın programı..Küfürbaz metin skeçi vardı..Tabi canlı yaynn..İnan adam Cemi bile şoka soktu.Madara oldu valla.Canlı yayın.Adamda bir küfür dili var.İst. diliyle.Kütür kütür sıralıyo..Dinlemediysen veriyim linki.Dinle yarılırsın...
Dohhtoorrr korkkkuuyyyoommmm..:queen:
Taam, aramızda :queen::queen:
Alooooo..Ben Bilal AZİZ:silent:.
.Dinledinmi...
Anladım şimdi..Yoksa bu gızım niye sitede casus modunda takılıyo diyodumEv halkının arasında dinleyemedim.. Yalnız kaldığım anda dinliycem :wiinkk:
Peki zeki mürende bizim görecekmi?
Jandarma değilmisin.. Çabuk bul...Baba akü komple yok :queen::queen::queen:
Alooooo..Ben Bilal AZİZ:silent:.
.Dinledinmi...
hakkaten ben de diyim
ev numaranızın 7 hanesini girin
aynı numarayı bi daha girin ve toplayın
sonra 2 ye bölün
sakın böğürmeyin...:queen::queen::bounce:
Bide şöyle bak konuya adam felaket değilmi..Ya hanımı nasıldır..:queen:Şimdi dinledim daha öncede dinlemiştim bunu ama sonuna bi daha koptum :queen::queen::queen:
Bide şöyle bak konuya adam felaket değilmi..Ya hanımı nasıldır..:queen: