Ev Telefon Numaranızı Bulun

hakkaten ben de diyim
ev numaranızın 7 hanesini girin
aynı numarayı bi daha girin ve toplayın
sonra 2 ye bölün
sakın böğürmeyin...:queen::queen::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu formule bi kaç x,bi kaç y ilave edersen belki de vatandaşlık numaranızı bile bulursunuz:)
Ama en zor bulacağınız numaralar platonik aşkınızın cep ve ICQ numaralarıdır:)

Oturup formülle uğraştım. Tam somutlaşıyordu ki... :mrgreen: Kankam çıkarmış bile olayı.. :mrgreen:

Lem işiniz gücünüz geyik... :p:p

O zaman size bir soru ; kaltalkalkardalsalkarkartalsarkardalkarkar. Bu tekerlemedeki ana düşünce nedir? :queen::queen:
Olm tekerlemeyi yanlış vermişsin; kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar olucaktı :queen::queen:
Valla abicim inan uykum gelmişti malum görevden gelmiştim..Sitede metenin geyiğine yem verip dururken esneme sendromları aldı beni uzaklara giderken bi an aklıma sıcak yatağım geldi..
Geyikler kaçmış tabi.Bizede o zaman ağır abi ayarında siteye bi demet papatya falı bırakıp çıkmak,Sabahleyindde açıp kısmette ne görünecekse okuyup sonrada yorum yapmak düşerdi ki;Sen dedin ya ANA DÜŞÜNCE diye.. Tabiki düşse önce yürek sızlar sonrada kaldırıp başımın üstüne yerleştiririm..Analar kutsaldır....Önce senin sonrada diğer arkadaşların yanaklarından ,ANA'larında ellerimden öperim..Kırkküpkırkınındakulpu mu kolumuydu yoksa kırıkküp..Bi bakın hele neresi kırık..Hadi...Dalsalkar. Benkaçar.:p
Abi süper bi yorum tebrik ederim :queen::queen::queen:
Kırkküpkırkınındakulpukırıkküp

Albutakatukalarıtakatukacıyatakatukalattırdagetirtakatukacıtakatukalarıtakatukalamamdersetakatukalarıtakatukacıdantakalattırmadanalgetirsonradelimaviliyesöyleotakatukacıyıtakatukalartakatukaniyetinebizegetirir :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Olm tekerlemeyi yanlış vermişsin; kartalkalkardalsarkardalsarkarkartalkalkar olucaktı :queen::queen:

Abi süper bi yorum tebrik ederim :queen::queen::queen:
Kırkküpkırkınındakulpukırıkküp

Albutakatukalarıtakatukacıyatakatukalattırdagetirtakatukacıtakatukalarıtakatukalamamdersetakatukalarıtakatukacıdantakalattırmadanalgetirsonradelimaviliyesöyleotakatukacıyıtakatukalartakatukaniyetinebizegetirir :queen::queen::queen::queen:
Dohhtoor bu neee..
MALİ' seni rakip olarak istiyo..Konuşma alanında onun üstüne tanımazdım.Bi yaşına da koydun beni.Hadi hayırlısı..:p

Dohhtoor bu neee..
MALİ' seni rakip olarak istiyo..Konuşma alanında onun üstüne tanımazdım.Bi yaşına da koydun beni.Hadi hayırlısı..:p

Çok heyecan yaparım ama ben konuşamam :)
Bi kere radyo programında sizocakkıvılcımlandırıcalırındanmısınızyoksakapıgıcırdatıcılarındanmıbenneocakkıvılcımlandırıcılarındanımnedekapıgıcırdatıcılarındanım diyememiştim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dohhtoor bu neee..

hastasıyım yorumların :cat: :cat::mrgreen:

pınarr'la takatuka dalsarkar muhabbetiniz içinde arnold schwarzerrinegeliler geçen bi karikatür vardı onu hatırlattı

Radyo dedinde aklıma bi program geldi.Şu Cem Cemirayın programı..Küfürbaz metin skeçi vardı..Tabi canlı yaynn..İnan adam Cemi bile şoka soktu.Madara oldu valla.Canlı yayın.Adamda bir küfür dili var.İst. diliyle.Kütür kütür sıralıyo..Dinlemediysen veriyim linki.Dinle yarılırsın...:)

hastasıyım yorumların :cat: :cat::mrgreen:

pınarr'la takatuka dalsarkar muhabbetiniz içinde arnold schwarzerrinegeliler geçen bi karikatür vardı onu hatırlattı
Dohhtoorrr korkkkuuyyyoommmm..:queen:

Son düzenleme:
Radyo dedinde aklıma bi program geldi.Şu Cem Cemirayın programı..Küfürbaz metin skeçi vardı..Tabi canlı yaynn..İnan adam Cemi bile şoka soktu.Madara oldu valla.Canlı yayın.Adamda bir küfür dili var.İst. diliyle.Kütür kütür sıralıyo..Dinlemediysen veriyim linki.Dinle yarılırsın...:)

Dohhtoorrr korkkkuuyyyoommmm..:queen:

Dinlerim linki alalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar