[MT-İstanbul] Çamlıca'da buluşuyoruz / 16.12.2007 18.00

arkadaşlar konu dışına açmıştım buluşmayı ıkıncı başlığı açıyorum kusura bakmayın.yarın için buluşma ayarlamıştık bazı arkadaşlar ileri bi tarihe atalım dedıler pazar gunu saat 18.00 de çamlıcada buluşalım.herkes davetlidir buradan bildirirseler sevinirim.:cat:

olcan138' Alıntı:
Ulaşım ayrıntılarını İBB Şehir Rehberi'nden takip edebilirsiniz: http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapForm.aspx?&rw=277&cl=4FC

Ayrıca basit olarak, Boğaziçi Köprüsü'nden de, Ankara Asvaltı tarafından da gelinse kahverengi renkli Çamlıca tabelaları sizi direkt olarak Büyük Çamlıca'ya yönlendirecektir.

Taksim'den AKM'nin önündeki ana duraktan kalkan 129T otobüs hattı da Büyük Çamlıca Tesisleri'nin yakınından geçmektedir. Çamlıca isimli durakta inerseniz ~5-10 dakikalık bir yürüyüşle tepeye ulaşabilirsiniz.

Dikkat: Çamlıca durağını kaçırıp Turistik Çamlıca Tesisleri adlı durağa kalırsanız Küçük Çamlıca Korusu'na gitmişsiniz demektir.

Katılım Listesi:

1-departed
2-aYe
3-babaçi
4-GKN
5-ozrace
6-mhrrmkpnr
7-olcan138
8-erdincpolat
9-Pınarr
10-istburak

işim olmazsa gelirim.ama çamlıcada neresinde yahu tepedemi?küçükmü,büyükmü :silent:

Super Moderator
Çok büyük bir aksilik olmazsa oradayım:cat:
Yürüyerek gelsem diyorum ama, üşenip motorla gelirim:cherry:

Şimdi düşündüm de motoru çalıştırmadan itsem diyeceğim, o da yokuş yukarı çıkma olduğu için zor olacak:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi başlık bu seferde gezi yazılarında:cherry:

Olcan baba sana zahmet şu başlıkları birleştirip, uygun yere bi taşısan::utangac:

Super Moderator
aYe' Alıntı:
Abi başlık bu seferde gezi yazılarında:cherry:

Olcan baba sana zahmet şu başlıkları birleştirip, uygun yere bi taşısan::utangac:
Başlığı gerekli yerine taşıyıp düzenledim:cat:
İlk mesaja eklenebilecek bir tarif bulma çalışmalarındayım...

Super Moderator
Ulaşım ayrıntılarını İBB Şehir Rehberi'nden takip edebilirsiniz: http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/MapForm.aspx?&rw=277&cl=4FC

Ayrıca basit olarak, Boğaziçi Köprüsü'nden de, Ankara Asvaltı tarafından da gelinse kahverengi renkli Çamlıca tabelaları sizi direkt olarak Büyük Çamlıca'ya yönlendirecektir.

Taksim'den AKM'nin önündeki ana duraktan kalkan 129T otobüs hattı da Büyük Çamlıca Tesisleri'nin yakınından geçmektedir. Çamlıca isimli durakta inerseniz ~5-10 dakikalık bir yürüyüşle tepeye ulaşabilirsiniz.

Dikkat: Çamlıca durağını kaçırıp Turistik Çamlıca Tesisleri adlı durağa kalırsanız Küçük Çamlıca Korusu'na gitmişsiniz demektir.

MT İstanbul bir gün sizlerle tanışmak istiyorum hadi hayırlısıııı.....

iii eğlencelerrr....:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ellerine sağlık Olcan tam süper olmuş:cherry:

Departed buluşmayı pazar'a almak güzel fikir:cat:

Bu arada aracında ufak bir arıza yaşamışsın, geçmiş olsun.:rendeer:

Tam süper benim sözüm bi kerem :p

Bende varım benide ekleyin :)

Olcan mı kaza yapmış ne kazası???? Geçmiş olsun kimse :silent:

bence bir buluşma noktası yapalım yahu sonra hep beraber çıkarız daha güzel olur:cat:

ya bende gelebilirim ama yolu bilmiyorum nasıl gelebilirim huuu pınar sen neyle geççen oraya bi cvp yaz ona göre ayarlıyalım

Super Moderator
Hangi kelime çağrıştırdı onu?:p
Benim de aklıma "hububat fiyatları" geldi:p
...ama MT gömleği yok, sonuncuyu Kırbaç Ati kaptı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar