çok açılma boğulursun bu soğukda da sesin çıkmaz duyuramazsın:queen:
Meraketme murat abi.Forrap beni yaşlılara bakıcılık yapmam için tayin etti.Boğulurlarsa ben kurtarırım :cat:
çok açılma boğulursun bu soğukda da sesin çıkmaz duyuramazsın:queen:
güreli dede !!! ne diyosun sen 1000 km yol yapar bu(ellerinden öpüyorum bu arada seninde ablamında özledim hepinizi)
Lodos'um millet 4,2 basıyo neden olmasın saat 16,00 gibi yola çıksak muratın sucuk çay molası dahil 20,00 gibi bilemedin 20,03 gibi güntülü cafede oluruz:queen:
hava yağışlı olursa en fazla 20:07'e sarkar zaten daha millet yeni dökülüyor olur:queen:
cengüz abi bu topic 15 sayfayı bulur ben sana sölimmm...
bu arada nöbet işi tamam bende geliyorum..:lus1::
neyse ben Manisa'ya kaçıyorum CBÜ'de Nev'in konser varrr....:cat:
karakaçan var bizim köyde çallı![]()
inşallah yağmur yağmaz cumaya
Ne yani şimdi kötümü oluyor
yok yaw asla böle demek istemedim sadece özlediğimi belirtmek istedim.r::cat::queen:
Ya arkadaşlar son günlerde bir develüasyon lafıdır aldı gidiyo tv.lerde deveyi anladık . lüasyon ne anlama geliyor bunu bir bilen varsa açıklasın lütfen.
ikincisi ben netice olarak köylü olduğumdan tülü erkek deve ye denir bunu biliyordum peki bu, güntülü ne anlama geliyor :silent: gideceğimiz yerin adı diyeceksiniz . o da kabul de , işte merak konusu oldu bende. bu arada şişede durduğu gibi durmuyor farkındasınız heralde
:mrgreen:
TOPİĞİN İÇİNE ettiniz :mrgreen:allah topunuzu DAVUL etsin benide TOKMAKcuma akşamına geyik kalmadı diyeceğim ama burası İZMİR MT geyik bitmez :queen: