Selam Arkadaşlar

merhaba ben istanbul maltepeden ibrahim cebeci reklamcıyım (23) motor konusunda çok yeniyim arkadaşklar ama öğrenicez herkez gibi 6 önce felan ilk motorumu aldım çok uğraşmalar sonucu bir jinlun 150-5 sahibi oldum iyi kötü gidiyor :) motor kullanmayıda 6 ay önce öğrendim baya öğrenirken de sıkınıtı yaşadım ama öğrendim ne kadar karakollara düşsekte malum ehliyet kursları scooter dışında vitesli bir motorla eğitim vermediği için özel ders alıp ufak tefekte olsa biraz başımızı derde soktuk ama sağ olsunlar genede düşsemde kalksamda öğrendim:) bayadan beri siteyi izliyordum ama kayıt olmak bu güne nasipmiş şimdiden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bana sitenin baya faydası oldu vede olmayada devam ediceğini biliyorum maltepe çevresinden de üye arkadaşlar varsa inaşşalh bir gün tanışırız her kezle tanışırız.

Bu arada arkadaşlar ehliyette nihayet salı günüde elime geçiyor:bounce:

hoşgeldin arkadaşım siteye ehliyetin hayırlı olsun ohh sen yeni yasadan yırttın biz 2 ayla kaybettik :)

Hayırlı uğurlu olsun motosikletin ve ehliyetin. Aramıza hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olursun inşallah.

çok sağolun arkadaşar yeni yasa yürülüye girdimi acaba yeni ehliyet alan arkadaşlar şu stajerlik olayınamı takılıyor acaba

sitedeki uyeligin..motosikletin ve ehliyetin hayirli olsun..hosgeldin :rendeer:

Aramıza hoşgeldin. Gün geçtikçe zenginleşiyoruz. Allah daima arttırsin.

Meslektaşım aramıza hoşgeldin :)
Bende Halkla ilişkiler & Reklamcılık okuyorum :)
Ehliyetin hayırlı olsun :) kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

HATAY MT

Aileye Hoşgeldin
kalıcı ve aktif olman dileği ile :rendeer:
::tutkuy::
MT Ailesi

ehliyette hayırlı uğurlu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar