Kısın neden deri mont giyilmez

merhaba arkdaslar.kendime güzel 4 mevsim giyebiliceğim bi mont almak istiyorum buralardan da baya bi arastırma yaptım.genel gorus kısın deri mont giyilmez diye bi fikir birliği gördüm.ozman ben sormazmıyım.neden millet kışın karında sounda deri mont giyer diye:silent::silent: gerci genellikle yazın kullanyorum motoru ama herihtimali goze almak lazım.benim herzman aklımda deri mont vardı ama tekstil montlarında kısın sıcak tutuyormus??benim için onemli olan göüsten rüzgar yememek ve bunu en iyi sağlayan deri diye düşünüyorum.goruslerinizi mahrum etmeyin pişman olucam bi mont almak istemiyorum:pale: beyazıt kapalı carsıda 250 ytl deri mont buldum hakiki deri korumaları hiç sormayın:mrgreen: kaıt gibi ama değiştiriz onları.

Deri mont'un amacı ısıtması yada rüzgar geçirmemesinden önce yüksek koruma kalitesidir... Bence içine termal içlik alıp deri mont kullanabilirsin... :)

Son düzenleme:
Ertekine katılıyorum.. Bu arada 100 ytl daha ekle Hudson deriden tam korumalı sağlam bi mont al.. İçliği de var hem..

deri yazda kışta rahatlıla giyilir ..kim demiş kışın deri giyilmez diye..ben yaz kış deri mont giyerim.sıcakta tutar..pınarın dediği gibi birde korumalı aldınmı tadından yenmez..hudson ortaköyde en az 6-7 çesit montu var..korumalı ve kaliteli hangisini seversen onu al..memnun kalırsın..hoşca kalın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende deri kombi var +termal içlik kullanıyorum yaz kıs cok rahatım
bir kere alıcaksın ve uzun yıllar gıyıceksın

deri mont kullanıyorum ve hiç şikayetim yok rüzgar almadığı için sıcak tutuyor tavsiye ederim

bende deri kombi var +termal içlik kullanıyorum yaz kıs cok rahatım
bir kere alıcaksın ve uzun yıllar gıyıceksın
deri kombimi o ne yaa:silent:doğalgazlamı çalışıyo bu dediğin:queen:

Son düzenleme:
Deri asıl kışın,karda kıyamette giyilir.Hiç textil montla iççamaşıra kadar ıslandınmı?Hoş olmuyo:).Ayrıca 250 veriyosan biraz daha ver ayrıca koruma yada içlik almana gerek bırakmayan bir model al.Aşağıda Hudson leather'in linki var bi bak istersen:
http://www.istanbulhudsonleather.com/

bu güzel hemde fiyatıda iyi:cat: 199 YTL
003pv9.jpg

Sevgili kardeşim,anladığım kadarıyla sana racing tipi bir mont lazım,hudsonda muammer kardeşimizi bul benim selamımı söyle full korumalı deri montlara bak orda benim tlf. 0532 5278878-0555 498 4757 eğer istersen beni ara orda buluşuruz yardımcı olurum sana:cat:

GKN

giyilir ya neden giyilmesin
içliğinle beraber tabi
ama bence derinin kışın serin tutması yazında pişirmesi gibi bi özelliği var kim ne derse desin..
bu arada bende bi mont arıyorum bulamıyorum
spool marka mont ve aksesuar satan bildiiniz bi yer varmı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne demişler?... züleyhanın düşkünü, deri giyer kış günü..... :p

ben fuardan 2 sene önce bi deri mont almıştım 55 ytl ye kaliteli çıktı valla hala giyiyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar