[MT İZMİR] 14 Aralık Karşıyaka Güntülü Cafe Buluşması

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sende varsın güzelim merak etme...Herkesin listesinde............:cat:

Birde çatırçutur kardeş ...O ne güzel googıl ört..... Bir bakışta buluruz orayı....

Ulen uzaydan pike mi yapıcaz?..... Ben bişe anlamadım.... Zaten bulamam da.... Bulsamda eve dönemem.... Annem kızar... Olm çok uzaklaşma evden demedimmi sana diye oklavayla girişir.....:salut:

Son düzenleme:
Sende varsın güzelim merak etme...Herkesin listesinde............:cat:

Birde çatırçutur kardeş ...O ne güzel googıl ört..... Bir bakışta buluruz orayı....

Ulen uzaydan pike mi yapıcaz?..... Ben bişe anlamadım.... Zaten bulamam da.... Bulsamda eve dönemem.... Annem kızar... Olm çok uzaklaşma evden demedimmi sana diye oklavayla girişir.....:salut:

gugull örtten baktım şimdide nasıl biliyon mu abii

Sahil yolunu buldun mu gidiyosun dümdüzzz,yunus heykellerine gelince sağa dönüyorsun işte ordan dümdüz gidince migrostan önceki caddede kalıyor kolay ya

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gel beraber gidelim alp ben seni elinden tutarım :mrgreen:

Ben arabayla giderim... Çiğlide işim çıkabilir.....:cherry::cherry::cherry:

Salak salak dolanan ankara plakalı yeşil araba görürseniz o benim..... :queen::queen::queen:

alp o zaman biz seninle kafenin önünde buluşalım içeri beraber gireriz :queen:

gugull örtten baktım şimdide nasıl biliyon mu abii

Sahil yolunu buldun mu gidiyosun dümdüzzz,yunus heykellerine gelince sağa dönüyorsun işte ordan dümdüz gidince migrostan önceki caddede kalıyor kolay ya

:cat: :cat: aynen öyle

zaten bulamayan olursa beni cepten aradımı gelir alırım...

0 533 342 44 50

Motosikleti
Forza250-cygnusL
karşıyakadaki yunusları arkamıza alıyoruz önümüze tren gelene kadar gidiyoruz ve yoldan çıkma ihtimaliniz zayıf diyorsunuz :mrgreen:kesin doğru yolu buluruz emin olun bu toplantıdan sonra :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
karşıyakadaki yunusları arkamıza alıyoruz önümüze tren gelene kadar gidiyoruz ve yoldan çıkma ihtimaliniz zayıf diyorsunuz :mrgreen:kesin doğru yolu buluruz emin olun bu toplantıdan sonra :queen:
,
Önümüze tren gelirse buluşmaya nası gidecez?..... Hadi arkamızda yunusla gideriz...:queen::queen::queen::queen::queen:

Herşey alp_tunay'ın kaybolmaması için:queen:

balksz4kopyaed0.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herşey alp_tunay'ın kaybolmaması için:queen:

balksz4kopyaed0.jpg

Sağol da beni bu adar sevdiğini bilmezdim......:salut::salut::salut::salut: Duygulandım......

Olm çok ta anladım ha.... Yunus lafıdır gidiyo..... Zoologist misiniz nesiniz?....

Çengiz en iyisimi sen beni çiğliden al......:queen::queen::queen::queen:

Sağol da beni bu adar sevdiğini bilmezdim......:salut::salut::salut::salut: Duygulandım......

Olm çok ta anladım ha.... Yunus lafıdır gidiyo..... Zoologist misiniz nesiniz?....

Çengiz en iyisimi sen beni çiğliden al......:queen::queen::queen::queen:

sen boşver çiğliyi foçaya geç oradan, orada sahilde buluşalım :queen:balık roka falan yaparız,pazar yol yapamadık zaten sıkıldım :p

Moderatör (forrap)
Tamamdır Çallı,git tabi :) Yaşlılar karşıdan karşıya geçirirken elinden tutar,yardımcı olursun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamamdır Çallı,git tabi :) Yaşlılar karşıdan karşıya geçirirken elinden tutar,yardımcı olursun.

Yok abi...Gelmesin..Hele ki bu eklentiden sonra hiç gelmesin... Kendimiz geçeriz.....:bounce::bounce::p

Bu arada tucer o ne avatar öyle?... 37 ekran tv gibi...Sanki Lucky luke seyredecekmişiz gibim.....

Mod olmak ayrıcalık diyosun yani....:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar