En güzel aşk zor olandır / Ayşe Şule BİLGİÇ

Bisiklet içinde bu geçerlidir mesela ben asla tatlı su bisikletçisi olmadım yaz demedim kış demedim 5 yılda 20000 km yol yaptım :).Okula, şehirde bi yerlere hep bisikletle gittim.Karda daha bi keyifli oluyor.Hele yağmurda enfess.

+1...:)
Antalya'nın yağmurunu yemeyen bilmez..
dünkü yağmurda bırak motora binmeyi..dolmuştan inip 20 mt yürüdüm..
şemsiyem olduğu halde pantolonumun paçalarını 1 saatte zor kuruttum..
varın hesap edin..

Evet kesinlikle o gün sel götürüyordu ; bizim sağlık ocağını bir görseydiniz;
bir yerlerden kaçak varmış; sular içinde idi doktor odası:)
Kısacası Antalya belli olmaz; sıcak diyip çıkarsın yağmur başlar; yağmur diyip çıkarsın güneş açar:)

Ohhhhh be artık MT de yanlız değilim :mrgreen:

bide bnm merak ettiğim konu..yagmurlu havalarda paçaları çizmenin içine mi sokuyosunuz dışında mı kalıyo?? ben iki tarzda da verim alamıyorum :) her iki yöntemde de paçalar çamurdan geçilmiyo:)

Valla paçalar dışarda oluyo, komple ıslanıyo, yedek pantolon giyiliyo sonra..

:cherry:

Hahaahahaa :mrgreen:

Ne zaman ıslansam, patronum poşet geçir diyorum sana diyo hep.. Bir de t-box ın yağmurluğu varmış, boydan boya bosbol ya da onu al diyo.. :) Her seferinde tamam bu pazar bakıcam diyorum.. :p

Hahaahahaa :mrgreen:

Ne zaman ıslansam, patronum poşet geçir diyorum sana diyo hep.. Bir de t-box ın yağmurluğu varmış, boydan boya bosbol ya da onu al diyo.. :) Her seferinde tamam bu pazar bakıcam diyorum.. :p

Revitin yağmurluğu var gıram su gerçirmiyo :)
ama altlı üstlü yanlız altı şalvar gibime :queen::queen:

Ayşe Şule Bilgiç Güzel yazı yazmış ama yağmurda ayrı bi zevki var motor kullanmanın bunu sanırım iyi ima edememiş:silent:

Yok istemez revit mevit :p Nasıl olsa korumalı olmayacak, bir de yağmurluğa veremem bi ton para.. :mrgreen: Hoş t-box ın ki ne kadar acaba.. :silent:

bütün elbiseler muhakkak yağmur alır bunu unutma yağmurluk şart :farao:

benim bahsettiğim yağmurluk 180 ytl civarı :wiinkk:

Oha diyeyim poşete 180 ytl mi vercem :queen: Kolay kazanmıyoruz öyleeeeee, hastalarla uğraşıyoruz.. :p

Yok canım, karizmamız da önemli bi yerde....

:queen:

görmediğin için bol keseden atıyon ama olmuyo ben poşetemi verdim yani :p :queen:

valla ben aldım gıram yağmur almıyo hem çokta şık :p

Tamam işte t-box da öyle, çok şık.. :) Hem belki pembesini de bulabilirim.. :cherry:

yazıyı baştan sona okudum... gerçekten güzelmiş ancak geçen hafta buradaki (antalya) yağmuru görseydi sanırım bir kaç paragraf daha eklemesi gerekirdi sayın bilgiç'in...:)

poşet işe yarar ama yağmur yağarken işe yarar... o günkü afet gibi bir şeydi yağan... motoruda kapan harar gibi bir şey lazım..:mrgreen:

Valla o gün eczaneye geldiğim de sırılsıklamdım.. Islanmayan bişeyim kalmadı.. Pantolonumu üç kere sıktım, foşur foşur su çıktı.. Eldivenim, montum akşama kadar kurumadı..:mrgreen:

hım siz eczacısınız.... en azından ne ilaç almanız gerektiğini biliyorsunuzdur...

asprin, ağrı kesici, nezle ilacı elinizn altında...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar